بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
نمایندگان کشتی ایران در سنگین وزن اکنون به عنوان مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در دنیای کشتی تبدیل شده اند.
به گزارش مشرق، ستارگانی همچون میخائین لوپز، طاها آکگل، صباح شریعتی، گنو پتریاشویلی و رضا کایالپ بعد از المپیک از دنیا کشتی خداحافظی کردند و جای خود را به جوانانی دادند که می توانند دوره جدیدی از رقابت در تاریخ کشتی آزاد و فرنگی را رقم بزنند.
سال 1403 کشتی دوستان ناظر خداحافظی کشتی گیران صاحب نام المپیکی بودند. لوپز در حالی که پنجمین طلای المپیکی خود را در 42 سالگی بدست آورد که پس از این موفقیت توانست نام خود را در تاریخ این رشته ماندگار کند. نخستین طلای غول هاوانا در المپیک 2008 پکن رقم خورد و توانست چهار طلای دیگر را در بازی های المپیک 2012 لندن، 2016 ریو، 2020 توکیو و 2024 پاریس بگیرد. از نکات جالب این است که لوپز از سال 2015 دیگر در هیچ رقابت جهانی شرکت نکرد اما او پیش از این موضوع توانسته بود 5 نشان طلا و سه نقره را از آوردگاه های جهانی کسب کند.
طاها آکگول، قهرمانی ترکیه ای سنگین وزن کشتی آزاد جهان و المپیک بعد از کسب مدال برنز بازی های المپیک پاریس از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد. آکگول که مدال طلای المپیک 2016 ریو را در کارنامه دارد در المپیک 2020 توکیو و 2024 پاریس نیز به مدال برنز رسید. وی در مسابقات جهانی سال های 2014، 2015 و 2022 قهرمان شد و مدال نقره سال های 2017 و 2019 را در کارنامه دارد. 3 مدال برنز 2013، 2021 و 2023 از دیگر عناوین این کشتی گیر عنوان دار ترکیه ای است. او پس از دوران خداحافظی به عنوان رئیس فدراسیون کشتی ترکیه برگزیده شد.
آکگل اسفند سال گذشته برای حضور در جام باشگاه های جهان به تهران سفر کرد و با علیرضا دبیر نیز دیدار کرد.
رضا کایالپ یکی دیگر از مفاخر کشتی فرنگی ترکیه که در دوران حرفه ای خود توانسته بود یک نقره و 2 برنز المپیک، 5 طلا، 3 نقره و 2 برنز پیکارهای جهانی و 12 طلای قهرمانی اروپا را به کلکسیون افتخارات خود اضافه کند. او به دلیل مصرف داروی مشکوک به دوپینگ در پاریس حضور نیافت و مجبور به خداحافظی از دنیای قهرمانی شد.
صباح شریعتی که از استان کردستان به جهان ورزش معرفی شد، بیش از یک دهه برای تیم ملی کشتی جمهوری آذربایجان کشتی گرفت و حتی موفق شد به مدال برنز المپیک 2016 ریو دست پیدا کند. او در المپیک 2024 پاریس حضور داشت و در نهایت بدون کسب مدال و در پایان بر روی شانه های امین میرزازاده از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد.
گنو پتریاشویلی نیز یکی از چهره هایی است که پس از طلای المپیک پاریس ادامه حضورش در سنگین وزن کشتی آزاد در هاله ای از ابهام قرار دارد. او همچنین در المپیک توکیو و ریو نیز یک نشان نقره و برنز را بدست آورد. غول سنگین وزن گرجستانی تا 31 سالگی سه نشان طلا، 2 نقره و سه برنز را در آوردگاه های جهانی را بدست آورده است.
با خداحافظی بزرگان کشتی جهان؛ رقابت در سنگین وزن به اوج خود رسیده است چرا که جوانانی از جمله امین میرزازده، فردین هدایتی، علی اکبر یوسفی، امیررضا معصومی و امیرحسین زارع از کشورمان بیشترین شانس را برای موفقیت در سنگین وزن دارند.
{{name}}
{{content}}