بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری تشریح جزئیات طرح بالندگی 40 هزار حافظ قرآن گفت: این طرح به دنبال گره گشایی از موضوع توسعه تعداد حافظان قرآن کریم در کشور است.
به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری طرح بالندگی 40 هزار حافظ قرآن کریم به پاس آرمان 40 هزار شهید صبح امروز 23 مهرماه با حضور شبیر فیروزیان، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل این معاونت برگزار شد.
در ابتدای این نشست محمدحسین فدوی، مدیرکل ارتباطات و هماهنگی امور قرآن و عترت معاونت قرآن وزارت ارشاد به بیان نکاتی در مورد این طرح پرداخت و گفت: طرح بالندگی 40 هزار حافظ قرآن به پاس آرمان 40 هزار شهید یک طرح سامانه محور و موسسه محور است.
وی افزود: در این طرح 40 هزار قرآن آموز مسیر حفظ قرآن را طی خواهند کرد و با یک شهید از استان خود ارتباط برقرار خواهند کرد، قرآن آموزان در مرحله اول این طرح تا پنج جزء از قرآن کریم را حفظ خواهند کرد و امیدواریم در آینده هم ادامه داشته باشد.
فدوی با اشاره به اینکه معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد هیچگونه تصدی در این طرح ندارد به ارائه آماری از آن پرداخت و تصریح کرد: تاکنون 536 مؤسسه قرآن و عترت برای حضور در این طرح ثبت نام کرده و تأیید شده اند. این موسسات از سراسر کشور بوده و شامل موسسات دارای مجوز از وزارت ارشاد یا سازمان تبلیغات اسلامی است.
مدیرکل ارتباطات و هماهنگی امور قرآن و عترت معاونت قرآنی ارشاد بیان کرد: تا کنون مجموعاً 16 هزار و 848 قرآن آموز برای حضور در این طرح ثبت نام کرده اند که از این تعداد حضور 10 هزار و 985 نفر در کلاس ها ثبت شده است.
وی افزود: تا کنون به ترتیب استان های مازندران، اصفهان، خراسان رضوی، قزوین، لرستان، سمنان، قم و همدان خود را به عنوان استان های برتر در اجرای این طرح مطرح کرده اند. همچنین شش مؤسسه دارالتحفیظ ابوطالب(ع) از خراسان رضوی، الغدیر از مازندران، جامعةالقرآن فاطمةالزهرا(س) از اصفهان، مهد قرآن نورالهدی از قزوین، نورین از مازندران و جامعةالقرآن همدان واحد بانوان به عنوان مؤسسه های فعال معرفی شده اند.
بر اساس گزارش ایکنا این نشست خبری، شبیر فیروزیان، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنانی به عملیات سرافرازانه حزب الله لبنان در 24 ساعت گذشته اشاره کرد و گفت: این عملیات نشان داد، چیزی که از آن با عنوان گنبد آهنین یاد می شد، از تار عنکبوت سست تر است و این موضوع جمله معروف شهید سیدحسن نصرالله را به یاد همه ما آورد.
وی به بخشی از آیه دوم سوره مبارکه حشر اشاره و اظهار کرد: «وَظَنُّوا أَنَّهُمْ مَانِعَتُهُمْ حُصُونُهُمْ مِنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَیْثُ لَمْ یَحْتَسِبُوا»، یهودیان دشمن پیامبر که مصداق امروزی آنها صهیونیست ها هستند فکر می کنند کسی نمی تواند از دژ های محکم آنها عبور کند، اما از آنجایی که فکر نمی کنند، ضربه می خورند. اتفاقی که شب گذشته رخ داد و البته در وعده صادق یک و دو شاهد آن بودیم، نشان داد همه آن بنای باشکوهی که گفتند توخالی است.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بیان برخی جزئیات طرح بالندگی 40 هزار شهید قرآن به پاس آرمان 40 هزار شهید گفت: این طرح برای اولین بار در سفر استانی آیت الله رئیسی به استان یزد و با محوریت چهار هزار حافظ قرآن آغاز شد.
فیروزیان بیان کرد: با توجه به تجربه خوبی که به دست آمد برنامه ریزی شد این طرح در سطح ملی اجرا شود و عدد چهار هزار حافظ را به 40 هزار نفر برسانیم. امیدواریم روزی برسد که این طرح به نیابت همه شهدا به اعداد 400 هزار و چهار میلیون نفر برسد تا با این کار بخشی از دغدغه مقام معظم رهبری در مورد حفظ قرآن کریم مرتفع شود.
معاون قرآنی وزیر ارشاد به برخی وجوه تمایز این طرح با دیگر طرح های قرآنی پرداخت و بیان کرد: یکی از وجوه اصلی تمایز این طرح با سایر طرح ها، اتصال قرآن به شهید است و این یک ایده بسیار خلاقانه و مبتکرانه ای از سوی طراحان و برنامه ریزان این طرح بوده است.
