بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: در حال توسعه سرویس احراز هویت داخلی هستیم تا داده های هویتی کاربران به خارج از کشور منتقل نشود.
داریوش زاهدمنش مدیرعامل شرکت بتنا در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص دستاوردهای این شرکت گفت: پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات در لایه های مختلفی از جمله شبکه انتقال که شامل زیرساخت های سخت افزاری و تجهیزات ارتباطی، لایه خدمات که عموماً نرم افزاری و لایه محتوا انجام می شود و از جمله فعالیت های این شرکت توسعه سرویس های پایه مورد نیاز در لایه نرم افزاری است و چنانچه کشور مدعی این است که خدمات پایه را خودش فراهم می کند و وابستگی به محصولات و شرکت های خارجی ندارد باید خودش این لایه نرم افزاری را نیز توسعه دهد.
وی با بیان اینکه بخشی از فعالیت های این شرکت در لایه خدمات پایه شبکه ملی اطلاعات است و به عنوان بخش خصوصی توانسته مجری بخش کوچکی از پیاده سازی لایه نرم افزاری شبکه ملی اطلاعات باشد افزود: سرویس اعلان کوتاه یا پوش نوتیفیکیشن یکی از سرویس هایی است که برای اطلاع رسانی یا اعلان به کاربران وجود دارد اما اغلب از تأمین کننده های خارجی استفاده می شود که سرویس گرفتن از شرکت های خارجی چالش هایی از جمله تحریم و پرداخت مالی و … دارد و نمی توانیم به راحتی از سرویس های خارجی استفاده کنیم به این منظور ما در این شرکت این سرویس را به صورت کاملاً داخلی پیاده سازی کرده ایم.
زاهدمنش ادامه داد: ما توانسته ایم سرویس پوش نوتیفیکیشن داخلی را ارائه دهیم که در حال حاضر کسب و کارها و اپلیکیشن های ما می توانند از آن به سادگی استفاده کنند و این خدمت که قبلاً از تأمین کننده های خارجی می گرفتند را از داخل کشور بگیرند.
وی به مزیت تأمین سرویس اعلان کوتاه داخلی اشاره کرد و گفت: یکی از مزیت های این اقدام این است که سرویس در داخل کشور مستقر است، سرعت ارسال این پوش نوتیفیکیشن از داخل کشور به نسبت اینکه ترافیک بخواهد از خارج از کشور به دست کاریرها برسد، به مراتب سریع تر است و همچنین مشکلاتی از جمله قطعی و تحریم و… نداریم و از داده ها می توان هدف مندتر استفاده کرد.
زاهدمنش تعرفه های تجاری و رقابتی بودن قیمت ها را یکی دیگر از مزیت های تأمین سرویس اعلان کوتاه در داخل عنوان کرد و افزود: از جمله مزیت بعدی این اقدام، تعرفه های تجاری است چراکه می توان با پیاده سازی یک سرویس در داخل کشور، قیمت رقابتی تری نسبت به تأمین کننده های خارجی ارائه دهیم یعنی به لحاظ تجاری هم می توان قابل رقابت باشیم.
زاهدمنش تصریح کرد: این سرویس پایلوت شده و در حال تجاری سازی آن هستیم و بخش خصوصی و دولتی می تواند مشتری این محصول شرکت باشند.
وی به توسعه های آتی محصول اعلان کوتاه یا پوش نوتیفیکیشن اشاره کرده و گفت: در حال توسعه شاخه های دیگر این محصول هستیم تا بتوانیم سرویس داخلی را با کیفیت بهتر از سرویس های خارجی بدهیم که یکی از آنها، سرویس احراز هویت است که در صورت وجود سرویس احراز هویت داخلی، دیگر داده های هویتی کاربران به خارج از کشور منتقل نمی شود.
زاهدمنش به پیشرفت هوش مصنوعی و تأثیر داده داخل کشور اشاره کرد و افزود: در حوزه فناوری اطلاعات مهمترین دارایی، داده است و تا زمانی که برای هوش مصنوعی داده ای وجود نداشته باشد هیچ تحلیلی نمی توان انجام داد، بنابراین تا زمانی که داده های ما در خارج از کشور باشد در حوزه هوش مصنوعی نمی توان پیشرفت چشمگیری داشته باشیم و لازم است داده های خود را در داخل کشور حفظ و از آن استفاده تجاری کنیم.
وی در پایان گفت: توسعه پروژه های شرکت از جمله پوش نوتیفیکیشن در سال 1402 و 1403 تمام شده و در حال حاضر بخش اول آن تجاری سازی شده و دائماً در حال به روزرسانی است.
{{name}}
{{content}}