بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیرکل شیلات گلستان از تولید بچه ماهی خاویاری در استان خبر داد و گفت: در خرداد سال جاری بیش از یک میلیون قطعه بچه ماهی خاویاری پرورشی در استان گلستان تولید و در دریای خزر رهاسازی می شود.
مدیرکل شیلات گلستان با بیان اینکه فیل ماهی یکی از چهارگونه ارزشمند و در معرض انقراض ماهیان خاویاری در دریای خزر است، افزود: بچه ماهی های متولد شده به وزن دو تا چهار گرم که رسیدند در دریا رهاسازی شده یا به پرورش دهندگان بخش خصوصی تحویل می شوند. این اقدام گامی در راستای تقویت اقتصاد دریامحور به شمار می رود و تاکنون یک پروانه سرمایه گذاری با دست کم 10 هزار میلیارد ریال در استان صادر شده است.
وی ظرفیت تولید لارو ماهی در این مرکز را تا 3 میلیون لارو اعلام کرد و افزود: بیش از ده مرکز تکثیر و تولید ماهیان خاویاری در استان گلستان داریم که از مراکز خصوصی برای تولید ماهی حمایت می کند. برای گسترش طرح های پرورش ماهی با بهره گیری از آب دریای خزر در گلستان محدودیتی وجود ندارد و از سرمایه گذاران با اولویت بومی ها استقبال می شود.
وی ادامه داد: پرورش ماهیانه خاویری در حصارهای دریایی یکی دیگر از برنامه های شیلات گلستان است که از این طریق نیز تا 300 تن امکان تولید وجود دارد. همچنین بچه ماهیان خاویاری پرورش یافته در مرکز تکثیر و پرورش ماهی استان خرداد در دریای خزر رهاسازی می شود. امسال پیش بینی می شود با 40 درصد افزایش، بیش از یک میلیون قطعه بچه ماهی خاویاری پرورشی در استان گلستان تولید و در دریای خزر رهاسازی شود.
مدیرکل شیلات گلستان گفت: این استان از گذشته به عنوان مرکز تولید و پرورش ماهیان خاویاری و محل صید تکثیری این گونه به شمار می رود و در چند سال تلاش هایی برای جلوگیری از انقراض آن انجام شده تا با اجرای برنامه های پرورش و تکثیر مصنوعی برند خاویار برای ایران و استان حفظ شود.
وی اضافه کرد: با توسعه پرورش ماهیان خاویاری در گلستان چهار هزار و 800 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به همراه احداث و راه اندازی مرکز تکثیر انواع ماهیان خاویاری، مرکز تخصصی تولید غذای مورد نیاز ماهیان خاویاری و مرکز فن آوری و بسته بندی ماهیان خاویاری در استان ایجاد خواهد شد.
گفتنی است صید ماهی خاویاری از سال 2010 میلادی در دریا ممنوع شد و هیچ کشوری در حاشیه دریای خزر حق صید با هدف تجارت را ندارند چون ذخایر ماهیان خاویاری به شدت آسیب دیده و هدف گذاری فقط تکثیر ماهیان مولد و بازسازی ذخایر در اختیار با هدف احیای نسل این نوع از ماهیان است.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}