بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
ارتباط بیت آیت الله منتظری و بی بی سی از دهه شصت شروع شد؛ زمانی که یک بار نامه خصوصی او به امام از رادیو بی بی سی سر درآورد و بعد از این اتفاق بود که امام به ایشان تذکر داد که (منافقین) در خانه شما لانه کرده اند.
احمد منتظری یک بار در تابستان سال 95 با انتشار اولین فایل صوتی دیدار پدرش با آقایان پورمحمدی، اشراقی، نیری و رئیسی _که مسئول بررسی وضعیت زندانیان وابسته به منافقین بودند_، موجب شد تا وابستگان به این گروهک در خارج کشور به مظلوم نمایی درباره اعدام منافقین در سال 67 بپردازند.
اکنون بعد از گذشت قریب 6 سال از ادعای احمد منتظری، وی فایل دوم را از قم به لندن رسانده تا بی بی سی آن را منتشر کند.
ارتباط قدیمی بیت آیت الله منتظری و بی بی سی از دهه شصت شروع شد؛ زمانی که یک بار نامه خصوصی منتظری به امام از رادیو بی بی سی سر درآورد و بعد از این اتفاق که موجب حیرت خود آیت الله منتظری هم شده بود و امام به ایشان تذکر داد که (منافقین) در خانه شما لانه کرده اند.
همچنین بعد از درگذشت آقای منتظری در سال 88، بلافاصله مستندی منتشرنشده از او در این شبکه پخش شد.
فروردین ماه سال جدید و بعد از گذشت 36 سال از عزل قائم مقامی رهبری در فروردین 68، ارتباط دیگری بین بی بی سی و بیت وی برقرار شده و احمد منتظری اقدام به انتشار فایل دوم دیدار با مسئولان بررسی وضعیت زندانی ها کرده است.
برای بررسی این نکته که چرا وی این زمان را برای انتشار فایل جدید انتخاب کرده چندان دشوار نیست؛ در یک سال گذشته چندتن از شاهدان اتفاقات آن روزها رخت از جهان بر بستند؛ 30 اردیبهشت ماه سال گذشته آیت الله رئیسی به شهادت رسید؛ 29 دی ماه علی رازینی و قاضی مقیسه در محل دیوان عالی کشور ترور شدند و چند روز قبل نیز حجت الاسلام علی نیری درگذشت. با انتشار خبر درگذشت هرکدام، بلندگوهای منافقین ماجرای اعدام های 67 را بازگو می کردند پس در غیاب شهود شاید زمان خوبی بود که ارتباط کهنه مثلت بیت منتظری، منافقین و بی بی سی برقرار شود و بار دیگر به بهانه یک فایل صوتی، منافقین به مظلوم نمایی بپردازند.
بررسی فایل صوتی دوم چندان محتوای پرباری ندارد و همان تکرار مکررات فایل اول است اما با بررسی آن چند گزاره در ذهن علاقه مندان به تاریخ آن دوره در آشنایی با جهان پیرامونی آیت الله منتظری تثبیت می شود که به آن می پردازیم.
در واقع انتشار چنین فایل هایی که تازگی هم ندارد نه تنها کمکی به بیت آقای منتظری نمی کند، بلکه موجب می شود تا با نگاهی موشکافانه نقاط ضعف آن شخصیت بر همه آشکارتر شود.
* اصرار بر بی گناهی مهدی هاشمی
این فایل صوتی به دلیل کیفیت پائین و همچنین بریده صحبت کردن های آقای منتظری و مباحثه افراد در آن، چندان قابل مفهوم نیست اما از شخصیت هایی که نام برده می شود می توان موضوع بحث را تشخیص داد.
آیت الله منتظری از امید نجف آبادی و همچنین اشخاصی به اسامی حشمت و کازرونی نام می برد. اولی از نزدیکان مهدی هاشمی بود که گویا اسناد ماجرای مک فارلین را به وی داده بود و دیگری جزو افرادی بود که از سوی باند مهدی هاشمی به قتل رسید و کازرونی نیز سال 58 به دست فرقان ترور شده بود.
آیت الله منتظری در این فایل که البته به دلیل مجادله بین افراد، نامفهوم است، بنظر می رسد نسبت به اعدام امید نجف آبادی معترض است، پیگیر پرونده ترور کارزونی است و می گوید "چرا پرونده حشمت را رسیدگی کردید اما کارزونی را نه؛ چون حشمت آدم فاسدی بود اما کارزونی متدین بود!"
