بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
دبیر شورای امنیت روسیه در مصاحبه ای با اشاره به تقویت زیرساختارهای نظامی ناتو و تمایل آشکار رهبران اروپایی برای رویارویی با روسیه، گفت: گام های نخست دولت آمریکا در مسیر تنش زدایی مثبت است، ولی مسکو نمی تواند صرفاً به وعده های لفظی اعتماد کند.
وی گفت: «دولت دونالد ترامپ (رئیس جمهور آمریکا) گام های مشخصی برای بازسازی روابط دوجانبه با روسیه برداشته است. نتایج اولیه در این راستا نشان می دهد که این دولت رویکردی واقع بینانه داشته و از بسیاری از کلیشه هایی که دولت های قبلی به آن پایبند بودند؛ کلیشه هایی که در واقع باعث بحران در کل نظام روابط بین الملل و بروز مناقشه اوکراین و دیگر بحران های منطقه ای شدند؛ فاصله گرفته است. ما از این رویکرد استقبال می کنیم و آماده ایم برای همکاری گام برداریم. این که آیا آمریکایی ها آماده حل مشکلات انباشته شده و ساختاری هستند یا نه، گذشت زمان نشان خواهد داد. این روند پیچیده و به هیچ وجه سریع نخواهد بود. تجربه ما در تعامل با ایالات متحده نشان داده که فقط باید به اقدامات و واقعیت های ملموس اعتماد کرد، نه به وعده های لفظی.»
نخستین گام های آمریکا در مسیر تنش زدایی با روسیه شایسته توجه است
دبیر شورای امنیت روسیه تاکید کرد که نخستین گام هایی که ایالات متحده در مسیر تنش زدایی در روابط با روسیه برداشته، قابل توجه است.
شویگو در واکنش به گزارش هایی مبنی بر تصمیم دولت ترامپ برای خروج بیش از 20 هزار نظامی آمریکایی از اروپا، گفت: «در حال حاضر این فقط یک اعلام نیت است. هنوز گام های عملی مشخصی از سوی آمریکا در این زمینه دیده نمی شود. در سال 2024، به بهانه برگزاری مانورهای نیروهای مسلح مشترک ناتو با هدف تمرین انتقال نیروها به صحنه جنگ اروپایی، یک گروه مضاعف از نظامیان آمریکایی در اروپا مستقر شد. در نتیجه، شمار نیروهای آمریکایی در اروپا به حدود 100 هزار نفر رسید. و پس از پایان مانورها، بخشی از این نیروها به صورت چرخشی در اروپا باقی ماندند. خروج 20 هزار نظامی آمریکایی تنها این تعداد را به سطح سال های 2020 تا 2022 نزدیک خواهد کرد. اما خود این ابتکار واشنگتن به عنوان گامی نخست در مسیر تنش زدایی، بی تردید شایسته توجه است.»
شویگو احتمال ازسرگیری آزمایش های هسته ای توسط روسیه را رد نکرد
دبیر شورای امنیت در گفت وگو با "تاس" اعلام کرد که مسکو احتمال ازسرگیری آزمایش های هسته ای را به عنوان پاسخی به اقدامات مشابه از سوی ایالات متحده منتفی نمی داند.
وی در پاسخ به سوالی درباره امکان انجام دوباره آزمایش های هسته ای توسط روسیه، توضیح داد: «مواضع ما در این زمینه به طور مستقیم تحت تأثیر اقدامات ایالات متحده قرار دارد. در حال حاضر، برخی از انواع تسلیحات هسته ای آن ها به پایان عمر تضمین شده خود نزدیک شده اند و توسعه انواع جدیدی از تسلیحات با سرعت کامل در حال انجام است. این امر ممکن است واشنگتن را به ازسرگیری آزمایش های هسته ای سوق دهد. در چنین شرایطی، روسیه نیز ممکن است به عنوان مقابله به مثل، اقدام به انجام آزمایش های هسته ای کند. وزارت دفاع و شرکت دولتی راس .اتم برای انجام این کار آمادگی دارند.»
ژنرال شویگو یادآور شد: «در سال های اخیر، مجموعه ای از تسلیحات مدرن، از جمله سلاح های راهبردی، در روسیه توسعه یافته و به خدمت گرفته شده اند که در جهان همتایی ندارند. توان نظامی کشور ما به طور قابل توجهی افزایش یافته است. البته در چنین شرایطی، ضرورت فوری برای انجام آزمایش های هسته ای مشاهده نمی شود.»
