بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مرز باشماق مریوان که مرزی ترانزیتی و بین المللی محسوب می شود به واسطه سهل انگاری دولتمردان، بعد از گذشت وعده 18 ساله هنوز آزمایشگاه استاندارد ندارد!
سال 1386 بود که مدیرکل وقت استاندارد کردستان وعده داد که از محل مصوبات استانی هیئت دولت یک آزمایشگاه استاندارد در مرز باشماق مریوان راه اندازی می شود. از طرف فرمانداری شهرستان مریوان مکانی برای ایجاد این آزمایشگاه در مرز باشماق در نظر گرفته شده که در حال احداث بوده و در صورت پایان مراحل ساخت این آزمایشگاه، اداره کل استاندارد استان فعالیت خود را در این مرز آغاز می کند.
18 سال از آن وعده می گذرد اما خبری از آزمایشگاه استاندارد در مرز باشماق نیست! سال گذشته سرمایه گذاری که برای ایجاد این آزمایشگاه اعلام آمادگی کرده بود به دلیل بروکراسی اداری از استان رفت و در مرز تمرچین آذربایجان غربی اقدام به راه اندازی آزمایشگاه کرد. پیگیری ها حاکی از آن است که متولی این حوزه مدیرکل استاندارد است که وی نیز می گوید باید زیرساخت های لازمه فراهم شود.
در همین زمینه؛ مهدی سحری، مدیرکل استاندارد کردستان را به استودیوی خبرگزاری تسنیم دعوت کردیم تا پاسخ گوی این مطالبه استانی باشد. وی در پاسخ به این سؤال که مرز باشماق مریوان بعد از گذشت سال ها، چه زمانی صاحب یک آزمایشگاه مدرن استاندارد که جزو ضروریات این حوزه و از نظام مسائل استان است، می شود؟ اظهار داشت: اگر زیرساخت های لازم از جمله اسکان و پارکینگ در این مرز فراهم شود، این آزمایشگاه نیز راه اندازی خواهد شد.
وی به ظرفیت های مرز باشماق با توجه به همجواری با کشور عراق اشاره کرد و گفت: مرز باشماق مریوان یکی از فعال ترین مرزهای استان است که به صورت شبانه روزی ترانزیت فرآورده های نفتی و واردات لوازم خانگی از این مرز انجام می شود.
مدیرکل استاندارد کردستان افزود: مرز باشماق علاوه بر فرآورده های نفتی و لوازم خانگی؛ ظرفیت لازم برای واردات کالاهای دیگر را نیز دارد که قرار است یک سری لوازم دیگر از سوی واردکنندگان وارد شود، اگر آزمایشگاه استاندارد جهت بررسی استاندارد کالاها در این مرز مستقر و راه اندازی شود، دیگر فعالان این عرصه معصل نخواهند شد و مجوزهای لازم در کوتاه ترین زمان صادر می شود.
وی بیان کرد: با راه اندازی آزمایشگاه استاندارد، روند ترخیص ها تسریع یافته و باعث افزایش واردات و صادرات و رونق اقتصادی خواهد شد.
سحری در بخشی دیگر از سخنان خود درباره اطمینان از اصالت و اعتبار کالا یادآور شد: شهروندان می توانند با ارسال پیامک به سامانه 10001517 یا تلفن گویای 1517 از اصالت علامت استاندارد کالاهای تولید داخل اطمینان حاصل کنند و در صورت شکایت از کیفیت یک کالا از طریق همین سامانه نسبت به ثبت شکایت اقدام کنند تا رسیدگی شود.
به گزارش تسنیم؛ خبرنگار این رسانه مشکل نبود آزمایشگاه استاندارد را از سایر مسئولان استانی پیگیری و مطالبه گری کرده و نتایج آن را به اطلاع مخاطبان گرامی می رساند.
انتهای پیام/481/
{{name}}
{{content}}