بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
اگرچه تولید یک صنعت جهانی است، اما در یک نقطه متمرکز نیست و هر کشوری کالاهای نسبتا متمایز تولید می کند که صنعت تولید جهانی گسترده تر را تشکیل می دهد.
به گزارش ایسنا، تولید برای بسیاری از مشاغل در سراسر جهان حیاتی است. فهرست 10 کشور تولید کننده برتر در سال 2024 که بر مبنای جدیدترین داده های بانک جهانی تهیه شده است، نشان می دهد که شرکت ها اغلب تولید خود را به کجا برون سپاری می کنند.
بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی «ورلد پاپیولیشن ریویو»، این داده ها از بخش آمار سازمان ملل متحد جمع آوری شده است. بزرگترین کشورهای تولیدکننده جهان در سال 2024، شامل این کشورها بودند:
1- چین
سهم از تولید جهانی: 31.6 درصد
چین از نظر تولید در صدر فهرست قرار دارد. این کشور در 31.63 درصد از کل تولید جهانی بخش تولید سهیم است که ارزش کل نزدیک به پنج تریلیون دلار، به اقتصاد جهانی اضافه می کند. صادرات اصلی چین شامل کالاهای مصرفی مانند منسوجات، لوازم الکترونیکی و پوشاک است.
2- آمریکا
سهم از تولید جهانی: 15.9 درصد
آمریکا سابق بر این، بزرگترین بخش تولید را در جهان داشت تا اینکه، در سال 2010، چین از این کشور سبقت گرفت. با این حال، آمریکا همچنان در تلاش برای پس گرفتن این موقعیت برتر است. آمریکا در حدود 15.9 درصد از تولید جهانی به ارزش حدود 2.5 تریلیون دلار سهیم است. تولیدات آمریکا شامل خودرو، محصولات شیمیایی، محصولات غذایی، تجهیزات نظامی و هواپیما است.
3- ژاپن
سهم از تولید جهانی: 6.5 درصد
ژاپن در رتبه سوم قرار دارد و تقریبا 6.5 درصد از کل تولیدات صنعت تولید جهان را تامین می کند. تولید صنعت تولید این کشور در سال 2022، به بیش از 800 میلیارد دلار رسید. صادرات ژاپن شامل وسایل نقلیه، قطعات رایانه، الکترونیک و مواد شیمیایی است.
4- آلمان
سهم از تولید جهانی: 4.8 درصد
آلمان با تولید به ارزش حدود 750 میلیارد دلار، در میان کشورهای تولیدکننده پیشرو در اروپا قرار دارد. این کشور که برای صادرات وسایل نقلیه موتوری، ماشین آلات برقی و فلزات تولیدی، شناخته شده، در حدود 4.8 درصد از تولید جهانی سهیم است.
5- هند
سهم از تولید جهانی: 2.9 درصد
اگرچه ممکن است هند بیشتر برای بخش فناوری اطلاعات، نیروی کار یا مراکز خدمات مشتری شناخته شده باشد، این کشور نیز سهم عمده ای در بخش تولید دارد که معادل حدود 2.9 درصد از تولید جهانی را تشکیل می دهد. ارزش تولید این کشور تقریبا 451 میلیارد دلار است. هند بیشتر برای محصولات کشاورزی، منسوجات، کالاهای مهندسی، محصولات چرمی و مواد شیمیایی شناخته شده است.
6- کره جنوبی
سهم از تولید جهانی: 2.7 درصد
کره جنوبی در حدود 2.71 درصد از تولید جهانی سهیم است و ارزش تولید این کشور به حدود 427 میلیارد دلار می رسد. صنعت تولید، تقریبا 29 درصد از کل تولید ملی کره جنوبی را تشکیل می دهد. صادرات عمده کره جنوبی شامل محصولات فناوری، خودرو، مواد نفتی و ماشین آلات است.
7- روسیه
سهم از تولید جهانی: 1.8 درصد
روسیه در رتبه هفتم این فهرست قرار داشته و در حدود 1.83 درصد تولید جهانی به ارزش 288 میلیارد دلار مشارکت دارد. روسیه در درجه اول محصولات انرژی (نفت و گاز)، تجهیزات نظامی، فناوری هوافضا، خودرو، مواد شیمیایی، ماشین آلات سنگین و کالاهای کشاورزی تولید می کند.
7- ایتالیا
سهم از تولید جهانی: 1.8 درصد
ایتالیا در فهرست کشورهای تولید کننده برتر، رتبه هشتم را دارد و ساختار اقتصادی آن، به شدت به تولید و صنعتی شدن متکی است. ارزش تولید صنعت تولید ایتالیا تقریبا 284 میلیارد دلار است و صادرات اولیه این کشور شامل محصولات فلزی، پوشاک و کفش، وسایل نقلیه و مواد شیمیایی است.
8- مکزیک
سهم از تولید جهانی: 1.7 درصد
مکزیک، در حدود 1.7 درصد از تولید جهانی به ارزش 266 میلیارد دلار سهیم است. صادرات مکزیک، سوخت های معدنی، روان کننده ها، مواد غذایی، تجهیزات حمل و نقل و ماشین آلات است.
9- فرانسه
سهم از تولید جهانی: 1.6 درصد
بخش تولید فرانسه در 1.65 درصد از کل تولید جهانی به ارزش تقریبا 259 میلیارد دلار، سهیم است. صادرات اصلی فرانسه شامل محصولات کشاورزی، ماشین آلات، هواپیما و محصولات هیدروکربنی است.
10- بریتانیا
بریتانیا یک کشور مستقل شامل انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی است که حدود 1.65 درصد از تولید جهانی به ارزش کل تولیدی 259 میلیارد دلاری را به خود اختصاص می دهد. صادرات عمده بریتانیا شامل مواد شیمیایی، کالاهای تولیدی و محصولات غذایی است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}