در واقع آیت الله منتظری رسیدگی به پرونده عباسقلی حشمت و دو فرزندش که از سوی مهدی هاشمی به قتل رسیدند و شاید انسان های متدینی نبودند را کم اهمیت جلوه می دهد.
مهدی هاشمی به دلیل نقش داشتن در قتل آیت الله شمس آبادی پیش از انقلاب دستگیر شده بود اما بعد از انقلاب با وساطت و نفوذ آیت الله منتظری به ریاست سازمان نهضت های آزادیبخش سپاه رسید؛ مدتی بعد به دلیل رویکرد و عمل سیدمهدی هاشمی که در حال ضربه وارد کردن به دولت و حکومت جمهوری اسلامی و سیاست خارجه کشور بود، در اردیبهشت سال 61 با اصلاح اساسنامه سپاه، واحد نهضت های آزادی بخش منحل شد.
دستگیری مهدی هاشمی و کشف مقادیر زیادی اسلحه و مواد منفجره در خانه های تیمی متعلق به نیروهای وی و همچنین افشای قتل های این گروه در گذشته، موجب شد تا مرحوم منتظری در معرض امتحانی دشوار قرار بگیرد اما وی علی رغم توصیه های مکرر مسئولان و امام خمینی(ره) باز هم در دفاع از مهدی هاشمی دست برنداشت و علاوه بر این، نسبت به دفاع مقدس و برخی رخدادهای انقلاب مواضعی کاملاً متعارض با امام و در راستای ضدانقلاب اتخاذ می کرد.
اعدام مهدی هاشمی در مهرماه 66 و دفاع منتظری از وی تا آخرین لحظه موجب شد تا قائم مقام وقت رهبری در این یک سال و نیم باقی مانده تا زمان عزل خود، به شکلی رادیکال نسبت به انقلاب و دفاع مقدس موضع گیری اتخاذ کند!
* چهار دهه عناد با حاج احمد
«من به احمدآقا گفتم، گفتم همه گناهان رو گردن تو و اطلاعات می دونم. گفتم آقای خمینی اونجا نشسته، شما می رید جو درست می کنید این جور درست نیست … من همه را تقصیر اطلاعات و احمد آقا می دونم. گفتم تو خودت به من گفتی که این منافقین 10 هزار تا از اون اعلامیه خوانش تا همه رو باید اعدام کرد، برای همین خودت کردی، … هرچی شما بگی …!»
یکی دیگر از محورهای مشخص در این فایل صوتی که در فایل قبلی نیز به چشم می آمد، اظهاراتی بود که آقای منتظری علیه مرحوم حاج احمد خمینی بیان می دارد؛ ریشه این اختلاف تاریخی که تا امروز هم ادامه دارد را باید در نقش مرحوم حاج احمد در مقابله با خط نفوذ در نزدیکان منتظری جستجو کرد.
بعد از عزل آیت الله منتظری از قائم مقامی رهبری، حاج احمد کتابی تحت عنوان رنجنامه نوشت که خطاب به آیت الله منتظری درباره علل عزل وی از قائم مقامی رهبری بوده است.
نوشتن این کتاب در آن زمان و انتشار وسیع آن موجب خشم بیت منتظری شد تا جایی که آیت الله منتظری در کتاب خاطرات (جلد اول، ص690) می نویسد : "پس از جریان نامه 68/1/6 و 68/1/8، آقای حاج احمد آقا نامه مفصلی مشتمل بر دروغها و اتهامات به نام "رنجنامه " خطاب به اینجانب نوشت و در سطح وسیع هم مستقلا چاپ و منتشر کردند و روزنامه ها هم آن را مفصلا منتشر نمودند."
انتشار رنجنامه بر حجم کینه های بیت منتظری بر حاج احمد افزود و فوت وی در سال 73 بهانه خوبی شد تا در غیاب ایشان انواع تهمت ها و دروغ ها را به وی منتسب کنند.
در این فایل صوتی منتظری متعرض می شود که چرا اولاً محتوای گفتگوی اول را به احمد آقا گفته اند و در ثانی نشان می دهد وی در ماجرای دستگیری مهدی هاشمی و محاکمه او که از سمت وزارت اطلاعات پیگیری می شد، از این دستگاه اطلاعاتی کینه دارد.
وی تاحد زیادی احمد آقا را مقصر در پرونده مهدی هاشمی می دید و گمان می کرد می خواهد با عزل او، راه را برای رهبری خود هموار کند بخصوص که در جایی از همین فایل می گوید: "مردم گفتند ولایت فقیه. نگفتند ولایت احمدآقا» و ادامه می دهد که «تو [احمد خمینی] رو کسی قبول ندارد."
