بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
پس از گذشت 22 روز قطعی تلفن همراه و اینترنت در بخش چهاردولی قروه مسئولان متولی همچنان سکوت قابل تأملی کرده و نظاره گر این مشکل مردمی هستند.
حدود 22 روز از قطعی شبکه های تلفن همراه و اینترنت در روستاهای بالادست شهر دزج مانند میهم سفلی، میمنت آباد، حسین آباد (ظله جوب) و غیره با جمعیت چند هزار نفری می گذرد، اما همچنان این مشکل برطرف نشده است.
محمد یکی از ساکنان روستای حسین آباد (ظله جوب) در گفت وگو با تسنیم می گوید: این وضعیت باعث ایجاد مشکل برای مردم روستا شده است، برخی از روزها دانش آموزان از طریق بستر شاد با دروس و تکالیف خود سر و کار دارند، اما به دلیل قطعی اینترنت و شبکه تلفن همراه از درس و تحصیل خود جا مانده اند.
این مرد 37 ساله روستایی که پدر دو فرزند پایه چهارم و هفتم است، ادامه می دهد: اختلال در اینترنت موجب بروز مشکلات تحصیلی دانش آموزان این روستا شده به طوری که بسیاری از آموزش هایی که قرار است از طریق بستر شاد دریافت کنند به دلیل نبود اینترنت از دست می دهند.
حمید یکی از ساکنان روستای میهم سفلی که جزو جوانان تحصیل کرده این منطقه به شمار می رود، در سخنانی می گوید: میهم سفلی حدود 650 خانوار و 2500 نفر جمعیت است که هر خانواده ای بنا به اقتضای کاری و تحصیلی نیاز مبرم به استفاده از اینترنت و شبکه تلفن همراه دارد.
این جوان 25 ساله میهمی ادامه داد: اطراف این روستا کوه های سر به فلک کشیده ای وجود دارد که بهترین مکان برای جانمایی دکل های مخابراتی است، با این حال به دلیل کارشناسی های غیره اصولی شاهد نصب دکل مخابراتی بر روی یکی از تپه های روستای میهم علیا هستیم که تنها ظرفیت پوشش چند خانوار را دارد.
رحمان یکی از دامداران روستای میمنت آباد در گفت وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به عدم پوشش شبکه های تلفن همراه در این منطقه می گوید: شغل من دامداری است و هر لحظه نیاز به دامپزشک و بررسی وضعیت درخواست ها و دام ها از طریق اینترنت دارم و این عدم پوشش شبکه تلفن همراه موجب بروز مشکلات دارویی، درمانی و تلف شدن دام با خسارات میلیونی شده است.
محسن مسئول پخش مواد غذایی و خوراکی در روستاهای بخش چهاردولی به صورت سیار است، به تسنیم می گوید: از کارتخوان سیار برای داد و ستد در زمینه فروش کالا استفاده می کنم که با وجود قطعی های 22 روز اخیر شبکه های تلفن همراه این امکان وجود ندارد و زیان های مالی فراوانی را برای شرکت پخش مواد غذایی و خوراکی به وجود آورده است.
پیگری های خبرنگار تسنیم حاکی از این امر است که مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کردستان و شهرستان قروه دلیل اختلال و قطعی شبکه های تلفن همراه و اینترنت را مرتبط با اداره کل ارتباطات و شرکت ایرانسل می دانند و این شرکت خصوصی را مسئول حل این مشکل می دانند، چرا که شبکه تلفن همراه مناطقی از بخش چهاردولی قروه رومینگ ایرانسل است.
در چندین تماس مکرر خبرنگار تسنیم با کارشناس مسئول شرکت ایرانسل در تهران مشخص شد این شرکت در این 21 روز بارها اعلام کردند پیگیر قطعی اینترنت و شبکه تلفن همراه در بخش چهاردولی قروه هستند که بنا به دلایلی علت آن را اعلام نکرده و این مشکل همچنان ادامه دارد و ظاهرا هیچ کسی پیگیر آن نیست! مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز به عنوان متولی این حوزه با وجود انتشار گزارش قبلی و تداوم این مشکل پس از 22 روز همچنان سکوت کرده و نظاره گر است. از این رو می طلبد فرماندار قروه و نماینده این شهرستان به صورت جدی این مطالبه مردم را پیگیری کنند.
به گزارش تسنیم، بخش چهاردولی یکی از بخش های شهرستان قروه در استان کردستان است، همچنین خیابان کارگر، حافظیه، چمران، شهرک امام، شهرک دانش، ویلاشهر مرکز شهرستان قروه و چندین خیابان دیگر قروه نیز حدود هشت ماه است با اختلال شبکه های تلفن همراه ایرانسل، رایتل و همراه اول مواجه هستند.
انتهای پیام/489/
{{name}}
{{content}}