بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
در یکی از شهرستان ها، گروهی جهادی با راه اندازی صندوق قرض الحسنه و پرداخت وام از محل سپرده های مردم همان منطقه، گام مهمی در جهت اشتغال زایی برداشته اند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا بهمنی 34 ساله کارشناس حسابداری و مروج صندوق های قرض الحسنه مردمی شهرستان خرم بید استان فارس است. وی با کمک اعضای این صندوق طی دو سال گذشته تلاش کردند صندوق قرض الحسنه مردمی در نقاط شهری و روستایی شهرستان تأسیس و در جهت اشتغال زایی به مردم خدمت رسانی کنند.
آن ها تاکنون 30 صندوق قرض الحسنه راه اندازی کرده و هر صندوق به چهار گروه تقسیم شده است. 90 نفر هم عضو صندوق ها شده و 300 نفر هم از صندوق ها وام دریافت کرده اند.
بحث راه اندازی این صندوق ها در شهرستان خرم بید بیشتر پیگیری از ایجاد مشاغلی است که بشود با کمک این صندوق ها راه اندازی کرد و تبدیل به مشاغل خرد خانگی شود. برای اینکه مشکل قطع شدن یارانه یا مسائل مالیاتی برای متولیان صندوق به وجود نیاید، با برخی از بانک ها همکاری کردند و پول های جمع آوری شده در این بانک ها سرمایه گذاری شدند.
هر متقاضی که عضو این صندوق می شود ماهیانه 50 تا 500 هزار تومان پرداخت می کند. گروه های هر صندوق بین 15 تا 22 نفر هستند. بعضی از افراد به نیت ثواب قرض الحسنه وجوه خود را در صندوق می گذارند و بعضی هم متقاضی وام هستند.
این افراد با بسیج سازندگی و بنیاد برکت هم همکاری و تفاهم نامه دارند تا منابع اشتغال زایی آن ها در منابع صندوق ها و اعضای آن تلفیق شود و این گونه مشاغل بیشتر و بهتری راه اندازی شود.
با توجه به منابع معدنی و سنگ موجود در منطقه، هدف این گروه این است که مشاغل به سمت این فعالیت ها سوق داده شود، تا پایداری و بازدهی آن حفظ شود. خارج کردن اعتبار از صندوق یک شرط دارد اگر یک نفر بخواهد از صندوق برود باید دو نفر جایگزین نماید و این شرط برای پایداری صندوق است.
وام های پرداختی هم بر حسب تصمیم هیئت امنا تا سه برابر موجودی افراد است. اقساط وام ها هم به صورت ماهیانه و بر اساس دستور العمل صندوق دریافت می شود.
{{name}}
{{content}}