بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
راهکارهای توسعه کانون های عشایری در نشست مشترک سرپرست سازمان امور عشایر و مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی بررسی و بر لزوم استفاده از ظرفیت هایی مانند انرژی خورشیدی و بوم گردی تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مشترک سرپرست سازمان امور عشایر و مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی برگزار شد.
پیمان اسکندری، مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی در این دیدار، با ابراز خرسندی از تعامل مشترک با سازمان امور عشایر ایران، گفت: ظرفیت های عشایر در تولید، اشتغال زایی و توسعه پایدار بی نظیر است و باید با برنامه ریزی دقیق، این ظرفیت ها را در قالب مدل های جدید بهره برداری به کار گرفت.
وی افزود: شرکت شهرک های کشاورزی آماده است در قالب طرح های مشترک، زیرساخت های لازم برای توسعه کانون های عشایری را فراهم کند.
وی تأکید کرد: همکاری میان نهادهای مسئول، به ویژه سازمان امور عشایر و شرکت شهرک های کشاورزی، می تواند به یک مدل موفق ملی تبدیل شود که هم معیشت عشایر را تقویت کند و هم بهره وری منابع طبیعی را بهبود ببخشد.
مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی تاکید کرد: با هم افزایی و اجرای پایلوت این طرح ها در استان های دارای قابلیت، می توان این مدل را در سطح ملی گسترش داد.
اسکان عشایر در مراتع خود
جهانبخش میرزاوند، سرپرست سازمان امور عشایر ایران نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت توسعه هدفمند کانون های عشایری گفت: این فرآیند باید مبتنی بر مطالعات کارشناسی و در چارچوب قوانین و مقررات موجود انجام شود. در همین راستا، رایزنی با نهادهایی نظیر منابع طبیعی و امور اراضی برای واگذاری زمین در مناطق عشایری ضروری است.
وی با اشاره بر لزوم تنوع بخشی به تولیدات عشایری، افزود: توسعه تولیدات طبیعی عشایر با حفظ محیط زیست، می تواند نقش مهمی در ارتقای معیشت، پایداری زیستی و توسعه اقتصادی این مناطق ایفا کند. در این راستا به دنبال تشکیل کارگروه هایی در مناطق عشایری هستیم تا زمینه بهره گیری از انرژی خورشیدی، دامپروری متمرکز، گیاهان دارویی، زنبورداری و حتی گردشگری بوم گردی فراهم شود.
وی استان فارس را نمونه ای موفق در اجرای این مدل دانست و تصریح کرد: در این استان، 220 کانون تولید عشایری فعال وجود دارد که عشایر در همان مراتع خود ساماندهی شده و اسکان یافته اند. این تجربه می تواند در دیگر نقاط کشور نیز اجرایی شود تا بازخوردها و نتایج آن بررسی شود.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران تأکید کرد: در حال حاضر دیگر الزامات زندگی کوچ نشینی مانند گذشته فراهم نیست و لازم است با توجه به شرایط جدید، الگوهای زندگی عشایری بازطراحی شوند تا عشایر با حفظ هویت سنتی خود، بتوانند به سوی یک زندگی مدرن و پایدار حرکت کنند.
{{name}}
{{content}}