بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
تبریز- مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی از فعالیت 9 مرکز روزانه، پیش مهارتی و تلفیقی اتیسم در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، فرگل صحاف بعدازظهر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران، با اشاره به شعار امسال، "حمایت از خانواده های افراد با اختلال اتیسم وظیفه همگانی"، اظهار کرد: هدف اصلی این مراکز، توانمندسازی افراد مبتلا و حمایت از خانواده های آنان است.
وی افزود: اختلالات طیف اتیسم در سه سطح خفیف، متوسط و شدید دسته بندی می شوند و خدمات ارائه شده شامل توانبخشی، روانشناسی و در صورت نیاز، مداخلات دارویی است.
وی ادامه داد: این مراکز با 56 کارمند تخصصی فعالیت می کنند و یارانه ماهانه هر فرد در مراکز روزانه حدود 45 میلیون ریال است.
صحاف افزود: یک مرکز اقامت موقت با ظرفیت 50 نفر و یارانه ماهانه 63 میلیون ریال برای هر نفر در حال ارائه خدمات است.
وی ادامه داد: خدمات ارائه شده شامل روانشناسی، کاردرمانی، گفتاردرمانی، بازی درمانی، آموزش خانواده و یک وعده غذای گرم بوده و ساعات کاری مراکز از 8 تا 17 است که در صورت توافق با خانواده ها، تا ساعت 19 نیز امکان پذیر است.
وی به راه اندازی و فعالیت سامانه ملی و الکترونیک غربالگری، تشخیص و مداخله اختلال طیف اتیسم به آدرس autism.behzisti.net اشاره کرد و گفت: این سامانه امکان انجام آزمون غربالگری توسط خانواده ها و ارجاع به پایگاه های تشخیص را فراهم می کند.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی افزود: خدمات دیگری از جمله پرداخت مستمری ماهانه، کمک هزینه درمان، معیشت، مناسب سازی منزل و وام خوداشتغالی برای خانواده ها و افراد مبتلا به اتیسم ارائه می شود و کودکان زیر پنج سال از خدمات رایگان بیمارستانی بهره مند می شوند.
وی گفت: حمایت از خانواده های افراد دارای اختلال طیف اتیسم بسیار حائز اهمیت است زیرا که این خانواده ها با چالش های متعددی در زمینه های روانی، اجتماعی و مالی مواجه هستند.
وی افزود: ارائه خدمات حمایتی و توانبخشی به این خانواده ها نه تنها موجب بهبود کیفیت زندگی آنان می شود، بلکه کمک شایانی به کاهش فشارهای روانی، کاهش استرس های مالی، و ارتقای سطح سلامت روانی اعضای خانواده می کند.
صحاف ادامه داد: این حمایت ها همچنین تقویت کننده مشارکت خانواده ها در جامعه و افزایش آگاهی عمومی در باره نیازها و توانایی های افراد دارای این اختلال است و چنین تلاش هایی می تواند مسیر رشد و پیشرفت برای افراد مبتلا به اختلال طیف اتیسم را هموار کرده و جامعه ای عادلانه تر و انسانی تر را به ارمغان آورد.
{{name}}
{{content}}