پروژه های نیمه تمام در شهرکرد نیازمند تسریع در اجرا

شهرکرد-رئیس شورای شهر شهرکرد گفت: پروژه های نیمه تمام شهرکرد شامل توسعه جاده ها و کمربندی های جنوبی، نیازمند تسریع در اجرا هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی حیدری امروز پنج شنبه در سیصد و سی وپنجمین و اولین جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد در سال جدید که با حضور اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و کارشناسان شهرداری شهرکرد و هیئت امناء آستان مقدس امامزاده سید محمد سلطان سبزپوش ( ع) در سالن 9 اردیبهشت شورا برگزار شد، تصریح کرد: تلاش می کنیم با کمک دیگر دستگاه های اجرایی مشکلات را در ناحیه غرب حل کنیم تا در سال پیش رو برخی از مشکلات ناحیه برطرف شود.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه نگران وضع عمرانی آستان مقدس امامزاده سید محمد سلطان سبزپوش ( ع) هستیم، مطرح کرد: مدیریت شهری تعامل و همکاری را با هیئت امنا این امامزاده انجام می دهد اما باید از سایر دستگاه های متولی به ویژه اداره کل اوقاف برای تسریع در حل مشکلات این امامزاده کمک گرفت.

وی تأکید کرد: سال گذشته اقدامات عمرانی و خدماتی خوبی در ناحیه غرب انجام شد و تلاش می کنیم در سال جاری نیز این روند ادامه داشته باشد و با همکاری و همدلی همه دستگاه های اجرایی بتوانیم مشکلات شهر را برطرف کنیم.

حیدری با اشاره به شعار سال 1404 گفت: با سرمایه گذاری برای شهرمان شاهد تحولات اساسی در شهر باشیم و با فکر، تدبیر و بودجه ای که داریم شاهد پیشرفت شهرکرد باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به برخی از پروژه های نیمه تمام شهرکرد گفت: می طلبد برای کمربندی های جنوب به سمت جاده خوزستان، جاده میرآباد غربی به دانشگاه شهرکرد و جاده پایین نمایشگاه اقداماتی در سال جاری انجام شود تا بتوانیم با کمک دستگاه های دیگر چهار بانده شدن مسیر دانشگاه آزاد را در دستور کار قرار دهیم.

حیدری هم افزایی دستگاه های اجرایی را در سال گذشته کمرنگ دانست و مطرح کرد: اگر همراهی بود قطعاً موفقیت های بیشتری را در سطح شهر شاهد بودیم و امید است هم افزایی دستگاه های اجرایی در سال جدید بیشتر از گذشته انجام شود تا بتوانیم برخی از پروژه های عمرانی را سریع تر به نتیجه برسانیم.

توجه ویژه به ناحیه غرب شهرکرد شود

در ادامه محمدرضا بیاتی اظهار کرد: باتوجه به عدم حضور ادارات و سازمان های متولی فرهنگ جامعه در ناحیه غرب شهرکرد و لزوم توجه معقول و در حد وظیفه به این ناحیه که تاکنون از او دریغ شده است و می طلبد به این ناحیه توجه بیشتر شود، آستان مقدس امامزاده سید محمد سلطان سبزپوش (ع) به عنوان کانون فرهنگی قوی در غرب شهرکرد نقش مهمی در ایجاد وفاق بین ساکنین ناحیه و هویت دینی و مذهبی، فرهنگی و اجتماعی را ایفا می کند.

وی بیان داشت: در بسیاری از شهرها چنین فضایی برای ارائه برنامه های فرهنگی وجود ندارد لذامی طلبد از این فرصت مطلوب استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای اسلامی شهرکرد افزود: امامزاده، فضای سبز و محیط پیرامون و امکانات ایجاد شده توسط اعضای هیأت امنای که عمدتاً از محل کمک های مردمی تأمین شده و همکاری مؤثر مدیریت شهری هم در کنار آن بوده، امامزاده را به یک مرکز زیارتی، تفریحی و رفاهی برای مسافران از سایر استان ها و شهروندان شهرکرد به ویژه ناحیه غرب تبدیل کرده است.

وی پیشنهاد داد: با توجه به احتمال توافق شهرداری با مالکین و کاربری اراضی جنبی و امکان توسعه فضا در نزدیک آستان مقدس امامزاده سید محمد سلطان سبزپوش (ع)، بهتر است مدیریت شهری وضع موجود را به یک پارک و بوستان مناسب ناحیه ای تبدیل کند تا مجموعه مکمل برای امامزاده باشد.

بیاتی تصریح کرد: شهرداری در سنوات گذشته خدماتی را به ناحیه غرب داشته است اما انتظار می رود در راستای توسعه متوازن شهر توجه ویژه ای به ناحیه و آستان مقدس امامزاده سید محمد سلطان سبزپوش (ع) گردد.

خدمات بیشتری به امامزاده سلطان سبزپوش ارائه شود

رحیم بیاتی نیز اظهار کرد: آستان مقدس امامزاده سید محمد سلطان سبزپوش (ع) پوش علاوه بر اینکه یک مرکز مذهبی و عبادت گاه برای زیارت استفاده می شود، به عنوان مرکز فرهنگی و اجتماعی نیز شناخته می شود.

وی بیان داشت: این امامزاده علاوه بر نقش معنوی، به عنوان بخشی از میراث فرهنگی ما اهمیت بسیاری دارد و تأثیر عمیقی در زندگی معنوی و اجتماعی مردم در مرکز استان چهارمحال و بختیاری ایجاد می کند.

رئیس هیات امناء آستان مقدس امامزاده سید محمد سلطان سبزپوش (ع) مطرح کرد: به دلیل وضعیت جغرافیایی و محیط حاکم در امامزاده تعداد زیادی از زائرین و گردشگران از این امامزاده استقبال می کنند.

وی با بیان اینکه از بین تمام دستگاه های خدمات رسان حقیقتاً شورای اسلامی شهر و شهرداری شهرکرد خدمات بسیار مطلوب و بالایی را نسبت به دیگر ادارات انجام داده اند، گفت: آسفالت جاده مخابرات رسالت تا امامزاده با همکاری بسیج سازندگی و شهرداری انجام شد که کار ارزشمندی بود.

بیاتی تاکید کرد: می طلبد به این مرکز فرهنگی و مذهبی خدمات بیشتری ارائه شود تا علاوه بر ایجاد رضایت مندی مردم جذب گردشگر نیز بیشتر اتفاق بیفتد.

وی اضافه کرد: امکانات موجود در آستان مقدس امامزاده سید محمد سلطان سبزپوش ( ع) جوابگو این حجم از استقبال مردم نیست و باید تلاش شود تا امامزاده ای در شأن مردم مرکز استان داشته باشیم.

نظرات

captcha