بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: بیش از 11 میلیون خانوار از مجموع 27 میلیون خانواده ایرانی معادل 40 درصد در تعطیلات نوروزی به سفر رفته اند.
به گزارش مشرق ، سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در برنامه گفت وگوی ویژه خبری گفت: وزارت میراث فرهنگی متولی دفاع از تمدن ایران است و امانت دار نسل های بعدی هستیم. ایران سرمایه های معنوی بزرگی دارد که مانایی تاریخی دارند و جامعه با داشته های تاریخی احساس غرور می کند؛ با این حال از یک میلیون آثار تاریخی شناخته شده ایران فقط 40 هزار آن ثبت شده است.
وفاق یعنی انسجام درونی
او درباره عملکرد دولت چهاردهم در سه ماهی که از استقرارش گذشته گفت: دولت 3 مأموریت اساسی را دنبال کرد. اول استقرار دولت بود، دوم دولت با تشکیل نشست های تخصصی اولویت ها را احصا کرد و تداوم ارتباط با مردم را در نظر داشت. چون مردم موتور محرکه دولت هستند. سوم مدیریت چالش های موجود در کشور بود. دولت در این سه ماهه مفهوم وفاق را از سطح نخبگانی به سطح جامعه رساند. وفاق شعار نیست باور دولت و رئیس جمهور است. وفاق یعنی حرکت از حاشیه به متن، وفاق یعنی انسجام درونی در یک مسیر واحد برای مطالبات مردم، وفاق یعنی همگرایی و بدانیم به تنهایی نمی توانیم کشور را اداره کنیم.
سند توسعه صنایع دستی رونمایی می شود
صالحی امیری با اشاره به نمایشگاه صنایع دستی که در تهران برگزار شد؛ گفت: حوزه صنایع دستی در اختیار زنان است، 70 درصد شاغلین از بانوان هستند، تولیدات این حوزه باید مناسب با ذائقه جامعه باشد. سند توسعه صنایع دستی به زودی رونمایی می شود. در این سند مسیر راه آینده صنایع دستی ایران به تصویر کشیده شد، از من به ما و به تشکل باید تبدیل شویم. نمایشگاه اخیر یکی از بهترین نمایشگاه ها بود آن هم به دلیل حضور خود مردم.
صنایع دستی هویت دارد
وی افزود: در زمینه صنایع دستی باید موانع برای صادرات بیشتر برداشته شود و باید بتوانیم بازار مناسب را در بیرون از مرزها شناسایی کنیم. مهمترین نیاز صنایع دستی تغییر ذائقه مردم است. باید آموزش را فعال کرد. اکثریت کالاهای در نمایشگاه صنایع دستی کاربردی بود و مشتری خود را داشت. صنایع دستی هویت دارد و اشتغال زاست. سازماندهی، کاربردی سازی و صادرات نیاز جدی صنایع دستی است و با ایجاد شورای راهبردی در وزارتخانه سیاست های حوزه صنایع دستی تولید و بازتولید می شود.
سالی 100 هتل افتتاح می شود
وزیر گردشگری درباره صنعت گردشگری ایران گفت: بر اساس مطالعات بین المللی گردشگری ایران در جذابیت رتبه هفتم را دارد و در مطالعات خودمان رتبه سوم را داریم. تأمین زیرساخت های گردشگری بسیار حیاتی است. جهشی را برای هتل سازی آغاز کرده ایم و باید سالی 100 هتل افتتاح کنیم.
او خاطرنشان کرد: مشوق های خوبی در حوزه گردشگری در برنامه هفتم برای سرمایه گذاران دیده شده است. در دنیای مدرن گردشگران را از بیرون شکار می کنند و به داخل می آورند نه با پخش تیزر. مجموعه اتفاقات منطقه ای و ایران هراسی در گردشگری ایران تأثیر خود را گذاشته است که باید با آن مقابله کنیم. هدف جذب گردشگر باید روی چین، هند، آسیای میانه، قفقاز، پاکستان و بنگلادش گذاشته شود. باید تصویر واقعی ایران زیبا را به دنیا نشان دهیم. بیش از 85 درصد گردشگران خارجی به امنیت ایران اذعان دارند. باید ظرفیت تبلیغات را در شبکه های دنیا به کار بگیریم.
میراث فرهنگی موضوعی حاکمیتی است
صالحی امیری درباره میراث فرهنگی ایران تاکید کرد: اطمینان می دهم که وزارتخانه و دولت وظیفه صیانت، حفاظت و مرمت از میراث را به خوبی انجام می دهد. میراث فرهنگی موضوعی حاکمیتی است، در بحث جرایم دو مسأله منافع حاکمیتی و مردمی لحاظ می شود که با هم منافاتی ندارد.
در ادامه، صالحی امیری با ارائه آماری از روند سفرهای نوروزی گفت: در بازه زمانی 25 اسفند تا 13 فروردین، بالغ بر 35 میلیون و 871 هزار سفر در سامانه های رسمی ثبت شده است. این آمار نشان می دهد که بیش از 11 میلیون خانوار از مجموع 27 میلیون خانواده ایرانی معادل 40 درصد در تعطیلات نوروزی به سفر رفته اند؛ رشدی معنادار به میزان 2.2 درصد نسبت به سال گذشته، که گویای تداوم پویایی در جریان گردشگری داخلی است.
به گفته وی، استان های مازندران، گیلان، خراسان رضوی، تهران، اصفهان، فارس، خوزستان، هرمزگان، بوشهر و مرکزی در صدر مقاصد محبوب گردشگران نوروزی قرار گرفتند.
صالحی امیری با اعلام ورود بیش از 7 میلیون گردشگر خارجی در سال گذشته، این شاخص را نتیجه ای مستقیم از ارتقای دیپلماسی گردشگری و بازنمایی واقع گرایانه از ایران در عرصه بین المللی دانست و افزود: گسترش روایت های مبتنی بر امنیت، مهمان نوازی و جذابیت های فرهنگی ایران، مؤثرترین راهبرد در مقابله نرم با پروژه ایران هراسی است.
وی افزود: تولید محتوای هدفمند از جاذبه ها، بهره گیری از ظرفیت نخبگان و نهادهای مدنی و تعامل با ایرانیان خارج از کشور، سه رویکرد اصلی وزارتخانه در دیپلماسی عمومی گردشگری محسوب می شود.
در ادامه، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی را یکی از اضلاع اصلی اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: در حال حاضر، بالغ بر 570 هزار نفر در 34 هزار کارگاه صنایع دستی مشغول فعالیت هستند که اکثریت آنان را بانوان تشکیل می دهند.
وی با اشاره به صادرات رسمی و چمدانی بیش از 500 میلیون یورویی این بخش، ظرفیت بالقوه یک میلیارد یورو در آینده نزدیک را قابل تحقق ارزیابی کرد و از فروش 540 میلیارد تومانی هزار نوروزگاه و بازدید 4 میلیون نفر از این رویدادها در نوروز 1404 خبر داد.
وی پنج استان خراسان رضوی، گیلان، اصفهان، کرمان و فارس را به عنوان استان های پیشرو در فروش نوروزی معرفی کرد.
در پایان، صالحی امیری با تأکید بر ضرورت پیگیری موضوع بیمه هنرمندان صنایع دستی، آینده این حوزه را وابسته به توسعه زیرساخت ها، حمایت های هدفمند و گشودن مسیرهای تازه برای اتصال به بازارهای جهانی دانست.
{{name}}
{{content}}