افزایش مصرف مرغ در گیلان؛ توزیع روزانه به 442 تن رسید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به افزایش حضور مسافران در ایام تعطیلات، از رشد چشمگیر مصرف مرغ در استان و تلاش برای حفظ تعادل بازار خبر داد و گفت: توزیع روزانه مرغ در گیلان پیش از تعطیلات 324 تن بود که با آغاز تعطیلات به 442 تن افزایش یافت.

- اخبار استانها -

صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به جایگاه ویژه این استان در صنعت طیور کشور، از ظرفیت بالای تولید و توزیع مرغ و تخم مرغ در گیلان خبر داد.

وی با اشاره به هرم تولید طیور در گیلان گفت: هرم تولید طیور صنعتی استان شامل 9 فارم مرغ اجداد گوشتی با ظرفیت 162 هزار قطعه خط دی و 105 واحد مزرعه مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 4 میلیون و 800 هزار قطعه مولد است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین از فعالیت 880 واحد مزرعه نیمچه گوشتی با ظرفیت 28 میلیون و 226 هزار قطعه و 23 واحد کارخانه جوجه کشی با ظرفیت 41 میلیون و 236 هزار تخم مرغ در هر دوره خبر داد.

محمدی با اشاره به رشد تولیدات دامی در سال گذشته بیان کرد: گیلان با برخورداری از 12 هزار رأس دام اصیل، 97 هزار رأس دام دورگ، 318 هزار رأس دام بومی، 18 هزار رأس گاومیش و بیش از 830 هزار رأس دام سبک، موفق به تولید 31 هزار و 38 تن گوشت قرمز و 339 هزار و 420 تن شیر خام در سال جاری شده است.

وی با بیان اینکه در ایام تعطیلات به دلیل افزایش حضور مسافران، میزان مصرف مرغ در استان افزایش می یابد، افزود: میانگین توزیع روزانه مرغ در گیلان پیش از تعطیلات 324 تن بود که با آغاز تعطیلات به 442 تن در روز افزایش یافته است که این اقدام برای حفظ تعادل بازار و جلوگیری از کمبود مرغ در سطح استان انجام شده است.

محمدی، گیلان را یکی از استان های کلیدی در تأمین مرغ بازار تهران دانست و گفت: واحدهای تولیدی و شرکت های زنجیره ای بزرگ استان علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به شهرهای همجوار نیز صادرات دارند.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، میزان صادرات روزانه مرغ از گیلان به بازار تهران و سایر استان ها 286 تن است. با این حال، برای ایجاد تعادل در بازار داخلی گیلان طی تعطیلات، میزان عرضه به تهران کاهش یافته تا بتوان نیاز بازار را در استان با توجه به افزایش 2 برابری جمعیت به دلیل «حضور مسافران گرامی» تأمین کرد.

انتهای پیام/

نظرات

captcha