بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رژیم غذایی سالم تمام مواد مورد نیاز رشد نوجوان حتی نوجوانان ورزشکار را فراهم می کند و نیازی به مصرف مکمل ها نیست؛ به ویژه اینکه مصرف مکمل های پروتئینی در نوجوانان منجر به مشکلات کلیوی می شود.
اگرچه عنوان «دوره حساس نوجوانی» بیشتر در مورد مسائل بلوغ و تغییر رفتار و روحیات نوجوانان مطرح می شود، اما حقیقتی که بعضاً از آن غافل می شویم اهمیت تغذیه در این دوران و تأثیر آن بر سلامت در دوران جوانی، میانسالی و سالخوردگی است. تغذیه صحیح در دوران نوجوانی نه تنها به رشد کامل و مناسب نوجوان منجر می شود بلکه پایه اصلی سلامت در تمام دوران زندگی نیز است.
مسئله مهم دیگر که نباید از آن غافل شد، تأثیر تغذیه بر روح و روان نوجوان است. هرچه جسم نوجوان سالم تر باشد و غذای سالم تری مصرف کند، در کنار تناسب اندام(که بر سلامت روان و اعتماد به نفس نوجوان تأثیرگذار است) به سلامت جسم و روان آنان نیز منجر می شود.
خبرگزاری ایکنا همزمان با آغاز هفته سلامت که با شعار جهانی «سرآغازی سلامت، آینده ای سرآمد» همراه است، با هدف آموزش اصول تغذیه صحیح در دوران نوجوانی میزبان لیلا آزادبخت، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران است که طی 9 جلسه مباحث علمی مرتبط با تغذیه نوجوانان را تشریح می کند.
آزادبخت در پنجمین جلسه این دوره آموزشی مبحث «مصرف مولتی ویتامین ها» را تشریح کرده است که با هم این درس گفتار را می بینیم و می خوانیم.
در این قسمت راجع به مولتی ویتامین ها، مکمل های پروتئینی و مکمل های متعددی که در بازار برای نوجوانان به خصوص نوجوانانی که ورزش می کنند، وجود دارد صحبت می کنیم. آیا واقعاً لازم است که نوجوانان این همه پروتئین، ویتامین و ... دریافت کنند؟ به ویژه اینکه بسیاری از نوجوانان ورزشکار حرفه ای هستند.
اگر نوجوان یک رژیم غذایی سالم داشته باشد (در جلسات قبل ویژگی های رژیم غذایی سالم برای نوجوانان تشریح شد) و همه گروه های غذایی لازم را مصرف کند، نیازی به مصرف این همه مکمل پروتئینی، مکمل های ویتامینی و مولتی ویتامینی ندارد مگر اینکه کمبودهایی در بدن خود داشته باشد. اگر نوجوانی علامت بالینی کمبود مواد داشت و آزمایش داد، برای این نوجوان مکملی که مناسب او است توسط پزشک تجویز می شود.
اما در مورد مصرف ویتامین «دی»، با توجه به اینکه منابع غذایی حاوی ویتامین دی زیاد نیستند و در کشور ما نیز غذاها با ویتامین دی غنی نمی شوند، بهتر است نوجوانان آزمایش دهند. اگر نوجوان آزمایش داد و دیدیم سطح ویتامین دی در بدن او کم است در این صورت برای نوجوان مکمل ویتامین دی تجویز می شود. همچنین اگر نوجوانی کم خونی داشته باشد مکملی که مناسب کم خونی او است تجویز می شود.
برای نوجوانانی که ورزش می کنند به راحتی می توانیم در قالب غذا پروتئین مورد نیاز را تأمین کنیم. پروتئین توصیه شده و مطلوب دریافتی چیزی در حدود دو واحد پروتئین در طول روز است که با مصرف تخم مرغ، انواع حبوبات و گوشت ها تأمین می شود.
مکمل های پروتئینی که برخی از افراد در حجم زیاد مصرف آن را توصیه می کنند می تواند به کلیه های نوجوانان آسیب برساند. چون کلیه تاحدی می تواند بار ناشی از پروتئین ها را دفع کند و در طولانی مدت آسیب های زیادی را متاسفانه برای کلیه نوجوانان به همراه دارد.
بنابراین باید حواسمان باشد که شرایط هر نوجوان به چه شکلی است. آیا مشکل خاص تغذیه ای دارد؟ آیا نیازی به مصرف مکمل پروتئینی دارد؟ مصرف پروتئین نوجوان از طریق رژیم غذایی چطور است؟ چگونه می توانیم پروتئین های رژیم غذایی نوجوان را در مقادیری که توصیه شده و مطلوب است افزایش دهیم؟ آیا مقدار کافی میوه و سبزی استفاده می کند که ویتامین ها و املاح را از طریق میوه و سبزی تأمین کند؟ آیا به اندازه کافی لبنیات می خورد تا کلسیم مورد نیاز بدن او تأمین شود؟ اگر یک رژیم غذایی سالم دارد اصلا نیازی به استفاده از این همه مکمل های پروتئینی، مولتی ویتامین ها و ... ندارد.
نوجوانانی که ورزش می کنند نیز با رژیم غذایی مناسب قبل از ورزش و رژیم غذایی مناسب بعد از ورزش می توانند موارد لازم برای بدنشان را از طریق غذا تأمین کنند.
var player = videojs('player_194289_3849357',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3849357',{},function (data) {}); })); کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام
{{name}}
{{content}}