بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
شرکت مایکروسافت با شناسایی 121 آسیب پذیری در محصولات مختلف خود، مجموعه ای از اصلاحات امنیتی را برای ترمیم آنها منتشر کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز مدیریت راهبردی افتا، مجموعه اصلاحیه های ماه آوریل، انواع مختلفی از آسیب پذیری ها از جمله اجرای از راه دور کد، افزایش سطح دسترسی، افشای اطلاعات، منع سرویس، دور زدن سازوکارهای امنیتی و جعل را ترمیم می کنند.
اجرای از راه دور کد و افزایش سطح دسترسی به ترتیب با 49 و 31 مورد، بیشترین سهم از انواع آسیب پذیری ها را در محصولات مایکروسافت به خود اختصاص داده اند.
یازده مورد از آسیب پذیری های وصله شده نیز «بحرانی» گزارش شده اند. شدت سایر آسیب پذیری ها (110 مورد) هم «زیاد» اعلام شده است.
در درجه بندی شرکت مایکروسافت، نقاط ضعفی که سوءاستفاده از آنها بدون نیاز به دخالت و اقدام کاربر باشد، «بحرانی» تلقی شده و اصلاحیه هایی که این نوع نقاط ضعف را ترمیم می کنند، بالاترین درجه حساسیت یا «بحرانی» را دریافت می کنند.
نقاط ضعفی که سوءاستفاده موفق از آنها نیازمند فریب کاربر به انجام کاری باشد یا نیازمند دسترسی فیزیکی به دستگاه هدف باشد، توسط اصلاحیه هایی با درجه حساسیت «زیاد» برطرف و ترمیم می شوند.
نکته قابل توجه این که مهاجمان و گردانندگان باج افزار RansomEXX از یکی از آسیب پذیری های ترمیم شده شرکت مایکروسافت با شناسه CVE-2025-29824، از مدتی پیش، در حال سوء استفاده هستند؛ این آسیب پذیری، مهاجم را قادر می سازد تا دسترسی خود را تا سطح SYSTEM بر روی ماشین قربانی ارتقا دهد.
خبر فنی و تخصصی این آسیب پذیری ها، فهرست آنان و اطلاعات بیشتری از سوءاستفاده مهاجمان از آسیب پذیری «روز-صفر» در پایگاه اینترنتی مرکز مدیریت راهبردی افتا به آدرس: https://afta.gov.ir/fa-IR/Portal/4927/news/view/14608/2207/Staging/ منتشر شده است.
{{name}}
{{content}}