بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
چهارمین نشست ملی هیئت ها و تشکل های دینی با معرفی فعالبت شاخص هیئت ها برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، چهارمین نشست ملی هیئت ها و تشکل های دینی کشور با عنوان « مهرواره سال هیئت و تشکل های دینی جمهوری اسلامی ایران» از 27 تا 29 فروردین 1404 در مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه تهران برگزار شد.
این رویداد با حضور فعالان هیئت های مذهبی از سراسر کشور و با هدف بررسی مسائل و دغدغه های مرتبط با فعالیت های هیئتی و نقش آن ها در مقاومت و جهاد تبیین برگزار گردید. در حاشیه این نشست، سخنرانان به ارائه دیدگاه ها و ایده های خود در راستای تقویت فعالیت های فرهنگی و تربیتی پرداختند
ضرورت جهاد تبیین و نقش دانش آموزان
حجت الاسلام صادقی یکی از دغدغه مندان حوزه هیئت با تأکید بر اهمیت برائت از دشمنان، اظهار داشت: «امسال مسئله برائت از دشمنان بیش از گذشته برجسته شده است. این برائت باید فراتر از موسم حج و در همه کشورها و جوامع اسلامی تداوم یابد. با توجه به جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطین، وظیفه ما حمایت از مردم مظلوم و حزب الله است.» وی افزود: «حرکت عمومی ملت ها، به ویژه جوانان، باید تقویت شود. دانش آموزان و دانشجویان ایرانی باید با همتایان خود در کشورهای اسلامی ارتباط برقرار کنند و در راستای مقاومت فعالیت کنند.»
وی با اشاره به نقش هیئت های دانش آموزی، شش وظیفه برای مربیان هیئتی تعریف کرد: «اولین وظیفه، شناسایی استعدادها در میان دانش آموزان است. دوم، سازماندهی این استعدادها برای فعالیت های جمعی. سوم، هدایت دانش آموزان به سمت جهاد تبیین به گونه ای که خودشان احساس تکلیف کنند. چهارم، ارائه اطلاعات دقیق و جزئی به جای اطلاعات کلی و مبهم. پنجم، دسته بندی مخاطبان به هفت گروه (موافق فعال، موافق غیرفعال، خنثی، مخالف ساکت، مخالف فعال و غیره) و تلاش برای ارتقای هر گروه به سطح بالاتر. ششم، ایجاد بستر گفت وگو و تعامل برای درگیر کردن ذهن دانش آموزان.»
این سخنران با انتقاد از اطلاعات کلی و ناکافی در دفاع از نظام اسلامی، گفت: «ما باید آمار و ارقام دقیق ارائه دهیم. به عنوان مثال، چرا امید به زندگی در ایران 80 سال است؟ چرا ایران بالاترین آمار خودکشی را ندارد؟ چرا آمار سرطان در ایران کمتر از بسیاری از کشورهاست؟ این ها باید با داده های دقیق پاسخ داده شود.» وی پیشنهاد داد: «برای فعال سازی دانش آموزان، باید آن ها را در تولید محتوا درگیر کرد. مثلاً از آن ها بخواهیم در مورد رتبه ایران در فوتبال ساحلی یا ورزش های دیگر تحقیق کنند. این کار باعث می شود خودشان به تولید محتوا علاقه مند شوند.»
وی در پایان، سه ایده برای شروع گفت وگو با دانش آموزان ارائه کرد: «اول، ذهن آن ها را با سؤالاتی مثل تفاوت شکلات ایرانی و خارجی درگیر کنید. دوم، با سوالات چالشی مانند دلایل امید به زندگی بالا در ایران، آن ها را به تحقیق وادار کنید. سوم، فضایی طنزآمیز و جذاب برای بحث ایجاد کنید تا دانش آموزان خودشان وارد گفت وگو شوند.»
نشست های گفت وگومحور با موضوع حجاب و هویت دخترانه
حیدری از مجموعه فرهنگی تربیتی نرجسانه همدان، درباره فعالیت های این مجموعه در حوزه نوجوانان توضیح داد: «با توجه به نیازسنجی از مخاطبان نوجوان، موضوع حجاب به عنوان محور گفت وگو انتخاب شد. اولین نشست با عنوان «گرداب» برگزار شد که حدود 150 نفر در آن شرکت کردند. در این نشست، دانش آموزان بدون اطلاع قبلی از موضوع، به گفت وگو پرداختند و بازخوردهای مثبتی دریافت کردیم.»
وی افزود: «جلسه دوم با حضور حدود 300 نفر برگزار شد و به دلیل استقبال، دو جلسه دیگر با موضوع هویت دخترانه اضافه شد. در این نشست ها، دانش آموزان آزادانه نظرات خود را مطرح کردند و اساتید به سؤالاتشان پاسخ دادند. در نتیجه، حداقل 6 نفر از شرکت کنندگان در جلسه اول به رعایت حجاب کامل روی آوردند و برخی والدین از تأثیر مثبت این جلسات بر فرزندانشان خبر دادند.»
حیدری با اشاره به برنامه های آینده، گفت: «در حال حاضر، با درخواست خود دانش آموزان، نشستی با عنوان « موزمار » در حوزه سواد رسانه ای طراحی شده است. این جلسات گفت وگومحور، فضایی برای بیان آزادانه نظرات و پاسخ گویی اساتید فراهم می کند.»
پویش استعمارستیزی برای مخاطبان دهه هشتادی
شریفی، مدیر مجموعه ای فعال در حوزه رسانه و هنر، درباره پویش «استوری 141» توضیح داد: «پس از تأکید رهبر انقلاب در سال 1401 بر مطالعه تاریخ استعمار، این پویش برای مخاطبان دهه هشتادی طراحی شد. هدف ما تغییر روایت های نادرست درباره دشمن بود. به جای پاسخ گویی صرف به شبهات، تلاش کردیم با جذابیت های بصری و محتوایی، مخاطب را به مطالعه تاریخ استعمار ترغیب کنیم.»
وی افزود: این پویش شامل مطالعه کتاب های مرتبط، آزمون های امتیازی و رقابت در جدول امتیازات بود. در یک سال، حدود 800 هزار نفر از طریق شبکه های اجتماعی با محتوای ضداستعماری درگیر شدند.
{{name}}
{{content}}