بنیان گذاری شجره طیبه بسیج با استناد به قرآن انجام شد

حمید ملانوری شمسی گفت: بنیان گذاری شجره طیبه بسیج با نگاه بلند امام خمینی(ره) در آذرماه سال 1358 به استناد آیات 24 و 25 سوره ابراهیم انجام شد که اساس و بنیان نظام و حکمت اسلامی با مردم است.

به گزارش ایکنا از همدان، حمید ملانوری شمسی، استاندار همدان، امروز، 29 آبان ماه در همایش محلات اسلامی که در تالار قرآن همدان برگزار شد، با اشاره به آیات 24 و 25 سوره ابراهیم که در ابتدای مراسم قرائت شد، اظهار کرد: بنیان گذاری شجره طیبه بسیج با نگاه بلند امام خمینی(ره) در آذرماه سال 1358 به استناد این آیات از قرآن کریم انجام شد که اساس و بنیان نظام و حکمت اسلامی با مردم است. این نهاد از بطن مردم شکل گرفت.

وی با اشاره به فرمایش امام راحل در مورد شجره طیبه بودن بسیج افزود: شجره طیبه درختی است که هم ریشه محکمی دارد و هم بزرگ، تنومند، پربار و پرثمر است و خیرات آن مستمر به همه می رسد. در تفاسیر مختلف حق، ائمه اطهار(ع) و انسان کامل را از مصادیق این شجره نامیده اند و بسیج نیز با این مفهموم ایجاد شد، اینکه امام(ره) از بسیج به عنوان شجره طیبه نام بردند منظور این است که این سازمان ریشه دار قرار است بزرگ و تنومند شود و حرکت آن رو به رشد و خیررسانی باشد، چراکه ریشه آن مردم است.

ملانوری شمسی بیان کرد: اینکه وقتی پایه و اساس یک نهاد مردم است، جزء به جزء جامعه و سلول سلول باید در آن دخیل باشند. یکی از بزرگترین ارکان نظام مردم سالار دینی، بسیج است که در جامعه وجود دارد. این سلول ها در اصل شخصیت حقوقی افراد نیست بلکه شخصیت های حقیقی است که به عنوان بسیجی در کنار همه مشاغل و تأثیرگذاری های دیگری که در جامعه دارند در این عرصه اثرگذار هستند.

استاندار همدان با اشاره به اینکه یک نهاد مردمی که در جزء جزء جامعه وجود دارد می تواند مهم ترین عضو پیشران جامعه باشد، اظهار کرد: تمام مسائل اجتماعی و فرهنگی که امروز آنها را می بینیم چه در بعد مثبت و چه منفی محصول کلی رفتار جامعه و یک کار جمعی است، به طور مثال وجود یک قاری مطرح در محله یا منطقه ای محصول کار جمعی است، از طرف دیگر نیز وجود یک فرد معتاد نیز محصول کار جمعی است، یعنی افراد و فضا در شکل گیری او نقش داشتند، بنابراین آحاد جامعه و افراد محله در عرصه های مختلف اثرگذار هستند.

وی یادآور شد: بسیج روزی که تشکیل شد برای نقش آفرینی در مسائل نظامی بود از جمله در دفاع مقدس و پس از آن در عرصه های مختلف از جمله سلامت، سرشماری، واکسیناسیون، زیرساخت ها و بحران ها ایفای نقش کرد، امروز ما در جنگ فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی هستیم و همه موارد در این عرصه ها به هم مرتبط و بر یکدیگر اثرگذار هستند.

ملانوری افزود: در مدیریت مسائل استان تکیه بر مردم از اهداف ما در استان است. ستاد توسعه و پیشرفت همدان راه اندازی شده است و این ستاد به منظور رفع مشکلاتی از جمله جلوگیری از بین رفتن زمان و منابع و اینکه درگیر حاشیه و مسائل بروکراسی نشویم ایجاد شده است، در این زمینه از ظرفیت های استان از جمله منابع انسانی و طبیعی و مالی باید به بهترین شکل استفاده شود.

یادآور می شود، همزمان با آغاز هفته بسیج نمایشگاه پایگاه های مقاومت اسوه بسیج در تالار قرآن همدان افتتاح شد و در این همایش نماینده ولی فقیه در استان و فرمانده سپاه همدان نیز به سخنرانی پرداختند.

انتهای پیام

نظرات

captcha