رویداد ملی رقابتی- حمایتی نقشی نو در سنندج آغاز بکار کرد

سنندج- رویداد ملی رقابتی- حمایتی نقشی نو 2 با حضور فعالان سراسر کشور در حوزه پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر در مجتمع الماس غرب سنندج آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کارگروه علمی و عملیاتی نظام برنامه کنترل و کاهش اعتیاد شورای اجتماعی کشور صبح چهارشنبه در آغاز رویداد ملی رقابتی- حمایتی نقشی نو که با حضور فعالان سراسر کشور در حوزه پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر در مجتمع الماس غرب سنندج برگزار شد، اظهار کرد: رویداد یاد شده در کردستان در حال برگزاری است و 60 سمن در آن مشارکت کردند.

ابوالحسن صفرپور افزود: این رویداد با هدف نقش آفرینی سمن ها برگزار شده است و سال قبل نخستین رویداد آن در تهران برگزار شد که برنامه های محلی برای مقابله با مشروبات الکی و اعتیاد برنامه ریزی و امسال نیز دومین مرحله در راستای پیشگیری با اعتیاد در سنندج کلید خورد.

وی یادآور شد: تلاش این است که دستگاه های دولتی را به توان مردم برسانیم و حمایت از دستگاه های دولتی و نقش آفرینی از سمن ها را شاهد باشیم.

وی اضافه کرد: لازم است در این رویداد فعالان این عرصه دانش خود را تبادل کنند و تجارب خود را مطرح نمایند.

صفرپور استفاده از تجارب استان های مختلف را زمینه کاهش آسیب های اجتماعی خواند و افزود: باید در هر جغرافیایی براساس ظرفیت و توانمندی که دارد فعالیت کرد.

رئیس کارگروه علمی و عملیاتی نظام برنامه کنترل و کاهش اعتیاد شورای اجتماعی کشور خاطر نشان کرد: رویداد ملی نقشی نو تعاملی طراحی شده است و براساس تعاملات شرکت کنندگان پیش خواهد رفت تا بتواند در هر استان اثرات خود را نشان دهد.

سنندج میزبان سمن های فعال سراسر کشور در حوزه پیشگیری از اعتیاد

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان نیز در این رویداد اظهار کرد: این رویداد رقابتی و حمایتی که با میزبانی سنندج برگزار شد از هر استان دو سمن فعال مشارکت کردند که با همکاری وزارت کشور در راستای کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد فعالیت دارند.

علی محمدپناه اضافه کرد: در این رویداد چگونگی مثمر ثمر بودن سمن ها بررسی خواهد شد.

وی تصریح کرد: مردمی کردن مبارزه با اعتیاد از مهمترین راه ها برای رفع معضلاتی مثل اعتیاد در جامعه است.

وی افزود: ورود سازمان های مردم نهاد برای کاهش آسیب های اجتماعی راهکاری برای مردمی کردن مقابله با اعتیاد است که در راستای درمان و مقابله تلاش می کنند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان اضافه کرد: سازمان های مردم نهادی که در این عرصه وورد دارند در قالب گروه های جهادی فعالیت می کنند که ارزشمند است.

محمدپناه گفت: از مهمترین آسیب های کشور اعتیاد است که ورود نهادهای مردمی به این موضوع برای رفع آن ستودنی است که بدون چشمداشت و داوطلبانه اقدام به کاهش این معضل می کنند.

در این رویداد ملی نمایندگان استان های کشور در عرصه پیشگیری از اعتیاد حضور داشتند و تجارب خود را برای مقابله با اعتیاد به اشتراک گذاشتند.

نظرات

captcha