بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
قائم مقام معاونت سیما درباره پرداخت دستمزدهای نجمومی به مهمانان برنامه های نوروزی اظهار کرد: امسال برخی افراد دعوت شده طلب رقم های غیرمنطقی و غیرمعقول را داشتند، ولی از حضور این چهره ها جلوگیری شد. نفس دریافت رقم های درشت برای حضور در برنامه های سازمان صداوسیما غلط است. سازمان در مورد افزایش برنامه سازی کمیته برآورد دارد که تمام رقم های پرداختی در این کمیته برآورد و بررسی می شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی برنامه جام جم، شامگاه گذشته در اولین قسمت از برنامه «جام جم» سلیم غفوری ـ قائم مقام معاونت سیما ـ حاضر شد و به پرسش هایی درباره عملکرد صداوسیما در ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان و نوروز پاسخ داد.
علت تغییر شیخ اسماعیل رمضانی از برنامه سحرگاهی تلویزیون
قائم مقام سیما درباره تغییر اسماعیل رمضانی، کارشناس برنامه سحر شبکه دو، تصریح کرد: رسم سحری خوردن در فرهنگ کشور ما وجود دارد و یکی از مراجعات مردم برای گذراندن این ساعات، تلویزیون است و صداو سیما برای این ساعات برنامه های سحرگاهی را تدارک داد که به نوبه خود از برنامه های پرمخاطب شد. تنوع حضور چهره ها در برنامه های سحر به این خاطر است که هر طیفی از مخاطبان با یکی از کارشناسان ارتباط می گیرد و حضور چهره های مختلف برای طیف های مختلف جامعه در نظر گرفته شده است. تنوع برنامه های سحر کمک می کند که هر طیفی از مخاطب برنامه مورد علاقه خود را پیدا کرد.
وی با اشاره به علت تغییر شیخ اسماعیل رمضانی بیان کرد: در سایر برنامه ها همین گونه بود و نیمی از قسمت ها را یک کارشناس حضور پیدا می کرد و نیمی دیگر را کارشناسی دیگر. به فراخور موضوع کارشناسان حضور می یابند و موضوع عجیبی نیست، موضوعات مطرح شده شیخ اسماعیل رمضانی متفاوت بود و در سال های گذشته این بوده که طیفی صحبت های کارشناسان برنامه را نپسندند، زیرا سلیقه ها متفاوت است. صحبت های آقای رمضانی را برخی پسندیدند برخی نپسندیدند، برخی انتقاد جدی داشتند و برخی حامی بودند. اینکه کارشناسان برنامه تغییر کنند مسبوق به سابقه است.
ماجرای دستمزد 650 میلیونی به گل محمدی
قائم مقام سیما با تکذیب پرداخت 650 میلیون به گل محمدی برای حضور در برنامه نوروزی، متذکر شد: این رقم مطرح شده صحت ندارد. تمام برنامه های نوروزی با حامیان مالی تولید می شود، اینکه عده ای توییت می زنند راضی نیستیم پولمان را به برنامه سازی بدهید، باید بگویم این پول سازمان صداوسیما نیست. البته حتما این هزینه کردها کنترل و مراقبت می شود، ولی پول را ما نمی دهیم اما مراقبت ها انجام می شود.
دست رَد به پرداخت های نجومی
وی عنوان کرد: امسال برخی افراد دعوت شده طلب رقم های غیرمنطقی و غیرمعقول را داشتند، ولی از حضور این چهره ها جلوگیری شد. نفس دریافت رقم های درشت برای حضور در برنامه های سازمان غلط است. سازمان در مورد افزایش برنامه سازی کمیته برآورد دارد که تمام رقم های پرداختی در این کمیته برآورد و بررسی می شود. حتی تهیه کننده ها از این سخت گیری گله دارند.
چرا سریال «پایتخت» ساخته شد؟
قائم مقام سیما در پاسخ به این سؤال مجری برنامه که عنوان کرد، آیا تولید پایتخت دور برگردان سیاست های تحولی رسانه ملی است و یا تلویزیون از سر ناچاری به سراغ تنابنده می رود یا در این زمینه سیاستی اتخاذ شده است، گفت: سند تحولی در تحول سازوکارها بندی دارد تحت عنوان فعال سازی نهضت فصل دوم سازی، که در این بند آمده؛ تولید فصول دوم و سوم و... نشان های موفق در برنامه سازی با هدف حفظ و گسترش برندهای موفق در برنامه سازی و ضمن مراقبت در خصوص نلغزیدن این برنامه ها در عرصه ها تکراری و تهی شدن از کیفیت در دستور کار قرار گیرد. در سند تحول رسانه ملی که میثاق ما در رسانه ملی و برنامه 5 ساله دوره جدید است، نهضت فصل دوم سازی به صراحت آمده و تاکید شده که برندهای موفق باید ادامه یابند ولی نباید کیفیت ها کاهشی شود. وقتی مردم کاری را می پسندند حتما دوست دارند فصل بعد آن بهتر شود و این حق مخاطب است. ما پایتخت را حذف نکردیم بلکه به دنبال این بودیم به ایده برسند.
