75 درصد اعضای کاروان قرآنی نور، حج اولی هستند + فیلم

مسئول دبیرخانه اعزام و دعوت از قاریان گفت: اعضای کارون قرآنی نور، اعزامی به حج تمتع را تلفیقی از قاریان جوان حج اولی و قاریان باتجربه تشکیل می دهند. قاریان جوان که 75 درصد این کاروان هستند، موجب هیجان بیشتر محافل می شوند و باتجربه ها نیز نصاب فنی اجراها را ارتقا می بخشند.

محمدتقی میرزاجانی؛ مسئول دبیرخانه اعزام و دعوت از قاریان در گفت و گو با خبرنگار ایکنا با اشاره به اینکه امسال نیز طبق سنوات گذشته کاروان نور(کاروان قرآنی جمهوری اسلامی ایران) متشکل از 20 نفر استاد، قاری، حافظ و گروه تواشیح به حج تمتع اعزام می شوند، گفت: مقدمه این اعزام که به منظور اجرای برنامه های قرآنی در این سفر معنوی است، برگزاری دوره ای با عنوان دوره توجیهی و آموزشی بود و طی آن اعضای این کاروان در مدت دو روز نسبت به الزامات و اقتضائات این سفر و همچنین مأموریت قرآنی ابلاغ شده، هم آموزش های لازم را ببینند و هم برخی نکات توجیهی در حوزه های گوناگونی همچون پزشکی، فنی و همچنین نکاتی در مورد مناسک حج به آنها منتقل شود.

بیشتر بخوانید و ببینید؛

گزارش تصویری جلسه توجیهی قاریان اعزامی به حج با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جلسه آموزشی کاروان قرآنی نور با حضور حجت الاسلام نواب + فیلم

معاون پژوهش و برنامه ریزی شورای عالی قرآن با تأکید بر این نکته که اعزام کاروان نور به سرزمین وحی، تاکنون از 40 نوبت تجاوز کرده است گفت: بیش از چهار دهه این سنت ارزشمند برقرار است و ما فهرستی از بهترین های قرآنی را هر ساله برای این سفر برمی گزینیم. ملاک اصلی این انتخاب، آزمون حج است و آنهایی که بهترین عملکرد را دارا باشند، برای این سفر معنوی انتخاب می شوند، ضمن آن که در این ترکیب تعدادی از قاریان برجسته و خوشخوان هم حضور دارند تا بُعد فنی کار هم تقویت شود. میرزاجانی تصریح کرد: در مورد انتخاب گروه تواشیح این کاروان و همچنین حافظانی که در این ترکیب اعزام خواهند بود، بررسی های لازم به انجام می رسد و بهترین های آنها که در رقابت های گوناگون حائز رتبه های برتر شده اند، برای همراهی با اعضای دیگر این کاروان برگزیده می شوند. وی گفت: در اعزام کاروان قرآنی سه ضلع تصمیم ساز و اجرایی نقش دارند؛ موضوع سیاستگذاری و برنامه ریزی ها جهت اعزام کاروان و تعیین مصادیق اعضای کاروان در کمیته اعزام و دعوت از قاریان قرآن کریم رقم می خورد. سازمان اوقاف نیز از جمله اعضای این کمیته است و در فرایند اعزام و پشتیبانی، سازمان اوقاف و امور خیریه نقش دارد. بعثه مقام معظم رهبری در امور حج و زیارت نیز با مدیریت صحنه و انجام عملیات میدانی، در کنار سازمان اوقاف قرار می گیرد؛ لذا ما در این تقسیم وظایف با نقش آفرینی سه ضلع کمیته اعزام، سازمان اوقاف و بعثه مقام معظم رهبری مواجهیم. معاون شورای عالی قرآن تأکید کرد: چند سالی است که سیاستی را در کمیته اعزام دنبال می کنیم و آن اینکه غالب افرادی که در این کاروان به حج مشرف می شوند از قاریان و فعالان قرآنی حج اولی باشند تا به این واسطه این فرصت به جوانان داده شود تا در این سفر معنوی مأموریت قرآنی خود را با انگیزه و شوق بیشتری انجام دهند با این وجود از حضور قاریان پیشکسوت نیز استفاده می شود و لذا امسال 75 درصد اعضای کاروان را حج اولی ها به خود اختصاص می دهند و 25 درصد دیگر آنهایی هستند که سابقه حداقل یک بار تشرف به خانه خدا را داشته اند. ترکیبی از انگیزه جوانی حج اولی ها و تجربه قاریان پیشکسوت را شاهدیم تا علاوه بر شور و هیجان، نصاب فنی آن نیز حفظ شود، چرا که به هر حال توقع و درخواست برای برگزاری محافل قرآنی نیز در این سفر بیشتر از باتجربه هاست. وی در پایان گفت: از اعضای کاروان قرآنی خواسته شده است تا در این سفر و در اجرای تلاوت های خود مسائلی را مراعات کنند از جمله اینکه قطعاتی که انتخاب می کنند تناسبی با فضا، جلسه و مستمعان آن داشته باشد و تأکید شده است که چون موضوع غزه مسئله مهم جهان اسلام است، لذا به این امر نیز توجه ویژه داشته و در انتخاب آیات تلاوت، آنهایی را در اولویت قرار دهند که به موضوع مظلومیت و مقاومت در برابر ظالمان اشاره دارد. var player = videojs('player_155949_3845929',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3845929',{},function (data) {}); })); کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام

نظرات

captcha