بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی از طرح سوال خود از 15 وزیر کابینه دولت چهاردهم خبر داد.
وی افزود: بر اساس ماده 27 قانون تامین مالی تولید و زیرساخت ها، دستگاه های اجرایی و استانداری ها وظیفه داشتند حداکثر تا 17 مهر 1403 نسبت به انتشار بسته های سرمایه گذاری بی نام اقدام کنند اما متاسفانه با گذشت نزدیک به 6 ماه از آن زمان، تا به حال هیچ کدام از دستگاه های اجرایی در این زمینه اقدام نکرده اند.
نماینده شیراز در مجلس درباره بسته های سرمایه گذاری بدون نام گفت: بسته های سرمایه گذاری بدون نام می تواند به طور چشمگیری فرآیند سرمایه گذاری را تسهیل کند. بر اساس این قانون، بسته های سرمایه گذاری به طور عمومی اعلام شده و دستگاه های اجرایی می توانند مجوز های لازم را به سرعت دریافت و به فراخوان عمومی بگذارند. این اقدام نه تنها شفافیت بیشتری در فرآیند سرمایه گذاری ایجاد می کند، بلکه ریسک های قانونی و اداری را نیز کاهش می دهد.
قادری بیان کرد: برای مثال در نقطه ای از کشور خوراک لازم به منظور احداث پالایشگاه وجود دارد. وزارت نفت به عنوان متولی مطالعات لازم جهت مکان یابی، ظرفیت سنجی و همچنین استعلام های لازم را از دستگاه های مختلف به عنوان سرمایه گذار بی نام از ارگان های مختلف به نمایندگی از سرمایه گذار برای ایجاد پالایشگاه اخذ می کند. بعد از گذراندن همه مراحل وزارت نفت اعلام می کند که این پالایشگاه با مجوزهای لازم آماده واگذاری است، با این شرایط وقتی سرمایه گذار پیدا شود این سرمایه گذار می تواند بلافاصله کار اجرایی را آغاز کند و معتل طی کردن فرایندهای اداری نشود.
وی تصریح کرد: با این مدل سرمایه ها به جای رفتن به سمت بازارهایی مانند طلا و ارز در بخش تولید سرمایه گذاری شده و تولید رونق پیدا می کند.
رئیس کمیسیون جهش تولید اظهار کرد: این 15 وزیر باید در کمیسیون های تخصصی حضور یافته و درباره محور سوال بنده پاسخ دهند که اگر توضیحاتشان قانع کننده بود سوال از دستورکار خارج و در غیر این صورت وزرا باید در جلسه علنی حضور یافته و پیرامون سوال پاسخ دهند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}