بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
دانشگاه علم و صنعت ایران، میزبان هیئتی از دانشگاه سالنتو ایتالیا برای توسعه تعاملات علمی بین المللی بود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم وصنعت، در راستای توسعه تعاملات علمی و بین المللی، دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان هیئتی از دانشگاه سالنتو ایتالیا بود.
این هیئت متشکل از پروفسور فابیو پولیچه (رئیس دانشگاه) و پروفسور انریکو آسکالونه (عضو هیات علمی و باستان شناس برجسته این دانشگاه) بود. این دیدار با هدف بررسی زمینه های همکاری مشترک و تبادل تجربیات علمی و پژوهشی و در چند بخش، با حضور مسئولان ارشد دو دانشگاه برگزار شد.
در نشست اصلی که با حضور دکتر شکریه (سرپرست دانشگاه)، دکتر بوترابی (معاون فناوری، نوآوری و کارآفرینی)، دکتر گلشن خواص و دکتر ایار (مدیر و معاون دفتر همکاری های علمی و بین المللی) در سالن جلسات ریاست برگزار شد.
شکریه محورهای اصلی این تعاملات را در چهار حوزه شامل «تبادل اعضای هیئت علمی و دانشجو»، «تعریف فرصت های مطالعاتی مشترک»، «انجام پروژه های علمی مشترک» و «راهنمایی مشترک پایان نامه ها و رساله ها» عنوان کرد.
پیش از برگزاری نشست رسمی، هیئت دانشگاه سالنتو با حضور در مرکز فناوری های عصبی دانشگاه علم و صنعت ایران، از نزدیک با آخرین دستاوردهای این مرکز تخصصی آشنا و از بخش های مختلف آزمایشگاهی آن بازدید کردند. در این بازدید، مدیران و کارشناسان مرکز، گزارشی از فعالیت های علمی و تحقیقاتی این مرکز ارائه دادند.
رئیس دانشگاه سالنتو نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران، از پیشنهادهای مطرح شده استقبال و بر گسترش همکاری ها در قالب ارائه مدارک مشترک در مقاطع تحصیلات تکمیلی، برگزاری مدارس تابستانی و زمستانی، انتشار مجلات علمی مشترک و تعریف سمپوزیوم های علمی در حوزه های مورد علاقه مشترک، تأکید کرد.
در این نشست، طرفین با اشاره به پیشینه غنی تاریخی، فرهنگی و هنری ایران و ایتالیا، در خصوص ظرفیت های بالقوه همکاری در زمینه معماری، طراحی شهری و میراث فرهنگی بحث و تبادل نظر کردند. همچنین پیشنهادهایی برای تعریف پروژه های مشترک تحقیقاتی، ترجمه متون، تبادل دانشجو و برگزاری کارگاه های تخصصی مطرح شد.
در پایان به منظور تثبیت و رسمیت بخشی به همکاری های آینده، تفاهم نامه ای میان دو دانشگاه به امضا رسید که چارچوب اجرایی تعاملات علمی، پژوهشی و آموزشی میان طرفین را مشخص می سازد
{{name}}
{{content}}