بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
هنوز هستند کسانی که روی شکم می خوابند و از فرزندان خود می خواهند روی کمر آنها راه بروند یا با پا به کمرشان ضربه بزنند. قولنج شکستن بازار داغی هم دارد؛ کافی است این واژه را در فضای مجازی جست و جو کنید تا کلی صفحه و متخصص این کار معرفی شود.
او با اشاره به انجام درمان های دستی توسط پزشکان توضیح می دهد: «در رشته های مختلف علوم پزشکی، فیزیوتراپی و تخصص های دیگر مثل طب فیزیکی، طب ورزشی و... استفاده از روش های درمان دستی، موبیلیزاسیون و منیپولیشن که شامل روش های جا اندازی به نوعی قولنج شکستن هم هست به شکل محدود و تعریف شده استفاده می شود، اما همراه با معاینات پزشکی، آموزش حفاظت از مفاصل و ستون فقرات، تمرین درمانی و... انجام می شود.»
ولی مشکلی که وجود دارد ورود افراد فاقد صلاحیت به عبارتی افرادی که فاقد شماره نظام پزشکی هستند به این روش درمانی است. به گفته دکتر مؤذن زاده، این افراد درمانگر نیستند و حق معاینه و درمان ندارند اما می خواهند از عناوینی مانند طب اسلامی، ماساژدرمانی و... برای خود نام و نشان بسازند. او می گوید: «گاهی دیده شده حتی در باشگاه های ورزشی، آرایشگاه ها و استخرها هم مبادرت به این کارها می کنند و با فشاردادن مفاصل و استخوان های مردم نه تنها کمکی به درمان دردشان نمی کنند، حتی آسیب جدی تری برای آنها درست می کنند. در یک کلام باید بگویم این کار خیلی خطرناک است، به خصوص اگر قولنج گیری در ستون فقرات و ناحیه گردن انجام شود.»
دکترمؤذن زاده با بیان اینکه به هیچ وجه نباید به افراد فاقد صلاحیت اجازه ماساژ و قولنج گیری داده شود، می گوید: «موارد متعددی گزارش شده که برخی سودجویان با نام قولنج گیری آسیب جدی و خطرناکی به بیماران زد ه اند و حتی قطع نخاع هم داشته ایم. خدمات درمانی باید توسط پزشک دارای صلاحیت انجام شود و اگر بیماران تبلیغاتی را مشاهده کردند اولین قدم استعلام شماره نظام پزشکی درمانگر است و نباید چشم بسته به یک روپوش سفید و چند کامنت تأییدکننده که می تواند ساختگی باشد، اعتماد کنند. بارها حتی به همکاران پزشک هم تذکراتی در مورد تبلیغات در فضای مجازی برای این گونه درمان ها که هنوز پایه علمی دقیقی ندارند، داده شده است.»
مجازات سنگین برای درمانگرنماها
آرش فراز، وکیل پایه یک دادگستری در پاسخ به پرسش «ایران» در خصوص مجازاتهای تعیین شده برای دخالت در درمان می گوید: «مداخله افراد در امر پزشکی جرمی است که به موجب قانون مقررات پزشکی و دارویی مشمول مجازات سنگین می شود. سال گذشته هیأت وزیران جریمه نقدی سنگینی را برای آن تعیین کرده است و دادگاه انقلاب به این گونه جرائم رسیدگی می کند. اگر فردی بدون داشتن پروانه و تخصص لازم مبادرت به درمان بیماران کند، مشمول مجازات می شود و علاوه بر اینکه محل انجام خدمات پلمب می شود، فرد مجرم به مجازات سنگین محکوم می شود. حتی کسانی که محل را در اختیار مجرم قرار داده باشند هم به عنوان معاون جرم مرتکب تخلف شده و مجازات خواهند شد.»
به گفته او، اگر پزشکی پروانه کارش را برای انجام کارهای درمانی در اختیار افراد دیگر قرار دهد در زمره همین جرائم محسوب می شود. حال اگر بیماری بر اثر ارائه آن خدمات دچار آسیب شود بر اساس میزان آسیب، جداگانه جرائم مورد بررسی قرار میگیرد.
منبع: ایران
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}