بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
تبریز- فرماندار ویژه مراغه نبود بیمارستان تأمین اجتماعی و کمبود تجهیزات آموزشی را از مهم ترین مشکلات شهرستان دانست و خواستار توجه ویژه دولت به مطالبات مردم در حوزه درمان و اشتغال شد.
به گزارش خبرنگار مهر، امین امینیان عصر چهارشنبه در جلسه ای با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در فرمانداری مراغه برگزار شد، با اشاره به حضور کاروان وفاق ملی در شهرستان گفت: این حضور، فرصتی مغتنم برای ایجاد تحرک و شتاب بخشیدن به روند توسعه شهرستان است. ما امیدواریم این حرکت، زمینه ساز فردایی روشن برای مراغه باشد.
وی با معرفی ویژگی های شهرستان مراغه افزود: مراغه با مساحتی بیش از 2185 کیلومتر مربع، شامل دو بخش مرکزی، شش دهستان و 177 آبادی و با جمعیتی حدود 300 هزار نفر در جنوب غربی آذربایجان شرقی واقع شده است، این شهرستان با دارا بودن بیش از سیصد اثر ثبت ملی، یکی از 10 شهر تاریخی ایران و دومین شهر سال کشور شناخته می شود.
امینیان یکی از مهم ترین مطالبات مردم را احداث بیمارستان تأمین اجتماعی دانست و گفت: بیمه شدگان و مستمری بگیران مراغه برای خدمات درمانی مجبور به مراجعه به بیمارستان های مرکز استان هستند. این در حالی است که مراغه به عنوان قطب درمانی جنوب استان، روزانه میزبان بیماران شهرهای همجوار نیز هست. در شعاع 60 کیلومتری این شهرستان، نزدیک به یک میلیون نفر سکونت دارند که از خدمات درمانی آن بهره می برند.
وی تأمین داروهای خاص، عقد قرارداد با پزشکان در مرکز استان، و افزایش تسهیلات درمانی را از دیگر درخواست های مهم شهرستان برشمرد.
فرماندار مراغه با اشاره به چالش های موجود در حوزه بیمه کارگران ساختمانی گفت: در حال حاضر بیش از 4 هزار نفر در شهرستان متقاضی بیمه کارگران ساختمانی هستند، اما سهمیه اختصاص یافته سالانه تنها 400 نفر است. این محدودیت باعث تأخیر طولانی در پوشش بیمه ای این قشر زحمت کش شده و نیازمند افزایش سهمیه هستیم.
امینیان در ادامه، ضعف تجهیزات آموزشی را یکی دیگر از دغدغه های شهرستان دانست و گفت: مراغه بزرگ ترین و بالقوه ترین شهرستان کشاورزی استان است، اما امکانات آموزشی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای در سطح بسیار پایینی قرار دارد و تجهیزات آموزشی برای راه اندازی کارگاه ها در حوزه گردشگری نیز در دسترس نیست.
وی درباره تسهیلات مشاغل خانگی افزود: از مجموع 18 میلیارد تومان اعتبارات تخصیصی به این حوزه، تنها 75 درصد توسط بانک ها پرداخت شده؛ در حالی که بیش از 4500 نفر در صف دریافت این تسهیلات قرار دارند. این موضوع نیازمند نظارت و پیگیری جدی تر است.
{{name}}
{{content}}