نماینده نقابدار آمریکا!

حمایت آشکار و بی پرده آمریکا و برخی کشورهای اروپائی از جنایات وحشیانه و بی سابقه رژیم صهیونیستی در نسل کشی و قتل عام مردم مظلوم غزه و لبنان به تنهائی از «موجودیت نیابتی» رژیم صهیونیستی حکایت می کند.

به گزارش مشرق ، حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:

1 ــ دیروز رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز حماسی عید فطر به نکته عالمانه ای اشاره فرمودند که بدیع و ناگفته بود. حضرت ایشان در پاسخ به توهم پراکنی دشمن که نیروهای مقاومت را نیروی نیابتی ایران معرفی می کنند، فرمودند: «در اظهارات غربی ها مکرر شنیدید که از نیروهای نیابتی اسم می برند، ملت های شجاع منطقه را به نیابتی بودن متهم می کنند. در این منطقه فقط یک نیروی نیابتی وجود دارد که رژیم صهیونیستی است».

اگرچه حمایت آشکار و بی پرده آمریکا و برخی کشورهای اروپائی از جنایات وحشیانه و بی سابقه رژیم صهیونیستی در نسل کشی و قتل عام مردم مظلوم غزه و لبنان و فرو ریختن هزاران تن بمب بر سر مردم مظلوم آن سامان به تنهائی از «موجودیت نیابتی» رژیم صهیونیستی برای قدرت های استکباری حکایت می کند ولی اشاره به صدها سند غیر قابل انکار دیگر که از «نیابتی» بودن رژیم صهیونیستی حکایت می کنند نیز خالی از ضرورت نیست. آنچه درپی می آید فقط اندکی از آن بسیارهاست که نشان می دهد رژیم صهیونیستی نماینده نقابدار آمریکاست.

2 ــ اوایل قرن بیستم این نگرانی جدی به جان قدرتهای استعمارگر غرب افتاده بود که بیداری ملت ها در غرب آسیا مانع از ادامه حضور استعماری آنها در این منطقه استراتژیک باشد. «هنری کمپل بنرمن» (Henry Campbel BannerMan) نخست وزیر وقت انگلیس در سال های اولیه قرن بیستم می گوید:«مهم ترین آب راه های استراتژیک و ذخایر زیر زمینی در خاور میانه و در منطقه مسلمان نشین جهان قرار دارد . باید در این منطقه به فکر ایجاد یک “جای پای“ مطمئن برای خود باشیم»!بنر من، به گواهی اسناد منتشر شده وزارت خارجه انگلیس تاکید می کند که «اقتدار غرب و سیادتش در منطقه تنها با ایجاد این جای پا امکان پذیر است»!

3ــ سیسیل رودز «Cecil Rhodes» یکی از سیاستمداران بلندپایه انگلیس که با بنرمن همزمان بوده است نیز تاکید می کند که «برای دسترسی به آبراه های استراتژیک و منابع زیر زمینی فراوانی که در منطقه غرب آسیا وجود دارد، باید دولتی در قلب این منطقه تاسیس شود که از یک سو تامین کننده منافع غرب باشد و از سوی دیگر این منطقه را در حالتی از بحران نگاه دارد»!

4ــ «جو بایدن»، رئیس جمهور سابق آمریکا در کنفرانس یهودیان در واشنگتن گفته بود «یک پیوند اخلاقی(!) میان آمریکا و اسرائیل وجود دارد چرا که تل آویو حامی منافع آمریکا در منطقه خاورمیانه است» و تاکید کرده بود که «اگر اسرائیل نبود، ما باید اسرائیلی می ساختیم تا حامی منافع ما در منطقه باشد»!

5 ــ «هری ترومن»، سی و سومین رئیس جمهور آمریکا، در ماه مه 1948، بلافاصله پس از اعلام تاسیس رژیم صهیونیستی این غده ی سرطانی را، به رسمیت شناخت و از دولت انگلیس خواست زمینه های انتقال یهودیان به فلسطین اشغالی را فراهم کند!

6ــ «دوایت دیوید آیزنهاور» رئیس جمهور بعد از ترومن، حمایت از موجودیت این رژیم جعلی را یک ضرورت حیاتی برای غرب می دانست!

7 ــ «جان اف کندی» در مراسمی که برای اهدای سیستم ضد موشکی «هاوک» به رژیم صهیونیستی برپا شده بود، خطاب به «گلدن مایر»، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیست تاکید کرد که منافع آمریکا و اسرائیل باهم گره خورده است و مسلح کردن اسرائیل به تسلیحات مدرن، حمایت از منافع آمریکا نیز هست!

8ــ «لیندون جانسون»، رئیس جمهور وقت آمریکا، اولین رئیس جمهوری بود که به رژیم اشغالگر صهیونیستی، سیستم تسلیحاتی تهاجمی اعطا کرد و این اقدام را برای برتری نظامی اسرائیل بر کشورهای اسلامی ضروری می دانست!

9ــ «رونالد ریگان» رئیس جمهور دیگر آمریکا نیز به حمایت گسترده و همه جانبه از رژیم صهیونیستی شهرت دارد از جمله آن که «اتحادیه پارلمانی بین المللی»، صهیونیسم را یکی از انواع «نژاد پرستی» دانسته بود و ریگان تهدید کرد که از این اتحادیه خارج می شود. اتحادیه پارلمانی بین المللی تسلیم شد. در دوران ریگان طرح انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی از تل آویو به بیت المقدس را تصویب کرد! و …

10ــ جرالد فورد، کلینتون، بوش پدر، جیمی کارتر، بوش پسر، جو بایدن، ترامپ و … نیز بارها به صراحت تاکید کرده اند که موجودیت اسرائیل بخشی از منافع ملی (!) آمریکاست و از جمله اوباما در دوران خود 18 بار قطعنامه سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی را وتو کرد و بیش از 4 میلیارد دلار برای انتقال یهودیان به فلسطین اشغالی اختصاص داد … و این رشته سر دراز دارد.

11 ــ نقش نیابتی رژیم صهیونیستی برای آمریکا به اندازه ای مهم و راهبردی است که تامین نیاز های این رژیم برای ایفای نقش نیابتی آمریکا را بر رفاه و امنیت شهروندان خود نیز ترجیح می دهد، از کمک های میلیاردی بلاعوض گرفته تا ارسال پیشرفته ترین تسلیحات در بحبوحه بحران های داخلی آمریکا، آنهم در حالی که شهروندان آمریکایی با مشکلات اقتصادی، بهداشتی، آموزشی و … دست وپنجه نرم می کنند.

نظرات

captcha