بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
بندرعباس - رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با وجود 1600 پرستار فعال در استان، شاخص نیروی انسانی در حوزه پرستاری، هوشبری، مامایی و اتاق عمل، یک دهم میانگین کشوری است.
به گزارش خبرنگار مهر، پژمان شاهرخی ظهر چهارشنبه در ننشست با خبرنگاران ضمن تشریح آخرین وضعیت خدمات درمانی و بهداشتی در استان هرمزگان، از کمبود جدی نیروی پرستاری در سطح مراکز درمانی خبر داد و اظهار کرد: هم اکنون 2500 تخت بیمارستانی در استان داریم که تنها 2000 تخت به صورت فعال بهره برداری می شود، و با توجه به افزایش تخت ها در آینده، کمبود نیرو بیش از پیش نمایان خواهد شد.
وی از برگزاری آزمون استخدامی جدید برای جذب نیرو خبر داد و افزود: در صورت حل مشکلات اسکان، سالیانه 200 پرستار جذب خواهیم کرد که 70 درصد آن به دانش آموختگان بومی استان اختصاص می یابد. برنامه ما این است که طی چهار تا پنج سال آینده، تمامی کارشناسان پرستاری مورد نیاز استان به صورت رسمی جذب شوند.
شاهرخی با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به استان گفت: در این سفر درخواست تأمین نیروی انسانی بومی برای حوزه سلامت با نگاه ویژه مطرح خواهم کرد و تأکید می کنم که سرمایه گذاری گسترده در ساخت بیمارستان ها، بدون تأمین نیروی متخصص کامل نخواهد بود. به عنوان نمونه، ساخت هر متر مربع بیمارستان بدون تجهیزات در شرایط فعلی حدود 70 میلیون تومان هزینه دارد و زیرساخت بدون نیرو ارزشی ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان همچنین به وضعیت ناوگان اورژانس اشاره کرد و افزود: مقرر شده 30 دستگاه آمبولانس جدید جذب شود که تاکنون 6 تا 7 دستگاه وارد شده و 3 دستگاه نیز در گمرک است. همچنین پیگیری هایی برای راه اندازی اورژانس هوایی استان در دست انجام است.
شاهرخی در ادامه از تأمین اعتبار 200 میلیارد تومانی برای احداث دانشکده دندانپزشکی در استان خبر داد و افزود: اقدامات خوبی نیز در زمینه جذب پزشکان متخصص در حال انجام است.
وی همچنین به وضعیت دارویی استان اشاره کرد و گفت: در مقطعی با کمبود شیر خشک مواجه بودیم که خوشبختانه این مشکل برطرف شده و در حال برنامه ریزی برای ایجاد انبارهای ذخیره سازی مناسب هستیم.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، حدود 170 هزار نفر در استان با بیماری دیابت دست و پنجه نرم می کنند که نیازمند برنامه ریزی جدی در حوزه پیشگیری و درمان هستند.
{{name}}
{{content}}