بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران به سرمایه گذاری 800 میلیون دلاری از منابع شرکت ملی نفت ایران برای خرید 15 دستگاه حفاری خشکی در سال جاری خبر داد و گفت که حدود 200 تا 300 میلیون دلار از منابع ارزی داخلی این شرکت برای تأمین تجهیزات جانبی مانند پمپ های سیمان کاری و نیتروژن اختصاص می یابد.
مهران مکوندی در گفت وگو با شانا درباره برنامه های شرکت ملی حفاری برای سال 1404 اظهار کرد: تمرکز بر افزایش راندمان حفاری و نوسازی ناوگان از اولویت های این شرکت در سال جدید است.
وی با بیان اینکه سرمایه های موجود در این شرکت باید با راندمان بالا به کار گرفته شوند، افزود: زمان های غیرمولد (NPT) شرکت ملی حفاری در سال گذشته حدود 20 درصد بود که با اعمال مدیریت و تمرکز بر کار، به 8 درصد کاهش یافت و هدف گذاری برای کاهش بیشتر تا 3 درصد در سال جاری ادامه دارد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری از برنامه های گسترده برای نوسازی و بازسازی ناوگان حفاری خبر داد و اظهار کرد: تا پایان سال 1405، روند نوسازی ناوگان حفاری شامل دستگاه های سبک، نیمه سنگین، سنگین و فوق سنگین ادامه خواهد داشت، ضمن آنکه دستگاه های فرسوده مانند شهید رجایی و مدرس از رده خارج شده و جایگزین های جدید با توان 1000 تا 3000 اسب بخار وارد ناوگان می شود.
مکوندی به سرمایه گذاری 800 میلیون دلاری از منابع نفت ایران برای خرید 15 دستگاه حفاری خشکی در سال جاری اشاره کرد و گفت: حدود 200 تا 300 میلیون دلار از منابع ارزی داخلی شرکت ملی حفاری نیز برای تأمین تجهیزات جانبی مانند پمپ های سیمان کاری و نیتروژن اختصاص خواهد یافت.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای حفاری 130 تا 150 حلقه چاه در سال جاری تأکید کرد: این هدف با همکاری کارفرمایان و تمرکز بر سرمایه گذاری محقق می شود، همچنین نگرش به نیروی انسانی و تجهیزات به عنوان عوامل کلیدی در افزایش راندمان حفاری مورد توجه است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری اظهار کرد: با تلاش های انجام شده و برنامه های پیش رو امیدواریم راندمان حفاری بهبود یابد و اهداف تعیین شده برای سال های 1404 محقق شود.
تگ ها حفاری خشکی ملی حفاری ایران ملی نفت ایران
{{name}}
{{content}}