معاون استاندار تهران:

توسعه زیرساخت های آب و انرژی خورشیدی در اولویت پیشواست

ایسنا/تهران معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران، در حاشیه بازدید از پروژه های نیمه تمام شهرستان پیشوا، بر لزوم تکمیل پروژه های بهداشتی، مسکن، راه و آب و فاضلاب تأکید کرد و از برنامه های استان برای توسعه انرژی خورشیدی و مصرف بهینه آب خبر داد.

سید کمال الدین میرجعفریان امروز پنج شنبه 28 فروردین در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی شهرستان پیشوا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سفرهای شهرستانی استاندار تهران به منظور بررسی مسائل و مشکلات شهرستان ها از سال گذشته آغاز شده و امروز نیز در این راستا، به بررسی پروژه های عمرانی و مسائل مختلف شهرستان پیشوا پرداخته ایم.

توسعه آب و فاضلاب، اولویت استان تهران

وی با اشاره به بحران کمبود آب در استان تهران، گفت: در زمینه آب و فاضلاب، پروژه هایی در دست اقدام داریم که به ویژه در شهرستان پیشوا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب و افزایش ظرفیت آن شاهد استفاده از پساب تصفیه شده به جای آب خام برای مصارف صنعتی خواهیم بود. این اقدام می تواند کمک شایانی به کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی کند.

تکمیل پروژه بیمارستان پیشوا و زیرساخت های ورزشی

میرجعفریان به پروژه بیمارستان 96 تخت خوابی شهرستان پیشوا نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت این پروژه، مقرر شده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برنامه زمان بندی برای تکمیل آن ارائه کند. هدف ما بهره برداری از این پروژه در کوتاه ترین زمان ممکن است.

وی ادامه داد: در زمینه زیرساخت های ورزشی نیز چند پروژه نیمه تمام در شهرستان پیشوا وجود دارد که به اداره کل ورزش و جوانان توصیه کرده ایم تا برنامه اجرایی و زمان بندی برای تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها را ارائه کند.

انرژی خورشیدی؛ راه حل کاهش ناترازی برق در صنایع

معاون عمرانی استاندار تهران در پاسخ به سوالی درباره ناترازی برق و بحران های اخیر، گفت: استان تهران در تلاش است تا از ظرفیت های انرژی خورشیدی برای تامین برق صنایع استفاده کند. در این راستا، هدف گذاری برای تولید دو هزار مگاوات برق از انرژی خورشیدی در استان انجام شده که تاکنون حدود 600 مگاوات از این ظرفیت وارد فاز اجرایی شده است.

برنامه های سازگاری با کم آبی برای کشاورزان پیشوا

میرجعفریان در ادامه با اشاره به فصل گرما و نیاز کشاورزان به آب، گفت: برای عبور از بحران کم آبی، برنامه هایی در قالب سند سازگاری با کم آبی تدوین شده است. این برنامه شامل تغییر الگوی کشت، توسعه کشت های گلخانه ای و استفاده از سیستم های آبیاری نوین است که می تواند مصرف آب در بخش کشاورزی را تا 80 درصد کاهش دهد.

معاون عمرانی استاندار تهران در پایان تصریح کرد: مدیریت صحیح مصرف آب، توسعه منابع آبی جدید و استفاده بهینه از پساب از جمله اولویت های استان تهران برای مقابله با بحران کم آبی است.

انتهای پیام

نظرات

captcha