تنها چندماه زمان کافی بود که ببیند نه تنها حاج احمد دعوی رهبری نداشت بلکه در همان جلسه تاریخی خبرگان بعد از وفات امام، نقل خاطره حاج احمد از امام راحل درباره آیت الله خامنه ای کمک فراوانی کرد تا گزینه ای به رهبری برسد که از قضاء در آن زمان مورد وثوق آقای منتظری بود؛ هرچند بعدتر نسبت به شخص آیت الله خامنه ای نیز مواضعی کینه توزانه اتخاذ کرد.
* تحت تأثیر رسانه های بیگانه!
"نمی دونم رادیوهای خارج را گوش می دی؟ که ببینی در این مدت چقدر جو علیه ما درست کردند و تو دنیا ما رو محکوم کردند." این اظهارات منتظری خطاب به افرادی است که با وی دیدار کردند.
مرجع اخبار برای بیت منتظری و شخص وی رادیوهای بیگانه بود! اینکه رسانه های معاند سعی در سیاه نمایی از وضعیت ایران دارند، یک امر مسبوق به سابقه است اما متأسفانه وی از درک این مسئله تاحدزیادی ناتوان بوده و تحت تأثیر این رسانه ها ماجرای اعدام منافقین را مایه آبروریزی می بیند.
امام خمینی(ره) در نامه مورخه 6 فروردین 68 که منجر به عزل منتظری از قائم مقامی رهبری شد، در همین رابطه چنین نوشت: "به قدری مطالبی که می گفتید دیکته شدۀ منافقین بود که من فایده ای برای جواب به آنها نمی دیدم. مثلاً در همین دفاعیۀ شما از منافقین تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند و می بینید که چه خدمت ارزنده ای به استکبار کرده اید."
مرحوم منتظری جزو تئویسین های ولایت فقیه بود؛ کتاب «دراسات فی ولایة الفقیه و فقه الدولة الاسلامیه» در چهار جلد یکی از مهمترین کتاب های اوست اما در ماه های آخر منتهی به عزل خود، ناگهان ولایت فقیه را چندش آور دانسته و در این فایل صوتی می گوید: "ولایت فقیه اصلاً پیش مردم چندش آور شده، مردم از این ها ذله شده اند."
واقع امر این است که آیت الله منتظری در همان ماه های منتهی به عزل و تا زمان وفات خود، دچار یک دگردیسی افراطی و تناقض با گذشته خویش شد. فقیهی که زمانی معتقد بود رئیس جمهور، نه تنها در طرز تفکر بلکه حتی در «سلیقه» سیاسی نیز تابع و مسانخ با رهبر و بلکه منصوب رهبر باشد، بعدها دایره اختیارات ولی فقیه را محدود و در حد نظارت دانست. او که معتقد به برخورد با منافقین به شدیدترین شکل بود ناگهان به وکیل مدافع آنها در نظام تبدیل شد.
سخنرانی او در دهمین سالگرد پیروزی انقلاب در بهمن 67 علیه جنگ تحمیلی موجب شد تا امام راحل در پیامی در سوم اسفند 67 نسبت به اینگونه اظهارات عذرخواهی کرده و چنین بنویسد: " من در اینجا از مادران و پدران و خواهران و برادران و همسران و فرزندان شهدا و جانبازان به خاطر تحلیل های غلط این روزها رسماً معذرت میخواهم و از خداوند میخواهم مرا در کنار شهدای جنگ تحمیلی بپذیرد.
ما در جنگ برای یک لحظه هم نادم و پشیمان از عملکرد خود نیستیم. راستی مگر فراموش کرده ایم که ما برای ادای تکلیف جنگیده ایم و نتیجه فرع آن بوده است.
ملت ما تا آن روز که احساس کرد که توان و تکلیف جنگ دارد به وظیفۀ خود عمل نمود. و خوشا به حال آنان که تا لحظۀ آخر هم تردید ننمودند، آن ساعتی هم که مصلحت بقای انقلاب را در قبول قطعنامه دید و گردن نهاد، باز به وظیفۀ خود عمل کرده است، آیا از اینکه به وظیفۀ خود عمل کرده است نگران باشد؟
نباید برای رضایت چند لیبرال خودفروخته در اظهارنظرها و ابراز عقیده ها به گونه ای غلط عمل کنیم که حزب الله عزیز احساس کند جمهوری اسلامی دارد از مواضع اصولی اش عدول می کند. "
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}