بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
پیرمرد 81 ساله اهل ترکیه با بیان اینکه موفق شد قرآن کریم را به طور کامل کتابت کند گفت: نوشتن قرآن، آرامش روحی به او بخشیده و خوشحال است که میراث معنوی ابدی از خود به جای گذاشته است.
به گزارش ایکنا به نقل از دیلی صباح، حلمی شهید اوغلو که در سن 71 سالگی زبان عربی را آموخته است موفق شد تمام قرآن را کتابت کند.
شهید اوغلو که تحصیلات خود را با پیاده روی روزانه 10 کیلومتر تا مدرسه روستای خود در تورتوم ارزروم آغاز کرد، بعدها به لطف موفقیت و اراده خود از دانشکده علوم اقتصادی و بازرگانی دانشگاه آنکارا در سال 1966 فارغ التحصیل شد. او در طول زندگی، کتاب و مطالعه را محور فعالیت های خود قرار داد؛ پس از بازنشستگی به تحصیل ادامه داد و با ثبت نام در دوره ترکی عثمانی، مسیر جدیدی در زندگی خود یافت. شهید اوغلو در سن 71 سالگی به فراگیری خوشنویسی عربی پرداخت و اندکی بعد تصمیم گرفت که قرآن را به خط خود بنویسد. او قرآن را مقدس ترین میراثی که می توانست برای فرزندانش به جا بگذارد دانست که پس از سال ها تلاش خستگی ناپذیر این کار قابل توجه را به پایان رساند و آن را هم به عنوان عبادت و هم هدیه ای برای نسل های آینده خواند. وی در مصاحبه ای گفت که چگونه ارزش تحصیل و کتاب در سال های پر چالش کودکی برای او روشن شد و چگونه کتاب همیشه در مرکز زندگی او قرار داشته است. او که پس از بازنشستگی تصمیم گرفت ترکی عثمانی را بیاموزد گفت: بعد از 70 سالگی شروع به خواندن و نوشتن حروف و خط عربی کردم. اطرافیانم می گفتند که نوشته هایم زیبا است و همسر مرحومم تشویقم کرد. من خوشنویسی را با سوره های کوتاه تر شروع کردم. این خوشنویس اهل ترکیه در ادامه توضیح داد که فرآیند نگارش سال ها طول کشید؛ از یافتن کاغذ مناسب تا مراحل بازبینی طولانی که در مجموع حدود هشت سال به طول انجامید. وی می گوید: یادم هست یک بار بعد از حدود سه سال و نیم تا چهار سال به صفحه 240 رسیده بودم. فکر کردم که نمی توانم آن را تمام کنم و آن را رها کردم. اما برگشتم و ادامه دادم. در 71 سالگی کتابت قرآن را شروع و در 76 سالگی تمام کردم. اما البته بعد از آن دوره طولانی اصلاح شروع شد. در نهایت صفحات 400 تا 450 را بازنویسی کردم. وی ادامه داد: وقتی کار را تمام کردم متوجه شدم صفحه اول و صفحه آخر متفاوت است، بنابراین دوباره 150 صفحه را بازنویسی کردم، اشتباهی وجود نداشت، اما سبک نگارش متفاوت بود؛ در ابتدا یک صفحه را در سه تا چهار یا پنج روز تمام می کردم، اما بعدها یک صفحه را در یک تا یک ساعت و نیم می نوشتم. شهید اوغلو تأکید کرد که به جا گذاشتن میراثی برای آینده بزرگترین انگیزه برای او در این روند بوده است. وی گفت: نوشتن قرآن، آرامش روحی به من بخشیده است. خوشحالم که میراث معنوی ابدی از خود به جای گذاشته ام. به هر یک از سه فرزندم یک نسخه چاپی داده ام و این بزرگترین شادی و آرامش من بوده است. او همچنین بزرگترین توصیه خود را به جوانان اینچنین گفت: مطالعه کنید! چون اولین دستور قرآن یعنی «اقرأ» همه مراحل زندگی او را تحت تأثیر قرار داده است. انتهای پیام
{{name}}
{{content}}