بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
بوشهر- رئیس نیروگاه اتمی بوشهر گفت: بزرگترین تأسیسات آب شیرین کن در کنار نیروگاه اتمی بوشهر احداث می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا بنازاده ظهر جمعه در جمع نمازگزاران جمعه بوشهر اظهار کرد: از برنامه کشور برای تولید 10 هزار مگاوات برق هسته ای در گام نخست و سپس 10 هزار مگاوات دیگر تا رسیدن به ظرفیت 20 هزار مگاوات برق هسته ای خبر داد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر با تأکید بر اینکه تمامی فعالیت های بهره برداری و تعمیرات نیروگاه اتمی بوشهر 100 درصد توسط متخصصین داخلی انجام می شود، این استقلال را بسیار ارزشمند دانست.
وی اضافه کرد: نیروگاه اتمی بوشهر تاکنون بیش از 71 میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کرده و به شبکه سراسری برق انتقال داده است.
بنازاده با اشاره به اینکه سازمان انرژی اتمی و نیروگاه اتمی بوشهر وظیفه مشارکت در تولید آب شرب را بر عهده دارند، از احداث یک آب شیرین کن با ظرفیت 75000 متر مکعب در روز در سایت نیروگاه اتمی بوشهر خبر داد و افزود: این میزان تولید آب تقریباً معادل با مصرف آب شهرستان بوشهر است.
وی با بیان اینکه بزرگترین تأسیسات آب شیرین کن بر اساس برنامه زمانبندی تکمیل و وارد مدار تولید می شود گفت: طرح توسعه افزایش تولید این پروژه طراحی و تهیه شده است که پس از بهره برداری مرحله نخست در مراحل دیگر اجرایی می شود.
رئیس نیروگاه اتمی بوشهر با تأکید بر نقش انرژی هسته ای در تولید رادیوداروها ، افزایش محصولات کشاورزی، موتورهای جدید و صنعت فضا، اظهار داشت: این صنعت با تولید مقدار زیادی انرژی از میزان کمی جرم، جایگزینی مناسب برای سوخت های فسیلی است.
وی با اشاره به میزان تولید برق هسته ای در یک سال قبل خاطرنشان کرد: این نیروگاه در یک سال گذشته حدود 7 میلیون مگاوات ساعت برق هسته ای تولید کرد و به شبکه سراسری تحویل داده است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر با اشاره به اینکه میزان برق تولیدی این نیروگاه تقریباً معادل با مصرف برق 2 استان به اندازه بوشهر است، افزود: در حال حاضر 2 نیروگاه اتمی دیگر در دست احداث است که با بهره برداری از آنها، ظرفیت تولید برق در نیروگاه اتمی بوشهر به 3000 مگاوات خواهد رسید.
بنازاده با اشاره به محدودیت و آلایندگی سوخت های فسیلی، بر لزوم استفاده از انرژی هسته ای به عنوان یک انرژی جایگزین تأکید و خاطرنشان کرد: بر اساس یک برنامه بین المللی، سهم تولید انرژی برق هسته ای در دنیا تا سال 2050 به 20 درصد افزایش خواهد یافت.
{{name}}
{{content}}