برکناری ژنرال صهیونیست به دلیل امضای طومار توقف جنگ در غزه

فرمانده سابق نیروی هوایی رژیم صهیونیستی و ژنرال ذخیره از تصمیم برکناری خود از خدمت ذخیره در ارتش خبر داد و دلیل آن را امضای طومار درخواست توقف جنگ در نوار غزه برای آزادی زندانیان صهیونیستی عنوان کرد.

به گزارش مشرق ، شبکه 12 رژیم صهیونیستی به نقل از ژنرال ذخیره «نمرود شفیر» فرمانده سابق نیروی هوایی این رژیم گزارش کرد او به دلیل امضای طومار برکنار شد.

شفیر در واکنش به این تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی برای برکناری خود گفت: «ما در نیروی هوایی آموزش دیده ایم که در خط مقدم باشیم و مستقل و انتقادی بیندیشیم، این اشتباه نیست. هدفمان این بود که در ارتباط با جنگ در غزه تأثیرگذار باشیم.»

این طومار که افسران ذخیره و بازنشسته های نیروی هوایی رژیم صهیونیستی 10 آوریل امضا کردند، اولین مطالبه علنی نظامیان از کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی است که در آن خواستار آزادی زندانیان صهیونیستی از غزه شدند حتی اگر برای انجام این اقدام، لازم به توقف جنگ باشد.

در پی آن، طومارهای مشابهی از نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از نیروهای ذخیره گرفته تا نیروهای سابق پلیس منتشر شد و حتی غیرنظامیان هم به آنها پیوستند.

براساس داده های وبگاه غیردولتی «بازگشت اسرائیل» که صهیونیست ها در آن می توانند طومارهای الکترونیکی امضا کنند، بیش از 140 هزار صهیونیست تا دیروز شنبه 50 طومار امضا کرده اند. از این میان، 21 طومار توسط بیش از 10 هزار نیروی نظامی ذخیره و کهنه کار امضا شده و شمار امضاکنندگان هر لحظه افزایش می یابد.

امضاکنندگان این طومارها تأکید می کنند که ادامه جنگ در غزه به نفع منافع امنیتی رژیم صهیونیستی نیست بلکه در راستای منافع شخصی و سیاسی نتانیاهو و کابینه اوست.

نتانیاهو که تحت تعقیب دیوان بین المللی دادگستری قرار دارد و برخی وزیرانش تهدید کرده اند که نظامیانی که این طومارها را امضا کرده اند، از خدمت نظامی کنار گذاشته می شوند. آنها معتقدند این نیروهای نظامی «دشمنان را در زمان جنگ تقویت می کنند». نتانیاهو و برخی از وزیرانش این نظامیان را «شورشی» و «نافرمان» توصیف کردند.

ارزیابی تل آویو این است که هنوز 59 زندانی صهیونیستی در غزه وجود دارند که 24 تن زنده هستند. از سوی دیگر، بیش از 9 هزار و 500 فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی وجود دارند که با شکنجه، گرسنگی و اهمال کاری پزشکی مواجه هستند که طبق گزارش های حقوق بشری و رسانه های فلسطینی و صهیونیستی، منجر به شهادت تعدادی از آنها شده است.

اوایل مارس 2025 مرحله اول توافق آتش بس و تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی که 19 ژانویه با میانجیگری مصر و قطر و حمایت آمریکا 2025 شروع شده بود، پایان یافت.

مقاومت فلسطین به این توافق متعهد بود اما نتانیاهو از شروع مرحله دوم آتش بس سر باز زد و 18 مارس برای جلب رضایت جناح تندرو در کابینه خود، نسل کشی علیه مردم غزه را از سر گرفت.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفت اکتبر 2023، مرتکب نسل کشی در غزه می شود که بیش از 168 هزار شهید و مجروح که اغلب آنها زن و کودک هستند و نیز بیش از 11 هزار مفقود برجای گذاشته است.

براساس آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، تل آویو از زمان شروع مجدد جنگ در غزه، هزار و 783 فلسطینی را شهید، 4 هزار و 683 تن دیگر را زخمی کرده است که اکثر آنها هم زن و کودک هستند.

نظرات

captcha