نباید برندسوزی شود
قائم مقام سیما با اشاره به اینکه وحید جلیلی جزو حامیان «پایتخت» است، یادآور شد: ایشان قبل از حضور در سازمان در جشنواره عمار برای سیروس مقدم و تیم پایتخت بزرگداشت برگزار کرد و از آنها تقدیر به عمل آورد. فضای رسانه ای ممکن موضوعات را به طور دیگری بازنمایی می کند. تلویزیون تمایل دارد برندهای موفق خود را در چهارچوب ها ادامه دهد. نباید برندسوزی شود.
با بسیاری از هنرمندان در حال رایزنی هستیم و طرح های خوبی دریافت کردیم
سلیم غفوری درباره اینکه آیا سیاست اعتماد صداوسیما به چهره های محبوب ادامه خواهد داشت یا خیر، گفت: این سیاست از سالها قبل بوده است، دو سریال محبوب زیرخاکی و نون خ از امثال آن است و با چهره های محبوب در حال گفت وگو هستیم از خبری شدن پیش از موعد کارها پرهیز می کنیم. باید کار به پختگی بلوغ برسد و پس از آن اطلاع رسانی شود. با بسیاری از هنرمندان در حال رایزنی هستیم و طرح های خوبی دریافت کردیم و به جمع بندی ونگارش رسیدیم، باید در آرامش کار پیش رود. طبق گفته آقای جبلی درهای سازمان به روی هنرمندان باز است.
سلیم غفوری بیان کرد: «پایتخت» قله بود ولی امسال تنوع خوبی از کارها داشتیم. از سریال «ذهن زیبا» گرفته تا سریال «مرهم»، از «مامان بگو»، «شوخی شوخی»، «شب خوش»، «مردان آهنین»، «محفل»، و... و. کنداکتور سال 1404 نهایی است و مردم شاهد سریال های خوبی خواهند بود و بخشی از کنداکتور 1405 هم نهایی شده است. در سال 1404 مخاطبان برنامه های متنوع و خوبی را شاهد خواهند بود.
تمهیدات تلویزیون برای تلاقی عید نوروز و لیالی قدر
قائم مقام سیما با بیان اینکه تلاقی ماه مبارک رمضان و نوروز 1404 یک چالش جدی برای ما بود و از ماه ها پیش از شروع ماه مبارک و رسیدن به ایام نوروز یعنی از دی ماه 1403جلسات برگزار و برنامه ریزی های لازم انجام شد، گفت: با تدابیر صورت گرفته ویژه برنامه های نوروز از پنج شب زودتر از سال تحویل یعنی از شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) کلید خورد. وقتی به شب 19 رمضان و 30 اسفند رسیدیم، سعی شد این ایام را با هنر علوی پوشش دهیم که این خود فضای متفاوتی را رقم زد، از بازیگران سریال امام علی و شعرا ونویسندگان و هنرهای نگار گری و ...دعوت شد هر شبکه به فراخور حال و هوای خود مهمانانی را بر روی آنتن آورد و حرمت ایام حفظ شد. از قبل این تدابیر اتخاذ شده بود. مردم دهه 80 را بیاد دارند که ایام سال نو با ماه محرم همزمان شد و در آن زمان هم تلویزیون برنامه های خاص خود را داشت.
قائم مقام سیما با اشاره به فضای متفاوت در برخی برنامه های تلویزیون بیان کرد: طبق پیش بینی و برنامه ریزی ها سریال های طنز تا قبل لیالی قدر پایان یافت و آن شب ها را با سریال مناسبتی گذراندیم. سعی کردیم با تنوع آثار نمایشی و برنامه ها لحظات خوبی را برای مردم رقم بزنیم. امسال شبکه یک در برنامه ایران دوست داشتنی خود فضای متفاوتی را رقم زد. سعی کردیم این تنوع در دعوت از مهمانان لحاظ شود و از حضور چهره های تکراری جلوگیری کنیم.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}