بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزوی با ذکر نکاتی برنامه «محفل» را برنامه موفقی دانست که مخاطبان با رغبت پای آن نشستند و از معارف قرآنی بهره مند شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه در نامه ای خطاب به پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما از برنامه «محفل» به عنوان یکی از موفق ترین برنامه های معرفتی و قرآنی کشور یاد و بابت آن تقدیر کرده است.
در متن این نامه آمده است:
«الَّذینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَکَفَیٰ باللَّهِ حَسِیبًا
جناب آقای دکتر پیمان جبلی
ریاست محترم سازمان صداوسیما
سلام علیکم
با احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات جناب عالی و همه همکاران محترم در صداوسیمای جمهوری اسلامی، به ویژه عوامل عزیز و جهادگر برنامه درخشان «محفل»، از آنجا که تشکر از جهادگران خط مقدم جبهه فرهنگی حداقل وظیفه هر انسان منصفی است لازم می دانیم به همه عزیزان خداقوت گفته و مراتب تقدیر و تشکر گروه های فرهنگی حوزه را ضمن بیان چند نکته درباره برنامه قرآنی بسیار موفق «محفل» به عرض برسانیم:
1. این برنامه از موفق ترین برنامه های معرفتی و قرآنی کشور و از مصادیق ارزشمند «جهاد تبیین» بود که با سوژه های بسیار خوب و ارائه موضوعات جدیدی از سبک زندگی قرآنی در هر برنامه، شیوه حضور قرآن در متن زندگی را نشان داد؛
2. ویژگی مهم این برنامه توجه خاص به معارف قرآن کریم و اکتفا نکردن به قرائت صرف بود. این برنامه موفق شد ذهن جامعه را معطوف به معارف و پیام های اصلی قرآن کند و نشان دهد آیات قرآن، برنامه واقعی برای زندگی انسان و برنامه اجرایی « فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً » است.
3. تبلیغ عملی و ترویج ملکات اخلاقی به خصوص ویژگی هایی مثل تواضع، خوش رویی و زیست مؤمنانه ، توسط روحانی بصیر، مجری توانمند و اساتید محترم برنامه بسیار عالی و موفق بود و تحقق آیه شریفه « إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ » به حساب می آمد.
4. تنوع قومیتی مهمانان و آمایش سرزمینی آن نیز زمینه ای بود برای وحدت هرچه بیشتر قومیتی ملت قهرمان ایران. ضمن این که هر چند در این برنامه از اقوام مختلف دعوت شده بود، ولی تأکید بر ملیت واحد ایرانی بود.
5. حضور پرتکرار اساتید و قاریان اهل سنت در سطوح مختلف و با اجراهای متنوع، خصوصاً اجراهایی که در مدح اهل بیت علیهم السلام بود، ان شاءالله تأثیر به سزایی در وحدت شیعه و سنی خواهد داشت و عمل به آیه شریفه « وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ » خواهد بود.
6. تنوع اساتید و استفاده از قاریان و کارشناسان غیرایرانی در این برنامه بسیار مهم بود و توانست با تأثیرهای جهانی خود به نوعی اتحاد بین کشورهای اسلامی را تقویت و در جهت تحقق «امت سازی اسلامی» گامی به جلو بردارد.
7. از آنجا که این برنامه به زبان های مختلف و در قالب برنامه ای فراملی و فرامذهبی ارائه می شد، توانست بدون ایجاد هرگونه تنشی پاسخگوی بسیاری از شبهات مذهبی، خصوصاً در مورد تحریف قرآن و تفاوت نسخه های قرآن در مذاهب اسلامی باشد.
8. حضور برخی از عالمان ادیان ابراهیمی در برنامه محفل، اجرای عملی آیه شریفه «قُلْ یَا أَهْلَ الْکِتَاب تَعَالَوْا إِلَیٰ کَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَیْنَنَا وَبَیْنَکُمْ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلَا نُشْرِکَ بهِ شَیْئًا وَلَا یَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضًا أَرْبَابًا مِّن دُونِ اللَّهِ» و گامی مثبت برای تشکیل جبهه ایمان در برابر کفر و استکبار بود.
9. معنویت و معارف قرآن کریم که به واسطه صوت حرفه ای و معجزه آمیز قرآن و با هنرمندی اساتید و برخی میهمانان برنامه القا می شد، تأثیرگذاری دوچندان داشت.
10. حضور حجت الاسلام والمسلمین قاسمیان به عنوان یک مبلغ مسلط به معارف و آموزه های قرآنی در بین اساتید و کارشناسان بسیار مهم بود. ایشان با توجه به تسلط به مبانی دینی و قرآنی، مباحث ارائه شده را به خوبی جهت می داد و تبیین بسیار خوب و عالمانه ای از آیات قرآن داشت.
11. توجه به مسائل روز به خصوص حمایت از جبهه مقاومت و موضع گیری علیه استکبار که در بسیاری از آیات قرآن بر آن تأکید شده، از ویژگی های مهم و درخشان برنامه محفل بود و آیه شریفه « أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ » را در ذهن ها تداعی می نمود.
به دلیل ویژگی های ذکر شده و امتیازات فراوان دیگر، می توان برنامه محفل را الگویی جذاب و تأثیرگذار برای برنامه های قرآنی و معارفی دانست. شاید بتوان گفت این ماه مبارک رمضان، به دلیل برنامه های قرآنی به ویژه برنامه «محفل»، یکی از برجسته ترین و درخشان ترین برهه هایی بود که معارف قرآن با زبان هنر و رسانه در بین خانواده ها و در سطح جامعه نشر پیدا کرد و مردم با اشتیاق و رغبت به تماشای آن نشستند و از معارف قرآن و آموزه های دینی بهره مند شدند.
شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزوی ضمن تأکید بر لزوم مراقبت از این برنامه و جلوگیری از ضعف های احتمالی و لزوم توجه به فاخر بودن تمام تولیدات و عدم اکتفا به یک یا چند برنامه در این سطح، امیدوار است این برنامه مفید و مؤثر در فرهنگ سازی دینی که مخاطبین بسیاری را با خود همراه کرد، در طول سال ادامه یابد و برنامه های دیگری نیز با الگوگیری از آن برای گسترش فرهنگ دینی و قرآنی تولید شود.
در پایان تقاضا داریم سلام مجموعه های فرهنگی حوزوی را به همه عوامل دخیل در تولید و نشر برنامه ارزشمند محفل رسانده و مراتب تشکر ما را به ایشان اعلام فرمائید.
محمود مقدمی
شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزوی»
{{name}}
{{content}}