بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
زاهدان- جهادگر بسیجی زاهدان، گفت: اردوهای جهادی الگوی مناسبی برای توسعه روحیه جهادی است.
مهدی کیخواه ، در گفت وگو باخبرنگار مهر، افزود: در نقاط مختلف استان سیستان و بلوچستان، اقدام به انجام فعالیت های جهادی کرده ایم، در منطقه بلوچستان به ویژه در جریان سیل دشتیاری ، در منطقه سیستان و در مرکز استان زاهدان با همکاری اداراتی مانند دانشگاه علوم پزشکی در روستاها و نقاط حاشیه حضور پیدا کرده و ارائه خدمت بی منت به ساکنان آن مناطق کرده ایم که این فعالیت ها همچنان در نقاط مختلف تداوم دارد.
وی افزود: قبل از ورود به گروه جهادی، فکر می کردم اقدامات آنها با پوشیدن لباس در ساخت و ساز یک خانه یا چشمه بهداشتی خلاصه می شود، اما وقتی به این عرصه ورود کردم، دانستم که می توان در بخش های مختلف آموزشی، تربیتی و غیره به صورت تخصصی ورود کرد و آتش به اختیار پا در میدان گذاشت.
این جهادگر فعال بسیجی ادامه داد: ترسی از حضور در روستاها و نقاط حاشیه نشین نداریم، اما وقوع حوادثی مانند اقدامات تروریستی یا سیل در نقاط مختلف استان، باعث دلنگرانی خانواده هایمان بوده که طبیعی است، اما ما معتقد هستیم کع اگر کار برای رضای خدا باشد، در پناه خدا حفظ خواهیم بود.
وی اظهار کرد: خاطرات زیاد و خوبی، بودن در گروه های جهادی دارد، به طور نمونه به یاد دارم در سیل منطقه دشتیاری ، در روستای پیر سهراب که علاوه بر جهادگران بسیجی مردم هم پای کار بودند، قرار بود یک چشمه بهداشتی در یک مدرسه بسازیم و نیاز به بنا داشتیم، از بومیان کمک گرفتیم تا یک بنا به ما معرفی کردند که آن هم پایش شکسته بود و نمی توانست کاری انجام دهد وقتی از نیت ما با خبر شد، پای کار آمد و این انگیزه و شوق را در ما بیشتر کرد که اگر کار برای رضای خدا باشد می توان از خود گذشت، همچنین در بهبوهه همین سیل، وقتی یک پسر بچه، اخلاق و روحیه بسیجیان گروه جهادی را دیده بود، مشتاق به عضویت در بسیج شد و این برایمان جالب بود که چه چیزی این نیروهای بسیجی باعث شد تا این فرد در هیاهوی سیل بخواهد عضو بسیج شود.
کیخا ادامه داد: خاطرات بدی نداریم اما وقتی در حین خدمت به مردم هستیم به ویژه در سیل، آوارگی آنان ما را آزرده خاطر می کند.
وی گفت: تجربه ای که کسب کردم در یکی از بحران های جهادی به مشکلی برخوردیم، جمعیت زیادی از جهادگران را برای انجام یک کار جهادی در مدرسه بردیم که وقتی خدمات دندانپزشکی ارائه می کردیم با ازدحام جمعیت مواجه شدیم، آنجا بود که یاد گرفتم باید اخلاق تشکیلاتی داشته و با صبر مشکلات را حل کرد، البته این تجربه ای بود که همگان از آن الگو گرفتیم.
این عضو گروه جهادی ادوار دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: نقاط قوت زیاد است به طور نمونه همین که یک جهادگر بسیجی، خستگی ناپذیر بوده و همیشه پای کار است و خدمت به مردم می کند، دنیایی حرف دارد، اما نقطه ضعف اینکه باید قبل از ورود به یک منطقه باید نظام مسائل آن را احصا کرد تا بدانیم مشکلات و نیازمندی های آنان چیست، آنگاه برای ارائه خدمت به آنجا ورود کنیم، این کار را با تشکیل یک تیم نخبگانی انجام دادیم.
وی ادامه داد: اعتقاد قلبی دارم حتماً باید به این بلوغ برسیم که شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت (نباید دیده شویم)، بنابراین کار برای رضای خدا و کف میدان بودن را می پسندم.
{{name}}
{{content}}