مشگین شهر 42 مدرسه سنگی ناایمن دارد

نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی، گفت: شهرستان مشگین شهر با داشتن 42 مدرسه سنگی ناایمن بیشترین آمار مدارس سنگی ناایمن را در استان اردبیل دارد.

خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بابک رضازاده شامگاه شنبه در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی در مشگین شهر، اظهار داشت: واقعیت این است که مشگین شهر در مقایسه با سایر شهرستان های کشور در همه حوزه ها دچار عقب ماندگی و کم توجهی دردآور شده است.

وی تصریح کرد: متأسفانه در سال های گذشته در حوزه های مختلف این شهرستان با بی مهری روبه رو بوده و علاوه بر پایین بودن سرانه فضای آموزشی، در این شهرستان با کمبود تخت بیمارستانی و وضعیت نابسامان راه های روستایی و آبرسانی به شهرها و روستاها روبه رو هستیم.

نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه در گذشته مسئولان به وظایف خود به درستی عمل نکرده و در حد بضاعت و توان این شهرستان نتوانستند کارهای مهم و تأثیرگذاری را انجام دهند.

رضازاده افزود: با پیگیری های انجام شده قرار است امسال 16 واحد آموزشی در شهرستان مشگین شهر از ردیف های اعتباری مختلف احداث و راه اندازی شود و ما از وزیر آموزش و پرورش قول گرفتیم تا در سطح استان 500 کلاس درس و در مشگین شهر نیز به تناسب پایین بودن سرانه فضای آموزشی واحدهای جدید آموزشی و پرورشی احداث و راه اندازی شود.

نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار جذب منابع و اعتبارات دولتی، باید از محل مسئولیت اجتماعی، همراهی خیران و نهادهای انقلابی همچون بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان بتوانیم به احداث و توسعه فضاهای آموزشی کمک کنیم.

زمین 10 هزار متری برای احداث مجتمع آموزشی بزرگ مهیا شده است

فرماندار مشگین شهر نیز در این جلسه اضافه کرد: برای سر و سامان دادن به وضعیت نامناسب فضاهای آموزشی ما آمادگی داریم تا همراه بنیاد علوی به ساخت مدرسه ایمن در نقطه مقابل مدارس سنگی ناایمن کمک کنیم.

مهدی بخشی بیان کرد: برای احداث مجتمع بزرگ آموزشی در مشگین شهر 10 هزار متر مربع زمین در نظر گرفته شده و در کنار آن سعی ما بر این است تا پروژه های نیمه تمام آموزشی در این شهرستان تکمیل و راه اندازی شود.

وی مشارکت مردم به ویژه خیران را در احداث مدرسه و سایر فعالیت های عام المنفعه یادآور شد و ادامه داد: مردم همواره پای کار هستند اما پای همکاری دولتی ها لنگ می زند و ما انتظار داریم تا مسئولان به وعده های خود در تکمیل پروژه های خیرساز در این شهرستان به ویژه مدرسه فدک اقدام لازم را انجام دهند.

فرماندار شهرستان مشگین شهر تصریح کرد: در طرح نهضت مدرسه سازی که رئیس جمهور بر آن تاکید کردند، قطعا در این شهرستان مردم پای کار بوده و بنده به صورت منظم و مرتب گزارش هفتگی را از روند کار دریافت کرده و نواقصات را در حد وسع و توان رفع خواهیم کرد و در این زمینه از ظرفیت نماینده مردم مشگین شهر در مجلس نیز بهره خواهیم گرفت.

بخشی گفت: امیدواریم در کنار احداث 18 واحد آموزشی در سال جاری، تکمیل مدارس نیمه تمام به ویژه حل مشکلات 2 مدرسه فدک و رازی زینب را در مشگین شهر شاهد باشیم.

معاون عمرانی بنیاد علوی نیز به اهمیت جلب مشارکت مردم در احداث مدارس جایگزین سنگی اشاره کرد و افزود: بیش از 2 هزار میلیارد تومان منابع برای این طرح در سطح ملی در نظر گرفته شده که هر استانی بتواند در سریعترین زمان بارگذاری اطلاعات را در سامانه انجام داده و با همراهی و مشارکت خیران و اولیای دانش آموزان آغاز عملیات پروژه ها را انجام دهد، در جذب اعتبارات موفق خواهد بود.

سید جلیلی در ادامه خاطرنشان کرد: بیش از 80 درصد مدارس سنگی استان در مشگین شهر واقع شده به طوری که در مشگین شهر 42 مدرسه سنگی، خلخال پنج مدرسه، بیله سوار 2 مدرسه، کوثر یک مدرسه و پارس آباد نیز یک مدرسه سنگی در اولویت جایگزینی مدارس جدید هستند.

وی اضافه کرد: متأسفانه روند کار در استان با تأخیر و تعلل روبه رو شده در حالی که برخی از استان ها نظیر خراسان جنوبی با بارگذاری مدارک، عملیات احداث 31 مدرسه را آغاز کردند که امیدواریم در استان نیز به سرعت این روند آغاز شود تا ما مانعی را در مسیر اجرای این پروژه نداشته باشیم.

معاون عمرانی بنیاد علوی بیان کرد: دغدغه اصلی بنیاد علوی در استان ها برای احداث مدارس جایگزین سنگی جلب مشارکت مردم است که در این زمینه باید همراهی بخشداران، دهیاران، شوراهای محلی و فعالان اجتماعی را شاهد باشیم تا با جذب مشارکت مردم در ابعاد مختلف بتوان پروژه ها را به سرانجام رساند.

سید جلیلی گفت: باید در کنار خیران، مسئولان محلی و اولیای دانش آموزان نیز پای کار بیایند تا هر چه سریعتر پروژه های سنگی ناایمن به مدارس مناسب و در شأن تحصیل دانش آموزان نسل آینده تبدیل شود.

انتهای پیام/131/

نظرات

captcha