بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب با بیان اینکه بخشنامه بازتخصیص آب به صنایع استان ها ابلاغ شده است، گفت: صنایع باید آب متعارف خود را با پساب جایگزین کنند.
به گزارش مشرق ، مسعود علویان صدر، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به ابلاغ قانون بند «ع» تبصره 8 در سال 1402 اعلام کرد: در سال 1403 نیز در بند «ث» و بند «ب» ماده 39 قانون برنامه هفتم توسعه تاکید شده است که استفاده از آب متعارف در صنعت ممنوع شود.
وی افزود: در مصوبه برنامه هفتم توسعه تاکید شده است که صنایع باید از آب غیرمتعارف بهره مند شوند.
علویان صدر با بیان اینکه هم اکنون صنایع کشور به میزان 3 میلیارد و 700 میلیون متر مکعب از آب متعارف استفاده می کنند، اظهار کرد: بر این اساس تلاش شد در فاز نخست، صنایع به میزان یک میلیارد و 600 میلیون مترمکعب از خروجی پساب استفاده کنند.
رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه تصفیه خانه های فاضلاب می توانند جایگزین آب های متعارف باشند، اضافه کرد: هم اکنون سالانه حدود 87 میلیون مترمکعب پساب به فروش می رسد و حدود 312 میلیون مترمکعب نیز در قالب بیع متقابل با صنایع قرارداد منعقد شده است.
وی اجرای این مهم را در سایه برنامه زمان بندی امکان پذیر دانست و گفت: اولویت اول در این بازتخصیص، ظرفیت هایی است که به جهت مکانی امکان استفاده از آب نامتعارف را دارند.
علویان صدر یادآور شد: هم اکنون مطالعات این مهم انجام شده است و در کنار مشخص شدن صنایعی که می توانند از این امکان استفاده کنند، فرصتی برای ایجاد ظرفیت و ایجاد شبکه تصفیه خانه فراهم می شود.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه همه صنایع، جامعه هدف برای پیشبرد این مهم هستند، ابراز کرد: در این زمینه صنایع فولاد، پتروشیمی، معادن و پالایشگاه ها بیشترین مصرف آب را دارند که برای بازتخصیص آب با این صنایع قرارداد منعقد شده است.
وی تاکید کرد: در این میان صنایعی چون صنایع غذایی و بهداشتی، امکان بازتخصیص ندارند و از آب متعارف بهره مند می شوند.
{{name}}
{{content}}