بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت دانشجویی حیات در همدان مشخص و برگزیدگان به مرحله نیمه نهایی را یافتند.
به گزارش ایکنا از همدان، جشنواره قرآن و عترت دانشجویی حیات در همدان به مدت دو روز برگزار شد که برگزیدگان این مسابقات مشخص و برگزیدگان راه یافته به مرحله نیمه نهایی آن امروز مشخص شدند.
فاطمه طالبی، معاون قرآن و عترت بسیج دانشجویی همدان، در گفت وگو با ایکنا از همدان با اشاره به برگزاری دومین دوره جشنواره قرآن و عترت «حیات دانشجویی» اظهار کرد: این جشنواره امسال برای دومین سال در سه مرحله استانی، نیمه نهایی و کشوری برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره به مدت دو روز در استان همدان با حضور بیش از 270 دانشجو در دانشگاه بوعلی سینا افزود: این جشنواره امسال در 17 رشته شامل قرائت تقلیدی، قرائت تحقیقی، مناجات و دعاخوانی، قرآن برای جهان، روایتگری قرآنی، اذان، مفاهیم، نهج البلاغه، تفسیر، پادکست، خوشنویسی آیات مقاومت، هوش مصنوعی، اینستا قرآن، تئاتر(ویژه بانوان)، تواشیح(ویژه آقایان) برگزار شده است.
طالبی با بیان اینکه رشته های جشنواره شامل رشته های کتبی و شفاهی و هنری است، گفت: هدف از تنوع رشته ها، حضور قشر طیف های مختلف دانشجویی در جشنواره است که تنوع رشته ها باعث شد تا استقبال خوبی از جشنواره داشته باشیم
وی افزوده شدن رشته های هنری در جشنواره حیات را موجب جذابیت بیشتر جشنواره برای دانشجویان برشمرد و تصریح کرد: باتوجه به مهجوریت قرآن نیاز است تا از ایده های نو و تلفیق هنر و قرآن بتوانیم شاهد گسترش فرهنگ قرآنی در سطوح مختلف جامعه باشیم.
معاون قرآن و عترت بسیج دانشجویی همدان با اشاره به اینکه یکی دیگر از بخش های مهم این جشنواره بخش بین الملل آن است، بیان کرد: این جشنواره در دو رشته قرآن برای جهان به زبان انگلیسی و روایتگری قرآن در سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی برگزار شد و تعدادی از دانشجویان خارجی نیز در این بخش با هم رقابت کردند.
وی افزود: در این دوره از جشنواره در بخش برگزیدگان بانوان در رشته «حفظ» محیا کاظمی، در رشته «قرائت تقلیدی» اکرم رستمی، در رشته «قرائت تحقیقی» مرضیه جلالوندین، در رشته «قرآن برای جهان» حسنا جعفری، رشته «مفاهیم» مقدسه شمس، در رشته «حیات» هاجر امینی، در رشته «نهج البلاغه» مهناز عنصری بهمنی و در بخش «سیرت» زهرا چشمه قصابانی برگزیده شدند. همچنین در بخش آقایان نیز در رشته «مناجات و دعاخوانی» ابوالفضل علیزاده، در رشته «قرائت تحقیق» سینا محمودی، در رشته «اذان» احمدرضا قیصری، در رشته «حفظ جز 30» حسین ترکاشوند، در رشته «حیات» امیرعلی صادقی و در رشته «مفاهیم» مهدی میرزایی به عنوان برگزیده و راه یافته به مرحله نیمه نهایی معرفی شدند.
طالبی اضافه کرد: از هر رشته یک نفر به مرحله نیمه نهایی راه یافته و چهار رشته حفظ، مفاهیم، نهج البلاغه، حیات به صورت کتبی و رشته های حفظ جزء 30، قرائت تقلیدی، قرائت تحقیقی، مناجات و دعا خوانی، اذان، روایتگری و قرآن برای جهان، به صورت شفاهی برگزار شد.
{{name}}
{{content}}