بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
ارومیه - رییس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی برلزوم شناسایی و معرفی مفاخر قرآنی و راه اندازی موزه قرآنی در استان تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، بحرعلی محمودی در سومین جلسه کارگروه تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی آذربایجان غربی افزود: مفاخر قرآنی اعم از آنهایی که در قید حیات هستند و یا مرحوم شده اند شناسایی شده و به جامعه معرفی شود.
وی اظهارکرد : شناساندن این چهره های قرآنی باید با جدیت دنبال شود تا علاوه بر آشنایی جامعه با خدمات و آثار این مفاخر به حفظ و صیانت این مفاخر بپردازیم و اجازه ندهیم دیگران به نام خود ثبت کنند.
محمودی افزود: چه بسا چهره های برجسته قرآنی استان همچنان ناشناخته باقی مانده است که باید نسبت به معرفی، شناسایی و همچنین ثبت و ضبط نام و آثار و خدمات آنها ضروری است.
رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به ضرورت ایجاد موزه قرآنی گفت: راه اندازی موزه قرآنی ضرورتی است که دستگاه های مختلف در این زمینه گام های جدی بردارند و با راه اندازی این موزه، چهره های برجسته قرآنی استان در آن قرار می گیرند.
محمودی به استعدادیابی جوانان در حوزه قرآن کریم اشاره کرد و افزود: استعداد یابی و شناسایی استعدادها در حوزه قرآنی نیز از جمله برنامه هایی است که مورد توجه قرار گیرد.
رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی به برگزاری «همایش قرآن و عترت محور وحدت» هم اشاره کرد.
محمودی به یادگیری نهج البلاغه در همه دستگاه ها و مراکز آموزشی تاکید کرد و افزود: در همه دستگاه ها هرماه خطبه ای از نهج البلاغه برای کارکنان آموزش داده شده و در نهایت از کارکنان موفق در زمینه یادگیری خطبه های نهج البلاغه تجلیل شود.
رئیس گروه قرآن و عترت آذربایجان غربی ادامه داد: یادگیری نهج البلاغه نه تنها دردستگاه ها و ارگان های مختلف بلکه در مدارس برای دانش آموزان و دردانشگاه ها برای دانشجویان هم دردستور کار گیرد.
رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی افزود: همچنین محافل انس با قرآن را به مناطق کم برخوردار و عشایری ببریم تا مردم این مناطق هم از برکات این محافل بهره مند شوند.
وی به استفاده از ظرفیت فضای مجازی اشاره کرد و افزود: از ظرفیت فضای مجازی و رسانه ای برای تولید محتوا در قالب فیلم، مستند و موشن گرافی با موضوع قرآن و عترت استفاده شود.
بر اساس این گزارش، تقسیم وظایف بین اعضای حاضر در جلسه و همچنین ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی از دیگر بخش های این جلسه بود.
{{name}}
{{content}}