اروپا می خواهد تا سال 2030 برای جنگ با روسیه آماده شود
دبیر شورای امنیت هشدار داد که کشورهای اروپایی به طور آشکار فرآیند آمادگی برای رویارویی نظامی با روسیه را آغاز کرده اند و برخی از سیاستمداران و محافل نظامی غربی قصد دارند تا سال 2030 این آمادگی را به پایان برسانند. وی در پاسخ به سئوالی در این باره گفت: «در اروپا اقدامات آشکار در جهت آمادگی برای یک درگیری نظامی با کشور ما در حال شکل گیری است. در سطوح مختلف حتی زمان بندی احتمالی چنین برخوردی اعلام می شود؛ از سه تا پنج سال. سیاستمداران و نظامیان اروپایی می خواهند تا سال 2030 آماده جنگ با روسیه شوند.»
سرگئی شویگو ادامه داد که ناتو تعداد نیروهای خود را در نزدیکی مرزهای غربی روسیه به شکل قابل توجهی افزایش داده و با توسعه زیرساخت های نظامی، در حال تشکیل به اصطلاح «مشت ضربتی» است.
وی تاکید کرد: «طی یک سال گذشته، تعداد نیروهای نظامی کشورهای عضو ناتو که در نزدیکی مرزهای غربی روسیه مستقر شده اند، تقریباً 2.5 برابر افزایش یافته است. روند توسعه برنامه ریزی شده زیرساخت های نظامی در کشورهای اروپای شرقی ادامه دارد، سامانه های راهبردی دفاع موشکی مستقر می شوند و اقداماتی برای حفظ آمادگی رزمی بالای توانمندی هسته ای تاکتیکی در اروپا در حال اجراست.
به عقیده شویگو،ناتو به سیستم جدیدی از آمادگی رزمی روی آورده؛ سیستمی که امکان استقرار 100 هزار نیروی نظامی در نزدیکی مرزهای روسیه ظرف 10 روز را فراهم می کند، در پایان 30 روز این شمار می تواند به 300 هزار نفر برسد و پس از 180 روز، به 800 هزار نظامی افزایش یابد. این اهداف به طور علنی در جریان مانورهای نظامی سال های 2023–2024 تمرین شده اند. کشورهای حوزه بالتیک نیز با استفاده از منابع مالی غرب، در حال ساخت خطوط دفاعی و پایگاه های نظامی برای نیروهای ناتو در قلمرو خود هستند.»
پوتین: توافق روسیه و آمریکا در زمینه کاهش تسلیحات ممکن است ترامپ:با روسیه و چین درباره خلع سلاح هسته ای مذاکره می کنم لاوروف: کشورهای اروپایی به دنبال رویارویی با روسیه هستندمشارکت بیش از 150 کشور در کنفرانس امنیتی مسکو
سرگئی شویگو در بخش دیگری از این مصاحبه اعلام کرد که نمایندگان بیش از 150 کشور در کنفرانس بین المللی امنیتی در اواخر ماه مه در مسکو برگزار می شود، حضور خواهند داشت. وی گفت: «شورای امنیت روسیه طی سال های گذشته به طور منظم نشست هایی را با حضور مقام های عالی رتبه مسئول امور امنیتی برگزار کرده و امسال این نشست از 27 تا 29 ماه مه برگزار خواهد شد. در چارچوب این رویداد، قصد داریم راهکارهای مشخصی را برای تعمیق همکاری در حوزه امنیت با کشورهای متعلق به اکثریت جهانی- یا به تعبیر امروزی، جنوب و شرق جهانی- مورد بررسی قرار دهیم.»
وی همچنین اشاره کرد که از جمله مهم ترین موضوعات مورد بحث، تأمین امنیت در جمهوری های باقی مانده از فروپاشی شوروی و توسعه همکاری با کشورهای همسایه روسیه خواهد بود که چه در قالب روابط دوجانبه و چه در چارچوب ساختارهای چندجانبه نظیر جامعه کشورهای مستقل مشترک المنافع، سازمان پیمان امنیت جمعی، اتحادیه اقتصادی اوراسیا و سازمان همکاری شانگهای بررسی خواهد شد.
دبیر شورای امنیت روسیه در پاسخ به سئوال دیگری، با اشاره به اینکه جمهوری خلق چین بر لزوم رفع عوامل ریشه ای بحران اوکراین تأکید دارد و خواهان دستیابی به صلحی پایدار و بلندمدت است، گفت: «در برابر لفاظی های جنگ طلبانه مقامات غربی، پکن خواستار خودداری از تشدید تنش ها و حرکت به سوی یافتن راه حل هایی برای رسیدن به صلحی پایدار و بلندمدت است. ما به ویژه از این مسئله قدردانی می کنیم که چین بر ضرورت رفع ریشه های اصلی این درگیری تأکید دارد.چین یکی از اعضای مسئول جامعه جهانی است که تصمیم های مستقل اتخاذ می کند.»
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}