بازتاب هنر انقلاب در موسیقی و ادبیات دفاع مقدس

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از بازتاب جهانی هنر انقلاب در موسیقی و ادبیات دفاع مقدس خبر داد.

خبرگزاری تسنیم در خرم آباد، اعظم روانشاد عصر امروز در آیین بزرگداشت عزت الله چنگایی، اظهار کرد: این شخصیت چندوجهی که همه ابعاد زندگی اش شایسته تکریم است، همواره در عرصه هنر تأثیری ماندگار گذاشته است.

وی با بیان اینکه استاد چنگایی همواره دغدغه نسل پروری داشته است و در آثار هنری او، می توان نام و نشانه های انقلاب اسلامی را مشاهده کرد، افزود: نکوداشت  او، اگر چه بسیار ارزشمند است، اما زمان دو ساعت برای توصیف تمامی ابعاد شخصیت ایشان، بسیار کم است.

تجلیل از هنرمندان متعهد انقلاب در لرستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، گفت: بر این باوریم که این سخن معروف حضرت امام خمینی(ره) که می فرمایند «هنر دمیدن روح تعهد است در کالبد آدمی»، پایه گذار هنر انقلاب اسلامی است و امروز این هنر در سطح جهانی به عنوان هنر مقاومت شناخته می شود.

روانشاد بیان کرد: هنر انقلاب اسلامی در عرصه جهانی به عنوان یکی از مهم ترین بخش های هنر مقاومت شناخته شده و نمود این تاثیر را می توان در موسیقی، اشعار و ادبیات دفاع مقدس مشاهده کرد.

وی همچنین به نویسندگی استاد چنگایی اشاره کرد و گفت: او نه تنها در عرصه هنر بلکه در رسانه ها و فعالیت های سمعی و بصری نیز حضور پررنگ داشت و بیش از چند دهه از عمر خود را در صداوسیما گذراند و به عنوان یک اندیشمند و مشاور در حوزه های مختلف خدمت کرده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان تصریح کرد: فعالیت های استاد چنگایی در عرصه شعر و شاعری نیز از دیگر ویژگی های برجسته شخصیت هنری اوست.

روانشاد با اعلام تأسیس انجمن ادبی خرم آباد در دوران جنگ تحمیلی، آن را نشانه ای از دغدغه استاد چنگایی برای نسل پروری دانست و گفت: این اقدام او گواهی بر اهمیت بالای این ویژگی در شخصیت ایشان است.

وی با اشاره به پژوهشگری و استاد بودن استاد چنگایی، افزود: یکی از مهم ترین ابعاد شخصیت او، پژوهشگری و تدریس است که بیش از سایر ویژگی ها برای من قابل توجه است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان همچنین به ورود استاد چنگایی به عرصه رسانه مکتوب در دهه 70 با نشریه «بامداد لرستان» اشاره کرد و آن را آینه تمام نمای شخصیت او دانست.

روانشاد با تأکید بر اهمیت نشریه «بامداد لرستان» به عنوان یک رسانه انقلابی و انقلابی در عرصه رسانه، توضیح داد: باید درباره این نشریه و مدیریت آن به عنوان یک الگوی حرفه ای در مطبوعات و رسانه مطالب زیادی نوشت.

انتهای پیام/

نظرات

captcha