فعالیت بیش از 163 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در پارک های علم و فناوری

به گزارش ایرنا، محمدنبی شهیکی عصر سه شنبه در آیین تکریم و معارفه رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی بیان کرد: پارک های علم و فناوری محیطی هستند برای ساختن نسل آینده است، با اینکه عمر پارک در کشور جوان است، اما برخی از استان ها رشد بسیار خوبی داشته و به جایگاه مناسبی دست پیدا کرده اند.

به گزارش ایرنا، محمدنبی شهیکی عصر سه شنبه در آیین تکریم و معارفه رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی بیان کرد: پارک های علم و فناوری محیطی هستند برای ساختن نسل آینده است، با اینکه عمر پارک در کشور جوان است، اما برخی از استان ها رشد بسیار خوبی داشته و به جایگاه مناسبی دست پیدا کرده اند.

وی ادامه داد: تجربه هایی از الگوهای موفق و گاهی ناموفق در پارک علم و فناوری کشور حاصل شده و تلاش بر این است الگویی بالنده از این نهادها در کشور تعریف شود.

معاون نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: تبدیل یک الگو به کسب و کار پویا بسیار دشوار است به همین جهت مدیریت این مجموعه از حساسیت بالایی برخوردار است و لایه های مدیریتی پارک ها وظیفه دارند به این مسئله مهم توجه ویژه داشته باشند.

شهیکی بیان کرد: نوآوری و شکل دادن یک جریان با بودجه سنواتی ممکن نیست به این معنا که اگر امروز پارک علم و فناوری اصفهان به عنوان پیشران است به دلیل ایجاد بستر ورود بخش خصوصی است.

ضرورت تقویت بنیه مالی پژوهش و فناوری استان مرکزی

وی در ادامه سخنان خود پارک علم و فناوری استان مرکزی را یکی از پارک های موفق کشور عنوان کرد و گفت: صندوق مالی پژوهش و فناوری استان مرکزی به عنوان بازوی مالی بخش های دانش بنیان ها باید تقویت شود

معاون نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: طرح نوآفرینی صنعت ساز باید با جدیت دنبال شود، ردیف ویژه برای این موضوع در نظر گرفته شده که نسل جدید دانش بنیان ها در استان ها شکل بگیرد و بسته جامع توانمندسازی سرمایه گذاری و در اختیار قراردادن منابع مالی تعریف شده است که در استان مرکزی نیز باید مورد پیگیری قرار بگیرد.

شهیکی گفت: الگوی داخلی موفق می تواند نقشه راه را برای سایر پارک های علم و فناوری مشخص و زمینه موفقیت این نهادها را فراهم کند.

معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: پارک علم و فناوری استان مرکزی یکی از پارک های قدیمی و بیش از 2 دهه سابقه دارد و باید به یکی از پارک های الگو در کشور تبدیل شود.

شهیکی با بیان اینکه از مزیت های قانونی برای بهبود فعالیت پارک علم و فناوری استفاده شود، اظهار کرد: استان مرکزی ظرفیت خوبی دارد و باتوجه به این ظرفیت، امکان فعالیت گسترده تری برای پارک علم و فناوری وجود دارد و نیاز به تغییر مدل ها وجود دارد و از فرصت های قانونی برای جریان مالی در پارک باید استفاده شود.

رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز ضمن تقدیر از اقدامات گذشته در این مجموعه، گفت: بسیاری از اقدامات در این مجموعه انجام شده و مراحل آخر تکمیل قرار دارد که قطعا پیگیری می شود.

حمید قاسمی تاکید کرد: فعال شدن صندوق مالی پژوهش و فناوری از برنامه های این نهاد خواهد بود و مورد پیگیری قرار می گیرد.

به گزارش ایرنا، در این مراسم از خدمات محمدعلی داستان تکریم و حمید قاسمی به عنوان رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی معارفه شد.

پارک علم و فناوری استان مرکزی در مساحتی حدود 1200 مترمکعب فعالیت و هم اکنون بیش از 25 میلیون دلار صادرات دارد.

نظرات

captcha