رسالت هنرمند دمیدن روح امید در جامعه است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری یک عضو هیئت انتخاب سی و ششمین جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری بر اهمیت باورپذیری روایت در مواجهه با مخاطب واقع گرای امروزی و دوری از سیاه نمایی بیش از حد در آثار نمایشی تأکید کرد و گفت: در این راستا رسالت هنرمند ارائه راهکار حل مشکل و دمیدن روح امید در جامعه است.

حسن مجیدی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه جشنواره تئاتر استانی مهم ترین اتفاق هنری در چهارمحال و بختیاری است، اظهار کرد: توجه به جشنواره ها به عنوان بستری برای آموزش و شناسایی استعدادها ضروری است.

این عضو هیئت انتخاب در ادامه افزود: یکی از دلایل اصلی پایین بودن کیفیت برخی اجراها، آشنایی ناکافی گروه های نمایشی با مبانی و اصول روز تئاتر است، در حقیقت برای رفع این مشکل، برگزاری دوره های آموزشی مدون و مستمر در زمینه تئاتر در استان ضروری است.
مجیدی به اهمیت انتخاب متن مناسب در خلق یک اثر نمایشی اشاره کرد و گفت: متأسفانه، ضعف در انتخاب متن یکی از مشکلات عمده آثار ارائه شده در این جشنواره بود، امیدواریم که انجمن نمایش و سایر نهادهای فرهنگی هنری، توجه بیشتری به حوزه نمایشنامه نویسی در استان داشته باشند.

عضو هیئت انتخاب جشنواره توجه به عناصر مهمی مانند ریتم، ضرباهنگ و سکوت را از عوامل کلیدی موفقیت یک اثر نمایشی برشمرد و بیان کرد: بسیاری از آثار به دلیل عدم توجه به این عناصر، از کیفیت لازم برخوردار نبودند، لذا هنرمندان باید به اهمیت این عناصر در انتقال مفاهیم و ایجاد ارتباط با مخاطب پی ببرند.

مجیدی در ادامه به هنرمندان جوان توصیه کرد تا از تجربیات هنرمندان باسابقه بهره ببرند و در عین حال به دنبال ایده های نو و خلاقانه باشند.

این عضو هیئت انتخاب یکی از موارد مهم در ارتباط مردم با تئاتر را نمایش های خیابانی، محیطی و آیینی دانست و خاطرنشان کرد: در این گونه نمایشی، معضلات و مشکلات جامعه را با کیفیت مطلوب و مردم پسند می توان تولید کرد و همه دستگاه ها می توانند در این راستا کمک کنند، در حقیقت بسیاری از دستگاه ها و ارگان ها می توانند با هزینه بسیار پایین با حمایت از گروه های نمایش خیابانی بهترین راهکارها را ارائه کنند، این حمایت می تواند نشاط را به جامعه ارائه و منجر به حمایت از هنرمندان شود، گرچه لازم است نمایش خیابانی را جدی بگیریم.

انتهای پیام

نظرات

captcha