بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
استاندار لرستان بر اولویت دهی به پروژه کمربندی غربی خرم آباد در نشست های اجرایی تأکید کرد.
از آنچه در این نشست مطرح شده چنین برمی آید که طرفین، با در نظر گرفتن وضعیت کنونی لرستان، بر لزوم تعریف نقش های دقیق تر برای نهادهای تصمیم ساز و اجراکننده تأکید کرده اند.
بر پایه اظهارات مطرح شده سعید شاهرخی، استاندار لرستان، قرار بر آن شده که هماهنگی میان استانداری و سپاه حضرت ابوالفضل (ع) به سطح بالاتری ارتقا پیدا کند تا ظرفیت های بالقوه به صورت هدفمند به کار گرفته شوند.
وی ضمن ابراز نگرانی نسبت به پراکندگی سیاست گذاری در سطوح مختلف مدیریتی، خواستار آن شد که مسیر توسعه در این استان بر پایه نوعی اجماع درونی و وحدت فراگیر ترسیم شود.
استاندار لرستان تأکید کرد که توسعه این استان، بدون عبور از مرزبندی های فردی و جناحی، و بدون شکل گیری نوعی صدای واحد، به نقطه پایداری نخواهد رسید.
به گفته شاهرخی این وحدت باید در همه سطوح، از فرمانداری ها گرفته تا شورای برنامه ریزی لرستان، قابل مشاهده و پیگیری باشد.
در این نشست همچنین بر لزوم تقویت نقش نخبگان، دانشگاهیان و روحانیون در تصمیم سازی های کلان تأکید شده است.
طبق گفته استاندار لرستان، توسعه این استان بدون حضور افراد متخصص، متعهد و دارای دغدغه اجتماعی در مناصب کلیدی، مسیر دشواری را پیش رو خواهد داشت.
رویکرد برنامه محور استانداری نیز یکی دیگر از محورهای گفت وگو بوده است. شاهرخی تأکید کرده است که اغلب اقدامات اجرایی در لرستان، بر مبنای نقشه ای مشخص و زمان بندی شده تعریف شده اند.
وی اعلام کرد که پروژه های عمرانی در حال اجرای سپاه نظیر پایگاه شهید بروجردی که سپاه مسئولیت آن را برعهده دارد، به عنوان نمونه ای از همکاری های بین بخشی معرفی شده اند.
در این جلسه، بحث درباره پروژه های کلان عمرانی در لرستان مانند کمربندی غربی خرم آباد نیز مطرح شده است. استاندار لرستان، با اشاره به محدودیت منابع در سطح ملی، بر این باور است که برای جلب نظر مدیران کشوری و جذب اعتبارات مورد نیاز، باید با صدایی یکپارچه و مطالبه گر وارد میدان شد.
شاهرخی تأکید کرد که همکاری میان سپاه و استانداری، می تواند نه تنها به افزایش کارایی دستگاه های اجرایی منجر شود، بلکه زمینه ساز افزایش رضایت عمومی، بازسازی سرمایه اجتماعی و ارتقای اعتماد عمومی به سیاست های توسعه ای نیز شود.
انتهای پیام/ 644/
{{name}}
{{content}}