بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
پنجمین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه» (بهار و تابستان 1404) با همکاری دانشگاه اصفهان و پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیر ماندگار) منتشر شد.
به گزارش ایکنا از اصفهان و به نقل از روابط عمومی پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیر ماندگار)، با همکاری دانشگاه اصفهان و پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیر ماندگار)، پنجمین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه»، اولین و تنها پژوهشنامه علمی پژوهشی مطالعات وقف و امور خیریه دارای مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کشور، منتشر شد.
در این پژوهشنامه نیز همچون شماره های پیشین، مقالاتی با محوریت موضوعات «پژوهش های اقتصادی و مدیریتی امر خیر»، «پژوهش های تاریخی و تمدنی امر خیر»، «پژوهش های دینی و حقوقی امر خیر» و «پژوهش های فرهنگی و اجتماعی امر خیر» منتشر شده که در پایگاه های سیویلیکا، مگ ایران، مرجع مجله های علمی، SID، نور مگز، پرتال جامع علوم انسانی و گوگل پژوهشگر نمایه شده است.
«تحلیل جامعه شناختی رابطه مسئولیت پذیری و تمایل به فعالیت های داوطلبانه در شهر یاسوج» (سیروس احمدی، مریم مختاری و سمیه زارع)، «چالش ها و موانع توسعه وقف در ایران» (محمدجواد ولی زاده و احمدرضا حسنخانی)، «نهادینه شدن انفاق در کرمانشاه و چالش های پیش روی آن» (وکیل احمدی، نادر امیری و نسرین راهکشان)، «زیست بوم خیریه و مطالعات خیریه» (سیدمحسن اسلامی)، «کنش های نیکوکارانه سلبریتی گونه در اینستاگرام؛ مطالعه موردی خرده سلبریتی حمید ببری» (علی مؤمنی و مهری بهار) و «تاب آوری در بستر فقر؛ مطالعه ای در میان دریافت کنندگان کمک های مالی از خیریه های شهر اصفهان» (رضا همتی و محمد شمسی)، عناوین مقالات پنجمین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه مطالعات وقف و امور خیریه» را تشکیل می دهد.
این پژوهشنامه که به صورت دوفصلنامه منتشر می شود، ضمن انتشار دستاورد های اصیل پژوهشی در حوزه وقف و امر خیر، به مسئله یابی و حل مسائل این حوزه با حفظ معیارهای اصلی پژوهشنامه برای پذیرش مقالات (نوآوری، جامعیت و کاربردی بودن با محتوای علمی پژوهشی) در راستای رفع مشکلات این حوزه می پردازد.
پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیر ماندگار) با همکاری دانشگاه اصفهان از سال 1395 برای اولین بار در ایران در این عرصه گام نهاد و با تمام دانشگاه های سراسر کشور و مراکز علاقه مند به حوزه نیکوکاری همکاری می کند.
علاقه مندان برای مطالعه مقاله های چاپ شده و اطلاع از چگونگی ارسال و پذیرش مقالات می توانند به نشانی https://ecs.ui.ac.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}