دهه کرامت؛ سرآغاز همدلی نوجوانان و جوانان برای نشاط و معنویت

حجت الاسلام والمسلمین حسن باقری گفت: برگزاری برنامه ها و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دهه کرامت فرصتی برای جوانان فراهم می آورد تا در فعالیت های گروهی شرکت و احساس تعلق به جامعه همراه با نشاط و معنویت را تجربه کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین حسن باقری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و رئیس ستاد دهه کرامت استان اردبیل، 25 فروردین ماه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت این استان گفت: دهه کرامت در سال های اخیر به عنوان فرصتی ارزشمند برای ترویج همدلی، نشاط و معنویت در میان نسل جوان جامعه شناخته شده است و این ایام که همزمان با سالروز میلاد حضرت معصومه(س) آغاز و با سالروز میلاد امام رضا(ع) به پایان می رسد، زمینه ساز حرکت های اجتماعی و فرهنگی متعددی شده که نوجوانان و جوانان نقش محوری در آن ایفا می کنند.

وی تصریح کرد: این دهه فرصتی مناسب برای بازتعریف مفهوم کرامت انسانی در قالب فعالیت های اجتماعی و معنوی است و برنامه های متنوعی به همت نهاد های مردمی به ویژه کانون ها در مساجد برگزار می شود که زمینه همکاری و مشارکت گروه های مختلف جوانان را فراهم می آورد و حس مسئولیت پذیری و همدلی را در آنان تقویت می کند.

این مقام مسئول افزود: تجربه نشان داده حضور جوانان در برنامه های دهه کرامت، علاوه بر افزایش نشاط اجتماعی، به تقویت هویت دینی و معنوی آنان نیز کمک شایانی می کند و این برنامه ها با رویکردی نو و متناسب با نیاز های روز جوانان، فضایی پویا برای گفت و گو و تبادل اندیشه فراهم می آورد.

باقری تصریح کرد: به نظر می رسد با توجه به چالش های متعدد فرهنگی در عصر حاضر، دهه کرامت می تواند به عنوان الگویی موفق برای جذب نوجوانان و جوانان به فعالیت های معنوی و اجتماعی عمل کند و روحیه همدلی و نشاط را در جامعه گسترش دهد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل ادامه داد: دهه کرامت می تواند به عنوان یک بستر برای ایجاد ارتباطات مثبت و مؤثر میان جوانان عمل کند و این ارتباطات می توانند به تقویت روحیه همدلی و همکاری در میان نسل جوان منجر شوند.

باقری با اشاره به اینکه برگزاری برنامه ها و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در این دهه، فرصتی برای جوانان فراهم می آورد تا در فعالیت های گروهی شرکت کنند و احساس تعلق به جامعه همراه با نشاط و معنویت را تجربه کنند، بیان کرد: با تأکید بر ارزش های اخلاقی و انسانی، دهه کرامت می تواند به جوانان کمک کند تا به درک عمیق تری از مسئولیت های اجتماعی خود برسند و در راستای بهبود جامعه تلاش کنند.

وی اظهار کرد: دهه کرامت می تواند به جوانان کمک کند تا هویت فرهنگی خود را بهتر بشناسند و به آن افتخار کنند و با این شناخت می تواند به تقویت احساس تعلق به جامعه و کشور منجر شود که با ترویج فعالیت های مثبت و سازنده، جوانان می توانند به جای پرداختن به مسائل منفی، به دنبال راه حل های خلاقانه و مؤثر برای چالش های اجتماعی باشند.

انتهای پیام

نظرات

captcha