وی افزود: قرآن و شهید هر دو زنده و زنده کننده هستند، «یَا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اسْتَجِیبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاکُمْ لِمَا یُحْیِیکُمْ». هر دو بشارت دهنده، امیدبخش، شادی آفرین و از بین برنده حزن و خوف هستند. «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یَهْدی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ وَیُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ»، قرآن امیدبخش است. ملتی که با قرآن مأنوس باشد، سرزنده است. در مورد شهید هم شبیه این تعبیر را داریم «وَیَسْتَبْشِرُونَ بالَّذینَ لَمْ یَلْحَقُوا بهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ» پس شهید هم بشارت دهنده و از بین برنده حزن و خوف است.
فیروزیان با اشاره به اینکه شهدا گره های ناگشودنی را باز می کنند، گفت: ما در طرح بالندگی 40 هزار حافظ قرآن به پاس آرمان 40 هزار شهید، گره موضوع حفظ قرآن کریم که به یک مسئله در کشور تبدیل شده است، ورود کردیم. ان شاءالله خون شهید بتواند این گره را باز کند. اخلاص و تلاش برنامه ریزان و برگزارکنندگان هم تأثیرگذار است، اما ممکن است اخلاص ما ضعف داشته باشد که برکت خون شهدا این ضعف ها را برطرف می کند.
وی با اشاره به اینکه معاونت قرآن و عترت از طرح های خلاقانه حوزه حفظ قرآن استقبال می کند، گفت: از دستگاه ها و نهاد ها درخواست داریم در این طرح مشارکت کنند. راه برای ورود به این طرح باز است و در مسیر هم می توانیم از کمک دستگاه ها هم بهره ببریم و عدد 40 هزار حافظ را ارتقا بخشیم.
فیروزیان به مشارکت برخی دستگاه ها و نهاد ها در این طرح اشاره و اظهار کرد: بنیاد شهید، شورای توسعه فرهنگ قرآنی، سازمان تبلیغات اسلامی و ... همکاری خوبی با ما داشتند، این هم افزایی ادامه داشته باشد تا سایر دستگاه ها نیز به ما بپیوندند.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طرح 40 هزار حافظ قرآن کریم مؤسسه محور و مردم محور است.
وی عدالت محور بودن طرح 40 هزار حافظ قرآن را یکی دیگر از ویژگی های آن برشمرد و گفت: ما در این طرح موسسات را بدون تبعیض وارد کردیم. یکی دیگر از مشخصات این طرح بهره مندی از سامانه های پیشرفته مانند سامانه حمد است، این ظرفیت در سامانه حمد برای ارتقای فعالیت ها وجود دارد.
فیروزیان تصریح کرد: معاونت قرآن و عترت حامی هرگونه فناوری نوینی است که به امر حفظ قرآن کمک کند. در نمایشگاه قرآن در چند دوره اخیر بخش های مرتبط با فناوری های نو داشتیم و ارتباطات خوبی بین فعالان قرآنی و فعالان فناوری های نو برقرار شد.
وی با اشاره به اینکه طرح های دیگری در حوزه حفظ در معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در جریان است، بیان کرد: طرح حفظ کارکنان وزارت ارشاد یکی از این طرح هاست که از اواخر سال قبل آغاز شده است. بنابر این شده تا این طرح به همه وزارتخانه ها و سازمان های دولتی و غیر دولتی تسری یابد. این طرح در چند مرحله اجرا شده است. اینکه تمام ظرفیت دولت، پای کار حفظ قرآن بیایند و ظرفیت های خود را در خدمت مسئله حفظ قرآن کریم قرار دهند، می تواند تحول ایجاد کند. از بانک مرکزی که می تواند امکان وام دهی به مؤسسات دخیل در حفظ قرآن داشته باشد تا وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارشاد و سایر دستگاه هایی که می توانند خدماتی به فعالان حوزه حفظ قرآن کریم ارائه دهند. اینها باید به صورت قانون در بیاید، اگر این اتفاق بیفتد و قانون اجرا شود، اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.
بر اساس گزارش ایکنا در ادامه این نشست خبری مهدی متین پور، مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی، مناسبت ها و آیین های بنیاد شهید نیز به بیان سخنانی پرداخت و گفت: قرآن، سند معتبر مورد اتفاق جامعه اسلامی است. من اگر در جایی می خواستم با یک مسلمان صحبت کنم، اولین چیزی که با آن طرح موضوع می شد، قرآن بود.
وی افزود: یکی از نکاتی که امام در نامه تاسیس بنیاد شهید بر آن تأکید کردند، قرآن است. هر جایی که شهدا و ایثارگران در پیشخوان کار قرار بگیرند آن کار پیش خواهد رفت. امیدواریم این کار خوب ادامه دار باشد. این عدد برای جامعه 85 میلیون نفری کم است.
