بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
طبق اطلاعات شرکت ردیابی کشتی های ورتکسا، واردات نفت چین از ایران در ماه گذشته میلادی از 1.8 میلیون بشکه در روز فراتر رفته است.
طبق اطلاعات شرکت ردیابی کشتی های ورتکسا، واردات نفت چین از ایران در ماه گذشته میلادی از 1.8 میلیون بشکه در روز فراتر رفته است. سطح ذخایر نفتی در قطب پالایشگاهی استان شاندونگ چین هم افزایش یافته است.
اطلاعات شرکت کپلر نشان می دهد واردات نفت چین از ایران در ماه مارس 1.37 میلیون بشکه در روز بوده، یعنی 83 درصد بالاتر از 747 هزار بشکه در روزی که در فوریه وارد شده بود و بالاترین رقم طی 5 ماه گذشته. دو شرکت تجاری دیگر که جریان نفت ایران به چین را زیر نظر دارند هم واردات نفت چین از ایران را 1.67 و 1.8 میلیون بشکه تخمین زده اند.
ادعای توقف واردات نفت چین از ونزوئلا پس از دستور جدید ترامپ رویترز:تحریم های آمریکامانع صادرات نفت ایران به چین نمی شودچین که همواره مخالف تحریم های یک جانبه آمریکا بوده، 90 درصد از صادرات نفت ایران را وارد می کند. این نفت بیشتر در آب های مالزی و سنگاپور و با عنوان نفت مالزی خریداری می شود.
کپلر اعلام کرد نفت ایران 13 درصد از واردات نفت خام چین را در ماه مارس تشکیل داده است.
تحلیلگران شرکت ورتکسا افزایش خرید نفت چین از ایران را مربوط به نگرانی تاجران و پالایشگاه ها از مختل شدن عرضه نفت این کشور می دانند.
کل ذخایر نفتی در استان شاندونگ 22 میلیون بشکه در ماه مارس نسبت به ماه قبل از آن افزایش داشته که همزمان با افزایش واردات نفت ایران بوده است.
آمریکا از زمانی که ترامپ در فوریه خواستار فشار حداکثری بر تهران شد، 4 دور تحریم بر تجارت نفت این کشور اعمال کرده است که شامل تحریم پالایشگاه مستقل شوگوانگ لوکینگ پتروکمیکال در استان شاندونگ هم می شود.
انتظار می رود واردات نفت ایران در ماه آوریل کاهش یابد، چون تقاضا بالا نرفته است. بدین ترتیب متوسط واردات نفت چین از ایران 1.3 تا 1.4 میلیون بشکه در روز خواهد بود، یعنی مطابق با متوسط سال گذشته.
انتهای پیام/12
{{name}}
{{content}}