سرمایه و نقدینگی موتور تولید است

اصلاندوز- امام جمعه اصلاندوز گفت: سرمایه و نقدینگی موتور تولید است و بدون سرمایه، خلق ثروت و تولید رفاه امکان ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفرزاده در خطبه های این هفته نماز جمعه ضمن ارائه تحلیلی تبیینی در خصوص تدابیر شکست حربه شرطی سازی اقتصاد اظهار کرد: دغدغه اصلی برای اکثریت ایرانیان این است که آیا موفقیت مذاکرات منجر به گشایش اقتصادی و شکست مذاکرات منجر به بُن بست اقتصادی خواهد شد و این دغدغه ریشه در یک باور و القای نادرست در ذهنیت جامعه است که فکر می کند مذاکرات تنها راه برون رفت از مشکلات معیشتی و اقتصادی است که کشور در طول سال ها با آن گریبان گیر است.

وی ادامه داد: منشأ این باور غلط، شرطی سازی مذاکرات است شرطی سازی مذاکرات، یعنی گره زدن سرنوشت اقتصاد کشور به نتایج گفتگوهای بین المللی و آمریکا به دنبال این است که از شرطی سازی اقتصاد ایران، به عنوان ابزاری برای اعمال فشار در مذاکرات استفاده کند.

امام جمعه اصلاندوز گفت: ترامپ، در اظهارات خود همزمان از «پیشرفت مثبت مذاکرات» و «گزینه نظامی روی میز» سخن می گوید و این دوگانگی، به منظور ایجاد سردرگمی و بهره برداری از فضای داخلی ایران طراحی شده است تا موقعیت مذاکره کنندگان ایرانی را تضعیف کند.

حجت الاسلام جعفرزاده افزود: توجه به راهبردهای مقاومت و تاب آوری اقتصادی، کار و تلاش پیگیرانه برای پیشبرد برنامه های کشور، جلوگیری از غافل شدن حواس دیپلماسی اقتصادی از کارهای اساسی دیگر از جمله تدابیر برای شکست حربه شرطی سازی است.

خطیب نماز جمعه اصلاندوز با تشریح چگونگی سرمایه گذاری برای تولید خاطرنشان کرد: کنکاش در 18 سال نام گذاری سال ها از منظر رهبر معظم انقلاب نشان می دهد، موضوع تولید با 9 بار تکرار، بیشترین فراوانی را دارد و مسئله، زمانی مهم تر می شود که می بینیم ایشان در 7 سال اخیر تولید را در کانون توجهات در شعار سال قرار داده اند و در شرایط کنونی که اقتصاد ملی با معضلاتی نظیر تورم فزاینده، رکود اقتصادی و وابستگی ساختاری به واردات دست به گریبان است، تخصیص بهینه منابع به بخش تولید، نه تنها امری ضروری، بلکه یک ضرورت راهبردی محسوب می شود. سرنوشت پیشرفت هر کشور را اندازه و کیفیت سرمایه گذاری تعیین می کند.

وی ادامه داد:. سرمایه و نقدینگی موتور تولید است و بدون سرمایه، خلق ثروت و تولید رفاه امکان ندارد و سرمایه گذاری در تولید، با ایجاد ارزش افزوده، افزایش اشتغال و کاهش وابستگی به واردات، زمینه را برای رشد اقتصادی درون زا فراهم می کند. شعار امسال همچنین پاسخی به مشکلات ناشی از فعالیت های غیر مولد در بازارهای طلا، ارز و غیره است که موجب انحراف منابع مالی از مسیر پیشرفت اقتصادی شده اند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی اصلاندوز به مناسبت سالروز میلاد حضرت معصومه ( س) با اشاره به نقش دختران در زیست عاطفی خانواده ها و جامعه خاطر نشان کرد: هوش معنوی دختران و حضور فعال آنان در رویدادها و آئین های معنوی، باید به عنوان فرصتی ارزشمند مورد توجه و برنامه ریزی هوشمندانه فعالان و مسئولان فرهنگی قرار گیرد. هوش معنوی به معنای توانایی درک مفاهیم متعالی، ارتباط با خداوند، و تطبیق ارزش های اخلاق الهی در زندگی است. شاید راز اینکه دختران در عنفوان نوجوانی به سن تکلیف می رسند، نشانه ای بارز از این هوش و استعداد خدادادی باشد. دختران با برخورداری از این هوش، حتی می توانند به مصلحان اجتماعی تبدیل شوند.

وی گفت: به این معنا که از طریق الگوگیری از شخصیت حضرت زهرا ( س) ، آگاهی و بصیرت و کنش اجتماعی تراز را بیاموزند؛ از رهگذر تأسی به شخصیت حضرت زینب ( س) ، مهارت های همدلی و ایثار بیاموزند و با الهام از سبک زندگی حضرت معصومه ( س) در جامعه، به مروج زیست عفیفانه عمل کنند هوش معنوی دختران و مشارکت آنان در آئین های دینی، نه تنها فرصتی برای رشد شخصی، که نیاز جامعه اسلامی است. این نقش با الهام از حضرت معصومه ( س) ، می تواند خانواده ها را به محیطی آرام و جامعه را به سمت تعادل اخلاقی سوق دهد. تحقق این هدف، مستلزم نگاهی راهبردی به توانمندی های معنوی دختران به مثابه سرمایه های اجتماعی است.

امام جمعه اصلاندوز در پایان ضمن محکوم کردن بی حرمتی به بزرگان اهل سنت در رسانه ملی خاطر نشان کرد: وحدت خط قرمز بدون گذشت ما است مردم سالیان سال با وحدت و انسجام و با برادری با هم زندگی کرده اند، رسانه ملی این اشتباه سهوی را با برکنار کردن سریع خاطیان جبران کرد اما آنچه که مطالبه مردم می باشد این است که این خطاها به هیچ وجه تکرار نشوند. رسانه ملی اگر در تولیدات خود دقت نکند و زمینه را برای تکدر خاطر مردم فراهم نماید قطعاً مرجعیت رسانه ای خود را از دست می دهد.

نظرات

captcha