بر اساس گزارش ایکنا، در بخش دیگری از این نشست خبری روح الله مطهریان، مدیرعامل مؤسسه مهد قرآن جوادالائمه(ع) نیز به بیان نکاتی پرداخت و گفت: بعد از شش ماه کار مطالعاتی و کارشناسی و تدوین آئین نامه از اوایل سال 1401 و به پیشنهاد استاندار سابق استان یزد اجرای طرح بالندگی چهار هزار حافظ قرآن به پاس آرمان چهار هزار شهید را در استان یزد آغاز کردیم.
وی افزود: این طرح یک ایده و کار فوق العاده است که در آن حافظ قرآن یک یار معنوی زنده و همیشه همراه خود را حس می کند. مواردی متعددی از انس این عزیزان با شهدا دیدم و اتفاق بزرگی رخ داد که در حال مستندسازی است. بعد از اجرای طرح و پس از اینکه آیت الله رئیسی به شهادت رسیدند، با توجه به اینکه رونمایی این طرح در ابتدا به دست ایشان بود، نام آن را به طرح چهار هزار به اضافه یک حافظ به پاس آرمان چهار هزار به اضافه یک شهید تغییر دادیم.
مطهریان با اشاره به اینکه در این طرح به تمام اهداف پیش بینی شده در یک سال ونیم اخیر رسیدیم، بیان کرد: در اجرای کشوری این طرح استان یزد را وارد نکردیم چون این استان خود طرح را به صورت جدا قبل از این انجام داده بود.
وی با اشاره به اینکه کار را از میدانی ترین فرایند آموزش قرآن یعنی کلاس قرآن شروع می کنیم، گفت: مربی مهم ترین رکن آموزش قرآن در این جلسه، کار آموزش را انجام می دهد، همه فعالیت ها و اقدامات از حضور غیاب تا سایر جزئیات به صورت به روز در سامانه انجام می شود. در ادامه فرایند نظارتی و سایر جزئیات را داریم که همه در سامانه صورت می گیرد. با توجه به ساختار قدرتمندی که سامانه حمد پیدا کرده است، آمادگی داریم تمام رشته های آموزش قرآن را بر این مبنا انجام دهیم و اگر دستگاه ها به این موضوع اهتمام ورزند، خروجی های خوبی به همراه خواهد داشت.
مدیرعامل موسسه مهد قرآن جوادالائمه(ع) اظهار کرد: یکی دیگر از مزیت های این طرح این است که زمانبندی آغاز و پایان ندارد، قرآن آموز هیچ محدودیت زمانی ندارد و هر روز از سال که بخواهد می تواند به این طرح وارد شود. نکته دیگر اعتماد به مؤسسات قرآنی است. هر زمان به موسسات قرآنی اعتماد شد، اتفاقات بزرگی رقم خورد ما موسسات می توانیم آموزش قرآن را در کشور متحول کنیم.
بر اساس گزارش ایکنا در بخش دیگری از این نشست خبری شبیر فیروزیان، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به سوالات نمایندگان رسانه ها پاسخ داد. فیروزیان در ابتدای این بخش و در پاسخ به سوال خبرنگار ایکنا در مورد دلایل رکود خبری حاکم بر معاونت در ماه های گذشته گفت: یکی از دلایل آن شرایط برزخ مانند تغییر دولت و شهادت آیت الله رئیسی و ... بود. البته ما کارها را متوقف نکرده ایم و با قوت کار را پیش برده ایم. در این مدت جلسات مربوط به قانون ترویج حفظ را برگزار کرده ایم، همچنین جلسات و فرایند پشتیبانی طرح حفظ کارکنان و طرح 40 هزار حافظ قرآن در این ایام در حال اجرا بود.
وی افزود: کار دیگر که مقدمات آن را فراهم کرده ایم و ان شاءالله تا یک ماه آینده فراخوان آن داده خواهد شد، یک رویداد هنری معرفتی با عنوان «قرآن و غزه» است که در مرحله اول در سطح ملی و در مراحل بعد در سطح بین المللی برگزار خواهد شد. این رویداد بخش های مختلف و موضوعات متنوع دارد که در آن آثار هنری هنرمندان از سراسر کشور دریافت و از برگزیده ها تجلیل خواهد شد. تلاش داریم اختتامیه فاخری برای این رویداد برگزار شود. این یکی از کلان پروژه ها ماست که با همکاری دستگاه های دیگر انجام خواهد شد.
فیروزیان در پایان اظهار کرد: در این مدت بحث بیمه و رایگان شدن آب، برق و گاز موسسات در لایحه برنامه هفتم را پیگیری کرده ایم، شاید اطلاع رسانی مقداری ضعیف بوده است. تا پایان سال برنامه های متنوعی داریم که اطلاع رسانی بهتری در مورد آن انجام می شود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}