بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
ایسنا/کرمان رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه دانش بنیان و هوش مصنوعی، چند گام مهم برداشته شده که از جمله آن ها تصویب قانون مدیریت داده های کشور بوده که برای اولین بار ساختار تبادل داده ها را سامان داد و در برنامه هفتم توسعه نیز نهادینه شد.
طاهری ظهر امروز 28 فروردین ماه در نشست معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با شرکت های فناور و نوآور استان کرمان با اشاره به تجارب خود در دانشگاه صنعتی شریف و آشنایی نزدیک با ساختار و عملکرد شرکت های دانش بنیان کشور، تأکید کرد که ظرفیت تحولی دانش بنیان ها در کشور هنوز به طور کامل فعال نشده و مهم ترین گلوگاه آن نبود حکمرانی داده محور، شفافیت اطلاعاتی و نگاه ساختاری به اقتصاد دیجیتال است.
وی با بیان این نکته که مجلس تنها مسئول قانون گذاری و نظارت است، به اقدامات فراکسیون در مسیر چابک سازی و یکپارچه سازی قوانین اشاره کرد و گفت: ما قانون گذاری را از حالت انبوه سازی خارج کرده ایم؛ به جای کامیون قانون، دنبال حدود 50 قانون محوری برای کل کشور هستیم.
طاهری افزود: در حوزه دانش بنیان و هوش مصنوعی، چند گام مهم برداشته شده که از جمله آن ها تصویب قانون مدیریت داده های کشور بوده که برای اولین بار ساختار تبادل داده ها را سامان داد و در برنامه هفتم توسعه نیز نهادینه شد.
وی با اشاره به ماده 11 قانون جهش تولید دانش بنیان، اظهار کرد: اگرچه این ماده در برخی استان ها مانند کرمان چندان فعال نشده، اما در بسیاری از استان ها موجب جهش در سرمایه گذاری فناورانه شده است. ما حتما کمک می کنیم سهم کرمان از این اعتبار افزایش یابد؛ فقط باید پروژه ها درست تعریف شوند.
رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از خروج سود شرکت های کرمانی بدون ایجاد زیرساخت های فناورانه، بر لزوم جلوگیری از تقسیم سود شرکت های بزرگ معدنی تأکید کرد و گفت: اگر سهامداران عمده این شرکت ها که عمدتا نهادهای دولتی هستند، سود را توزیع نکنند و در قالب سرمایه گذاری فناورانه به استان بازگردانند، جهش فناورانه در کرمان ممکن خواهد شد.
وی در ادامه از ارائه طرح جامع هوش مصنوعی کشور در مجلس خبر داد و گفت: پس از هشدارهای مکرر رهبر انقلاب درباره عقب ماندگی کشور در حوزه هوش مصنوعی، فراکسیون اقدام به تدوین لایحه ای مستقل کرد که بر اساس آن ساختار حکمرانی هوش مصنوعی تحت نظر ریاست جمهوری و با مشارکت همه نهادها و دانشگاه ها شکل خواهد گرفت. داده به عنوان خون هوش مصنوعی در مرکز این قانون دیده شده و برای موضوعاتی چون پردازنده ها، امنیت، پردازش، ذخیره سازی و حتی دسترسی شرکت های خصوصی به داده های دولتی، فصول مفصلی تدوین شده است.
وی همچنین گفت: شرکت های بزرگی که تاکنون مشارکت لازم را نداشته اند، ملزم خواهند شد در قالب این قانون منابع خود را به پروژه های دانش بنیان تزریق کنند.
طاهری افزود: قول می دهیم در کنار کرمان باشیم، چه در تأسیس پارک تخصصی ICT، چه در تخصیص منابع تبصره 18 برای شرکت های مستعد و چه در تسهیل اجرای ماده 11. برای ما رشد متوازن دانش بنیان ها در تمام استان ها یک اولویت راهبردی است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}