بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رضا کورانی فر، مدیر پروژه ساختمان ها در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی افزود: پروژه طراحی و اجرای سیستم های اعلام و اطفاء حریق و ایمنی کارخانه فولاد سنگان، یکی از پروژه های زیرساختی این مجموعه بزرگ صنعتی به شمار می رود که با اعتباری بالغ بر 7 میلیون یورو در بخش ارزی و 1680 میلیارد ریال در بخش ریالی،در قالب قرارداد EPC در دست اجراست.
این پروژه با هدف ارتقاء سطح ایمنی کارکنان، حفاظت از دارایی های حیاتی کارخانه، و ایجاد بستری هوشمند برای مدیریت بحران و حوادث احتمالی تعریف شده است. در حال حاضر، میزان پیشرفت فیزیکی واقعی پروژه به 80درصد رسیده و بخش های مختلف آن در مراحل پایانی راه اندازی قرار دارند.
وی در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه در بخش اعلام حریق گفت: سیستم اعلام حریق و روشنایی اضطراری به صورت گسترده در 88 ناحیه از سطح کارخانه طراحی و اجرا شده است و آماده بهربرداری می باشد و از مهم ترین اقدامات انجام شده در این حوزه می توان به مواردی از قبیل:
اجرای بیش از 60٬000 متر کاندوئیت کاری، کابل کشی بالغ بر 175٬000 متر شامل کابل های برق، کنترل، ابزار دقیق و حرارتی (LHD)؛ نصب 2٬000 متر سینی و نردبان کابل (لدر)، نصب 25 تابلو کنترل اعلام حریق و 75 تابلو روشنایی اضطراری، نصب 3٬500 جعبه تقسیم و بیش از 7٬800 تجهیز شامل انواع دتکتورها، روشنایی های اضطراری، سیستم های مانیتورینگ و سایر اجزای اصلی و جانبی اعلام حریق اشاره نمود.
مدیر پروژه ساختمان های رفاهی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت پیشرفت اجرایی پمپ خانه آب آتش نشانی در بخش اطفاء حریق و اقدامات صورت گرفته عنوان کرد: طراحی و اجرای فونداسیون برای پمپ های الکتریکی، دیزل و جوکی، نصب یک دستگاه پمپ الکتریکال، یک دستگاه پمپ دیزل و دو دستگاه جوکی پمپ، نصب 4 دستگاه تابلوی برق و کنترل، نصب مخزن ذخیره گازوئیل، نصب تجهیزات ابزار دقیق و کنترلی، اجرای کامل سیستم لوله کشی روزمینی پمپ خانه، پس از اتمام موفقیت آمیز نصب تجهیزات، تست و راه اندازی پمپ خانه آب آتش نشانی با حضور نمایندگان کارفرما، بهره بردار و مشاور پروژه انجام گردید و پمپ خانه آب آتش نشانی کارخانه اکنون آماده بهره برداری کامل است.
کورانی فر در پایان با اشاره به ویژگی های این پروژه، عملیاتی نمودنش را گامی مهم خواند و اضافه کرد: یکی از ویژگی های برجسته این پروژه، بهره گیری از سیستم مدیریت یکپارچه ایمنی و مخابرات (PSIM) است.
این زیرساخت مدرن، امکان یکپارچه سازی، تحلیل و پایش هم زمان اطلاعات سیستم های مختلف ایمنی و امنیتی را فراهم می سازد و برخی از مزایای کلیدی این سیستم عبارت اند از: ارتقاء ایمنی و کاهش ریسک های جانی و سرمایه ای، گزارش گیری دقیق و لحظه ای از عملکرد سامانه ها، افزایش تعامل میان واحدهای مختلف همچون حراست، بهره برداری، HSE و سایر بخش ها بر اساس سطح دسترسی، کاهش هشدارهای کاذب با استفاده از نظارت تصویری و تحلیل یکپارچه، بهبود واکنش در شرایط بحران از طریق سناریوهای مکانیزه و قابلیت توسعه پذیری و اتصال به دیگر سامانه های صنعتی و مدیریتی از جمله کنترل تردد، تهویه، انبار محصول و مدیریت انرژی از دیگر مزایای این پروژه می باشد.
گفتنی است،این پروژه نمادی از تعهد شرکت فولاد سنگان به ارتقاء استانداردهای ایمنی و به کارگیری فناوری های نوین در مسیر توسعه پایدار است و بی تردید پس از بهره برداری کامل، نقشی تعیین کننده در تضمین ایمنی نیروی انسانی و زیرساخت های صنعتی ایفا خواهد کرد.
تگ ها رضا کورانی فر سیستم psim فولاد سنگان
{{name}}
{{content}}