بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مشهد - امام جمعه مشهد گفت: آن چه که در مقابل همه خیرات و برکات ماه مبارک رمضان اثر سو می گذارد و بر دستاوردهای معنوی آن خسارت وارد می کند، همین چالش توسعه فحشا و مفاسد است.
به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیداحمد علم الهدی صبح دوشنبه در خطبه های عبادی سیاسی نماز عید سعید فطر با اشاره به دعای بافضیلت قنوت نماز عید اظهار کرد: در این نماز به خدای عالم عرضه داشتیم « أَسْأَلُکَ بحَقِّ هَذَا الْیَوْمِ الَّذی جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمِینَ عِیداً وَ لِمُحَمَّدٍ صَلَّی اللَّهِ عَلَیْهِ وَ آلِهِ ذُخْراً وَ شَرَفاً وَ مَزیداً » و ذات اقدس پروردگار عالم را به ساحت روز عید سعید فطر قسم دادیم؛ روزی که برای مسلمانان عید قرار داده شد و نشانه شرافت و کرامت رسول الله (ص) است.
امام جمعه مشهد افزود: خوشبختانه در ماه مبارک رمضان امسال، آن چه بر ما گذشت، همگی مظاهر شرافت و کرامت پیامبر اکرم (ص) بود. بر در و دیوار این کشور و عرصه این جامعه آن چه گذشت، در معابر، مساجد، محافل، رسانه ها و همه مظاهر زندگی ملت ما، مظاهر شرافت پیامبر (ص) نمایان بود. یک نمونه همین راهپیمایی باشکوه روز قدس که مردم با زبان روزه به میدان آمدند و استکبارستیزی را با آن عظمت و شکوه نشان دادند تا در برابر دشمن درنده دین خدا یعنی اسرائیل ایستادگی کنند. این مظهر شرافت پیامبر ( ص) بود.
وی خاطرنشان کرد: مجالس قرآن که به طور متناوب و متنوع در تمام مساجد و مراکز زندگی مردم تشکیل شد و مخصوصاً در این شهر مقدس که ما از برکات این ساحت و عتبه مقدسه آستان قدس رضوی بهره داریم و خدمات عزیزان خدمت گذار آستان قدس رضوی در عرصه های فرهنگی و اجتماعی آن مشهود و ملموس است، یک نمونه دیگر از این مظاهر شرافت نبوی بود.
علم الهدی ادامه داد: در اطعام های سراسری و قابل توجهی که انجام گرفت و به خصوص اقدام خجسته و فرخنده ای که به دستور تولیت آستان قدس رضوی، عزیزان محروم حاشیه شهر را بر سفره کرامت امام رضا (ع) مهمان کرد، نمونه دیگری از مظاهر شرافت پیامبر اکرم (ص) به نمایش درآمد، اما برادران عزیز، خواهران گرامی، عزیزان من، نگذاریم این شرافت پیامبر اعظم (ص) که با عشق شما مردم بر در و دیوار این کشور ظاهر شده است، خسارت ببیند. آن چه مهم است، این است که ما این شرافت پیامبر (ص) را در آینده ادامه بدهیم و کاری نکنیم که عظمت رسول الله (ص) در اینجا سرکوب شود و دشمن شادمان باشد از اینکه سیره رسول خدا (ص) بر زندگی این مردم اثری ندارد.
بی حجابی، عامل توسعه فحشاء و مفاسد
امام جمعه مشهد با تأکید بر ضرورت رسیدگی به معضل بی حجابی در جامعه تصریح کرد: آن چه که در مقابل همه خیرات و برکات ماه مبارک رمضان اثر سو می گذارد و بر دستاوردهای معنوی آن خسارت وارد می کند، همین چالش توسعه فحشاء و مفاسد است. عامل آن هم مسئله بی حجابی است. این کشف حجاب، تجاهر به گناه است یعنی دهن کجی به خدا. در مقابل این قرآن ها، نمازها و عبادات و برنامه هایی که سراپا عرض ارادت و نشان شرافت پیامبر ( ص) بود، نمی شود ثمره همه اعمال و امور توسط یک عده متجاهر به فسق و فساد در خیابان ها دگرگون شود.
وی تأکید کرد: هیچ عذری از هیچ مسئولی در حوزه برخورد با فسق و منکرات پذیرفته نیست. نمی شود به بهانه امنیت، گناه کردن در کشوری که این همه شهید دارد، آزاد باشد. همه این هایی هم که شهید شدند، فرزندان و پیروان رسول خدا ( ص) بودند. در روایت قرآنی داریم که هر 100 هزار نفر از قوم شعیب عذاب شدند در حالی که 60 هزارشان کافر و 40 هزارشان مؤمن بودند، اما همه باهم عذاب شدند، زیرا همان مؤمن ها هم راضی به گناه کافران بودند. وقتی بنا شد ما فقط به خاطر فسق و فجور آزاد مغضوب خدا قرار بگیریم، همه در آتش خشم خدا می سوزند. خوب و بد هم ندارد.
مقابله با گناه، تکلیف فراگیر مسئولان و مردم
علم الهدی با اشاره به فرازی از زیارت وارث گفت: برادران و خواهران، در روز عید سعید فطر توصیه شده که زیارت وارث را بخوانید. در این زیارت می گوئیم « فَلَعَنَ اللَّهُ مَنْ قَتَلَکَ وَ لَعَنَ اللَّهُ مَنْ ظَلَمَکَ وَ لَعَنَ اللَّهُ أُمَّهً سَمِعَتْ بذَلِکَ فَرَضِیَتْ بهِ» و لعنت می فرستیم که کسانی که سیدالشهدا ( ع) را به شهادت رساندند، به او ظلم کردند و حتی امتی که این وضع را دیدند، اما به آن رضایت دادند. یعنی حتی ساکتین و افراد راضی به این جنایت نیز شریک جرم هستند.
امام جمعه مشهد بیان کرد: شما راضی هستید در این مملکت گناه باشد و تجاهر به فسق صورت بگیرد؟ زمانی که این ملت در مقابل طاغوت قیام کرد، سینه خشک را در برابر گلوله داغ قرار داد تا حکمرانی اسلامی تشکیل شود. حکمرانی اسلامی هم یعنی حرام در این کشور آزاد نباشد. حالا نمی شود ما بیاییم به بهانه پیشگیری از بروز اعتراض و ناامنی، دست از مقابله با گناه برداریم فقط با این بهانه که نکند کسی بدش بیاید. نمی شود گناهکار آزاد بماند با هر خیالات باطلی که دارد.
وی اظهار کرد: حفظ شرافت پیامبر ( ص) به این است که مقابله با گناه به باور عمومی و غالب در جامعه تبدیل شود. این مسئله فقط تکلیف مسئولان نیست بلکه وظیفه همه مردم است. پیشگیری از فسق و فجور ، بی حجابی و لاابالی گری مسئولیتی است که برعهده تک تک اقشار و آحاد ملت است تا مبارزه کنند و اجازه ندهند در کشور امام زمان ( عج )، این مسائل گسترده شود.
{{name}}
{{content}}